Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MagicMetin2

XxToMcIoxX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hack Shielda zaktuwalizowałeś ? uruchom gre najpierw bez bota :)

"W czas wojny potrzebujemy kogoś nowego, komu możemy zaufać, kto poprowadzi ludzi jak jakiś święty. "

"Nie oceniaj mnie, jeśli mnie nie znasz."

"Toczę walkę przez cały czas z czymś innym. Czasem z samym sobą. Są we mnie dwie osobowości - jedna chce żyć w spokoju, druga nie podda się, dopóki nie odzyska wolności. "

Moje Tuty:

Wallhack

FISHBOT,BLOK CPU,OBEJŚCIA

• Odpowiedzi 339
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Hack Shielda zaktuwalizowałeś ? uruchom gre najpierw bez bota :)

Normalnie wszystko smiga ale jak chce uruchomic bota to lipa ;/

Opublikowano

@Qadam

Miałem to samo, zaktualizuj ręcznie metina, wchodząc przez metin2luncher.exe, po zaktualizowaniu uruchom metina przez bota

btw.Mógł by ktoś podać czasy dla wędki +1, +2, +3 itp. ?

Opublikowano

Proste, uruchamiasz metka przez patchera i odpalasz gre

:) i teraz próbuj włączyć bota

Niestety nie działa na fishu wykrywacz graczy

"W czas wojny potrzebujemy kogoś nowego, komu możemy zaufać, kto poprowadzi ludzi jak jakiś święty. "

"Toczę walkę przez cały czas z czymś innym. Czasem z samym sobą. Są we mnie dwie osobowości - jedna chce żyć w spokoju, druga nie podda się, dopóki nie odzyska wolności. "

Moje Tuty:

Wallhack

Opublikowano

@Qadam

Miałem to samo, zaktualizuj ręcznie metina, wchodząc przez metin2luncher.exe, po zaktualizowaniu uruchom metina przez bota

btw.Mógł by ktoś podać czasy dla wędki +1, +2, +3 itp. ?

Wędka +1 ----> 2850 ms

Wędka +2 ----> 2800 ms

Wędka +3 ----> 2750 lub 2723 ms

Wędka +4 ----> 2650 ms

Wędka +5 ----> 2650 lub 2900 ms

Wędka +6 ----> 2650 ms

Wędka +7 ----> 2650 ms

Wędka +8 ----> 2600 ms

Wędka +9 ----> 2600 ms

Opublikowano

Witam, mam problem, co chwile wywala mnie z bota, ktos tutaj wspomniał o zaaktualizowaniu hs , mozecie mi powiedziec do jakiej wersji?

Opublikowano

Normalnie wszystko smiga ale jak chce uruchomic bota to lipa ;/

Odpal bota jako admin

Opublikowano

Niedlugo bedzie platna wersja wiec radze sie nacieszyc, wystarczylo zobaczyc ze jest logowanie.

4830328594.png

SMITE | Sezon 2 Diamond | US

Opublikowano

Jak odpalam bota i daje start new game to odpala się matin a sam bot sie wiesza

Opublikowano

jest na nim ghost?

Nie ma

Moje Tuty:

Wallhack

Opublikowano

p3y5.pngmoże wie ktoś dlaczego przy korzystaniu z tego bota co 3 minuty wyłącza się metin i pokazuje błąd na którym są same znaki zapytania?

Opublikowano

To proste, reinstalacja gry którą potem włączasz bez bota(oczywiście chodzi mi o to że po paczowaniu włączasz metka bez bota)

a potem dasz sobie już rade

Moje Tuty:

Wallhack

Opublikowano

Co nie polecam

Jak się nie umie botować z głową to też nie polecam

Na kamer modzie też lecą bany

NAstawiacie boty na 24/7 i się dziwicie <lol2>

Wszystko jest dla ludzi ale z rozsądkiem

Moje Tuty:

Wallhack

Opublikowano

Co nie polecam

Jak się nie umie botować z głową to też nie polecam

Na kamer modzie też lecą bany

NAstawiacie boty na 24/7 i się dziwicie <lol2>

Wszystko jest dla ludzi ale z rozsądkiem

Tak się składa że gram od 2 lat w metka z przerwami i od początku używałem kamermoda bo reszta była płatne i dostałem tylko raz bana za fishbota bo zostawiłem go na noc i zapomniałem wyłączyć, więc nie mów mi że nie używam moda z głową bo inaczej nie wbiłbym 76 lvl :) a wszedłem przez tego moda na fishbota tylko jedną postacią, miałem cały czas okno na wierzchu i nawet gm się nie pojawił... Ja się przejechałem dlatego nie polecam, może nie jest jeszcze do końca zrobiony, ale na dzień dzisiejszy jestem na NIE! lecz to tylko moje zdanie :)

Pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...