Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MagicMetin2

XxToMcIoxX

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 339
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

No i gdzie ta aktualizacja ?

Myślę, że będzie ten wykrywacz naprawiony na Fishbocie :)

I te wylogowania z gry... Chociaż to może przez przeciążenia serwerów metinach co ma być zlikwidowane podobnież niedługo, bo mają przenosić na lepsze serwery... Taką informację od GM,a dostałem przynajmniej :)

@Edit

Jednak te wylogowania to zapewne przez bota.. :) Na normalnym metinie mi nie wywala tak.. :)

Opublikowano

Wyszła nowa wersja i tak samo wywala.

Proszę niech naprawią tego popieprzonego BOTA !!

Wcześniej tak nie wywalało, a teraz wywala co chwile z tego metina ..

Opublikowano

Jak dodać konto ?

gmhq5mn.png

Opublikowano

Wyszła nowa wersja i tak samo wywala.

Proszę niech naprawią tego popieprzonego BOTA !!

Wcześniej tak nie wywalało, a teraz wywala co chwile z tego metina ..

Pieprzony ? zrób sobie lepszy skoro jest taki słaby i wgl ;).

@topic

UMIECIE TYLKO HEJTOWAĆ, SKORO WAM SIĘ NIE PODOBA TO ZRÓBCIE SOBIE LEPSZY, A NIE SORRY WIĘKSZOŚĆ Z WAS NAWET NIE UMIE ZROBIĆ TABLICY W C++.

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt. ~Mark Twain

Opublikowano

Pieprzony ? zrób sobie lepszy skoro jest taki słaby i wgl ;).

@topic

UMIECIE TYLKO HEJTOWAĆ, SKORO WAM SIĘ NIE PODOBA TO ZRÓBCIE SOBIE LEPSZY, A NIE SORRY WIĘKSZOŚĆ Z WAS NAWET NIE UMIE ZROBIĆ TABLICY W C++.

Umiem zrobić tablicę w C++ ;) Spokojnie człowieku, ja po prostu pisze, że ten bot się do niczego nie nadaje jak narazie. Kicka cały czas na nim. A przykładowo na kamermodzie nie kicka mnie w ogóle .. :)

Opublikowano

wczoraj był update metin2.pl jak zauważyłem jeden patent wchodząc na PL przez ten program w godzinach popoludniowych zbanowało mi 2 nobhary do polowów i wziełem trzecim wszedłem i jak sie okazało te odliczanie co jest do polaczenia z serwerem okazalo sie odliczaniem do zablokowania konta xD nie wiem czy u innych też tak ale wprowadzili jakąś chyba blokade pod ten program magicmetin2. no nic trzeba czekac na update :)

Opublikowano

Umiem zrobić tablicę w C++ ;) Spokojnie człowieku, ja po prostu pisze, że ten bot się do niczego nie nadaje jak narazie. Kicka cały czas na nim. A przykładowo na kamermodzie nie kicka mnie w ogóle .. :)

to napisz bota, przecież to takie easy,a nie zapomniałem PRZECIEŻ DO TEGO TRZEBA MIEĆ CHĘCI A NIE I WSPARCIE A NIE HEJT.

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt. ~Mark Twain

Opublikowano

to napisz bota, przecież to takie easy,a nie zapomniałem PRZECIEŻ DO TEGO TRZEBA MIEĆ CHĘCI A NIE I WSPARCIE A NIE HEJT.

Jak zwykle jakiegoś Polaczka takiego jak ty musi ściskac dupa ;) Może sie zamknij i nie wchodź do tego tematu ?

PS. Ja czekam na aktualizacje bota..

Opublikowano

Co jak co ale na epvp zamykaja temat z magicmetin2 szybciej niz woda w kiblu :)

Więc nwm jak wyglada sprawa z tym calym "Keyloggerem" :)

Nic nie wykrywa alee... Lepiej poczekac az moze komus cos zniknie

Pozdrawiam i czekam :)

fananit.png

Pomogłem ?

Daj like to nic nie kosztuje !

Like mnie motywuje do udzielania pomocy na mpcforum.pl

Opublikowano

Kicka mnie co chwile nie wiem czy to przez bota czy nie. kilka osób którzy byli niedalego mnie jak bota miałem włączonego też kickało hehe. Chyba trzeba czekać na aktualizację.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Kicka mnie co chwile nie wiem czy to przez bota czy nie. kilka osób którzy byli niedalego mnie jak bota miałem włączonego też kickało hehe. Chyba trzeba czekać na aktualizację.

No to o tym pisałem ... Że kicka co chwile na tym bocie .. :)

Opublikowano

A komuś coś znikło ? Jakieś konto czy coś ?

fananit.png

Pomogłem ?

Opublikowano

A komuś coś znikło ? Jakieś konto czy coś ?

Nie znikło i raczej nie zniknie.. Dziwny jesteś.. :D Jak ktoś daje przy koncie takie samo hasło jak na e-mailu to wiadomo, ze mogą to użyć.. Ale bez przesady, kto daje takie samo.. :)

Opublikowano

DZIAŁA NA RAVI?

Raczej wątpię gdyż bot czyta z binki tak jak m2bob i poprzednik czyli easymetin2, po małych modyfikacjach klienta priva dało by radę może i zrobić pod priv ale dużo z tym zabawy i na nowych plikach nie wiem czy przejdzie, może sie wypowie jeszcze ktoś bardziej obeznany, lecz moim zdaniem nie jest to łatwe i szkoda się męczyć.

di-HLXD.jpg

Opublikowano

Nie znikło i raczej nie zniknie.. Dziwny jesteś.. :D Jak ktoś daje przy koncie takie samo hasło jak na e-mailu to wiadomo, ze mogą to użyć.. Ale bez przesady, kto daje takie samo.. :)

Nie jestem ,dziwny na epvp są podejrzenia o keyloggera w tym bocie więc ...

fananit.png

Pomogłem ?

Opublikowano

Jak zwykle jakiegoś Polaczka takiego jak ty musi ściskac dupa ;) Może sie zamknij i nie wchodź do tego tematu ?

PS. Ja czekam na aktualizacje bota..

To moja decyzja czy bd wchodzić czy nie więc milcz gimbo.Kto powiedział że mi ściska dupa ? bosh wręcz przeciwnie to Ty powinieneś kupić maść na ból dupy bo to ty ciągle marudzisz jaki to słaby bot, skoro słaby to kup sb m2bob i wypierdalaj z tematu śmieciu.Polak ? Wiem jestem polakiem lecz szkoda mi tego kraju przez takie właśnie dzieci które nie przyznają się do tego.

@top

Ciekawe kiedy ta aktualizacja która naprawi kicki.

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...