Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MagicMetin2

XxToMcIoxX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A ja mam pytanko, czy to posiada DH ? jeśli tak to działa klawiszem "z" czy tak jak na kamer modzie trzeba najechać na czyjś item myszką ? I czy trzeba być w party ?

• Odpowiedzi 339
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja proszę o pomoc, w programie MagicMetin2 zrobiłem konto normalnie się zalogowałem następnie wybieram Start New Game wyskakuje mi okienko żebym podał ścieżkę do metin2client.bin i owszem robię to, klikam ok i wyskakuje mi error:

CreateProcess error: 740

Opublikowano

Juz wszystko dziala wystarczylo tylko odpalic przez uprawienia administratora ;D Fajny botek polecam!!! ;D Lipa tylko ze jak botek uruchomiony chodzi i bije, to inni gracze widza ze on stoji i bije tak jakby z waithacka... ale ustawilem sobie ze pojawia sie gracz to zmienia ch i jest ok ;) Polecam ;)

Opublikowano

Potrzebuję pomocy.. - Staram się odpalić MagicMetin na jednym z prywatnych serwerów, lecz nie posiada on pliku metin2client.bin - Tworząc go z plku .exe wyskakuje błąd, że program nie obsługuje ten binki i czy zaktualizować MM. - Kilkając 'TAK' aplikacja się po prostu zacina.. - Jak zrobić w takim wypadku tą binkę poprawnie ?

Opublikowano

Trzeba to dopracować, bo jak mam pełny backpack to idzie do miasta sprzedać, lecz nie trafia na npc.

@edit mam problem taki jak er00lek lecz na serwerze nie priv tylko pl. Wczoraj wszystko śmigało, a dzisiaj pyta czy zaktualizować klikam tak i się zacina

CavernousEarlyIcelandichorse-size_restricted.gif

Opublikowano

Nie ma raczej bota do PLa aktualnie, oprócz tego, mi osobiście nie chce połączyć się z bazą danych, czyli padł, czekamy na aktualizację, o ile takowa nastąpi..

:)

Opublikowano

WYCZYTAŁEM NA ANG FORUM BOTA ŻE AKTUALIZACJA BĘDZIE DOPIERO W WAKCJE BO ADMINISTRACJI NIE MA TERAZ W DOMU, PRZEPRASZAJĄ ZA CZEKANIE :/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...