Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MagicMetin2

XxToMcIoxX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

co zrobic jak bot muli gdy podnosi itemki ? system : windows 7

1331059428-U215643.gif

• Odpowiedzi 339
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Czy może ktoś mi powiedzieć dlaczego po 20 min uzytkowania fisha dostalem bana :D ?Jakieś rady ?

PS. Użytkuje kamer mod

Włączyłeś Wykrywacz GM,a ? .. I ustawiłeś najlepiej na Quit ? .. :P

PS. Z biciem metinów coś chyba jest nie tak :D Bo mam odznaczone Stone, a mi bije :P

Opublikowano

dominiok, dnia 05 List 2013 - 16:33, napisał:

snapback.png

Czy może ktoś mi powiedzieć dlaczego po 20 min uzytkowania fisha dostalem bana :D ?Jakieś rady ?

PS. Użytkuje kamer mod

Włączyłeś Wykrywacz GM,a ? .. I ustawiłeś najlepiej na Quit ? .. :P

Tak uruchomiony był wykrywacz gm ale on chyba słabo działa :D bo bilem expbotem i wlączyłem wykrywacz gm i nic,a gm był na serwie bo przywitał się :D

Opublikowano

Też wczoraj to zauwazyłem ze nie offa opcji jak ktos z graczy przechodzi kolo bota :)

fananit.png

Pomogłem ?

Daj like to nic nie kosztuje !

Like mnie motywuje do udzielania pomocy na mpcforum.pl

Opublikowano

Tak uruchomiony był wykrywacz gm ale on chyba słabo działa :D bo bilem expbotem i wlączyłem wykrywacz gm i nic,a gm był na serwie bo przywitał się :D

przeciez on nie wylaczy sie jak gm sie 'przywita' ogolnie.. dopiero jak stanie kolo cb/napisze do ciebie.

Opublikowano

Też wczoraj to zauwazyłem ze nie offa opcji jak ktos z graczy przechodzi kolo bota :)

Nie rozumiem o co ci chodzi :) Jeśli chcesz, żeby ci bota zatrzymywało jak gracz jakiś przechodzi koło ciebie to zaznacz opcje " Dangers near " i powinno ci zatrzymywać/wywalać czy co tam zaznaczyłeś przy zwykłych graczu ;)

Opublikowano

Nie rozumiem o co ci chodzi :) Jeśli chcesz, żeby ci bota zatrzymywało jak gracz jakiś przechodzi koło ciebie to zaznacz opcje " Dangers near " i powinno ci zatrzymywać/wywalać czy co tam zaznaczyłeś przy zwykłych graczu ;)

Ja używam kamer moda i tam nie ma takiej opcji

Opublikowano

Jak na tym wbic 60poziom w pare dni;D Przyciaganie mobow jak peleryna powinno dzialać:< Jak ide to mi pajac wraca na miejsce i goni psy :D Trudno ogarnac bota by wbic 60poziom :D

Opublikowano

Nie używajcie fishbota wbudowanego w program. GM akurat chodził, wykrywacz włączony i co ? :) I właśnie nic, na liście w wykrywaczu [GM] był wpisany :) Ale nie wywaliło. Podczas expienia wykrywacz działa, podczas łowienia nie :) Więc do expienia polecam.

@Edit

Najlepszy do Fishbota aktualnie jest Kamermod .. :) GM wbija, wyłącza metina. Nie zbanowany. A przez tego MagicMetin2 mi dzisiaj 7 kont po 30lvl poszły :( Ale chociaż wiem, że MagicMetin2 ma dobry wykrywacz do expa, a fishbot w nim nie działa.

@Edit2

Wszystko co napisałem było testowane wersją z dnia 04/11.

Dzisiaj wyszła nowa wersja 05/11 !!!

Będę dopiero testował :)

Opublikowano

Wszystko co napisałem było testowane wersją z dnia 04/11.

Dzisiaj wyszła nowa wersja 05/11 !!!

Będę dopiero testował :)

Ale testowales MagicMetin2 czy kamera? Ja dzis na kamerze 2 konta stracilem do połowu :D Jedno dluzej polowilo a z drugiego 20min i ban ;/ i nie wiem czemu tak szybko polecial

Opublikowano

Ale testowales MagicMetin2 czy kamera? Ja dzis na kamerze 2 konta stracilem do połowu :D Jedno dluzej polowilo a z drugiego 20min i ban ;/ i nie wiem czemu tak szybko polecial

Czytaj uważnie to wszystko będziesz wiedział :) Testuje MagicMetin2. Z Kamerem nie mam problemu. Ustawiam i jak GM wchodzi i jest w pobliżu to mnie wywala :)

Opublikowano

Ja pierdole... aby zagrać na prywatnym musisz wygenerwoać sume pliku md5 "metin2client.bin"

I zmienic ja tutaj

[10002 1252]
MD5=807491423cdc39b553d035f4a1bb96c9
Server=pl
HS=5.6.12.291

W pliku gamemd5.ini

A co do lagowania, przy podnoszeniu itemów. Pracuje nad tym :)

I jestem cały czas w kontakcie z twórcami :)

Prawdopodobnie za 2 godz bedzie aktualizacja ;]

"W czas wojny potrzebujemy kogoś nowego, komu możemy zaufać, kto poprowadzi ludzi jak jakiś święty. "

"Nie oceniaj mnie, jeśli mnie nie znasz."

"Toczę walkę przez cały czas z czymś innym. Czasem z samym sobą. Są we mnie dwie osobowości - jedna chce żyć w spokoju, druga nie podda się, dopóki nie odzyska wolności. "

Moje Tuty:

Wallhack

FISHBOT,BLOK CPU,OBEJŚCIA

Opublikowano

Ja pierdole... aby zagrać na prywatnym musisz wygenerwoać sume pliku md5 "metin2client.bin"

I zmienic ja tutaj

[10002 1252]

MD5=807491423cdc39b553d035f4a1bb96c9

Server=pl

HS=5.6.12.291

W pliku gamemd5.ini

A co do lagowania, przy podnoszeniu itemów. Pracuje nad tym :)

I jestem cały czas w kontakcie z twórcami :)

Prawdopodobnie za 2 godz bedzie aktualizacja ;]

To napisz im, że mają zjebanego Fishbota. Z góry dziękuje. Nawet wykrywacz GM na nim nie działa.

Opublikowano

Zjebany to Ty jesteś

Nie wiesz że GM zmienia nick np na [sSGM]Mrowadsk

i bot tego nie wykrywa, bo ma ustawione na [GM]/[sGM], w M2bob jest opcja ze jeśli gracz się pojawi to zmienia ch/zamyka bota/stopuje

GM nie są tacy glupi jak Ci sie wydaje

W dzisiejszych czasach z FB korzysta sie MAX 4-5 GODZIN !!!!

"W czas wojny potrzebujemy kogoś nowego, komu możemy zaufać, kto poprowadzi ludzi jak jakiś święty. "

"Nie oceniaj mnie, jeśli mnie nie znasz."

"Toczę walkę przez cały czas z czymś innym. Czasem z samym sobą. Są we mnie dwie osobowości - jedna chce żyć w spokoju, druga nie podda się, dopóki nie odzyska wolności. "

Moje Tuty:

Wallhack

FISHBOT,BLOK CPU,OBEJŚCIA

Opublikowano

Zjebany to Ty jesteś

Nie wiesz że GM zmienia nick np na [sSGM]Mrowadsk

i bot tego nie wykrywa, bo ma ustawione na [GM]/[sGM], w M2bob jest opcja ze jeśli gracz się pojawi to zmienia ch/zamyka bota/stopuje

GM nie są tacy glupi jak Ci sie wydaje

W dzisiejszych czasach z FB korzysta sie MAX 4-5 GODZIN !!!!

Kurwa gościu.. :) Miałem włączony fishbot z opcją wykrywania GM,a na Quit. Miał nick [GM]Glaerd i co kurwa? Nie wywaliło. Chyba wiem kurwa co pisze ? Tak ? Więc mi nie pierdol, że działa.

Ten zjebany wykrywacz zadziałał mi na expbocie, podczas expienia. Ale podczas łowienia nie działa. Rozumiesz to ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...