Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MagicMetin2

XxToMcIoxX

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 339
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

gdzie można ustawić żeby oddawał expa na gildie?

Nie da się.

Da się uruchomić więcej niż 3 metiny?

Tak da się. Gdy masz słabego kompa będzie ci lagowało i wywalało konto co chwilę.

Opublikowano

na epvp temat zniknął, więc bot jest podejrzany (?). widze opcje kupna na stronie więc jest darmowy chwilowo.

bot robiony przez chińczyków widać więc 99% będzie platny.

Opublikowano

Doceniam wysiłek twórców ale troche gówniany ten bot. Niewadomo po co zmiania kolejność itemków w eq a to strasznie laguje jak to robi.. Nie da się ustawić oddawania expa na gildie co jest całkowicie bez sensu bo także nie da sie na kamer modzie odpalić. Jest teraz nowa wersja bota, ale nie zauważyłem zmian. Podnosi wszystkie itemy nawet te co ustawimy na "ignore" bez sensu!

Opublikowano

na epvp temat zniknął, więc bot jest podejrzany (?). widze opcje kupna na stronie więc jest darmowy chwilowo.

bot robiony przez chińczyków widać więc 99% będzie platny.

Na Epvp zniknął, bo wykryli keyloggera, siema elo konta :) Nie robiony przez chińczyków, tylko przez turków czy coś, i wszystko ściągnięte z EasyMetina2... Będzie płatny ale później, pewnie tak samo jak z m2bob i em2.

Take it easy my friend

Opublikowano

Na Epvp zniknął, bo wykryli keyloggera, siema elo konta :) Nie robiony przez chińczyków, tylko przez turków czy coś, i wszystko ściągnięte z EasyMetina2... Będzie płatny ale później, pewnie tak samo jak z m2bob i em2.

Jakis dowod ze keylogger ?

fananit.png

Pomogłem ?

Daj like to nic nie kosztuje !

Like mnie motywuje do udzielania pomocy na mpcforum.pl

Opublikowano

a mi się wydaje, że wyjebali bo na m2bobie by nie dorobili sobie ;]

"W czas wojny potrzebujemy kogoś nowego, komu możemy zaufać, kto poprowadzi ludzi jak jakiś święty. "

"Nie oceniaj mnie, jeśli mnie nie znasz."

"Toczę walkę przez cały czas z czymś innym. Czasem z samym sobą. Są we mnie dwie osobowości - jedna chce żyć w spokoju, druga nie podda się, dopóki nie odzyska wolności. "

Moje Tuty:

Wallhack

FISHBOT,BLOK CPU,OBEJŚCIA

Opublikowano

Tak wiem, a z resztą nie ważne

A co do bota, sprawdziłem używam i jestem zadowolony.

Pamiętacie, te same podejrzenia były z EM2 itp

Zawsze tak jest, ktoś robi za darmo by ułatwić ludziom życie. A ktoś tylko myśli w czym może być haczyk. Macie pewność, że twórcy "m2bob" nie wpadnie coś do głowy i da instalką z keyem. :) jak to się mówi "Jak kraść to miliony, jak gwałcić to królewny ". Myśle że nie mieli by złego interesu :D

Ale tu tak możemy dyskutować, w nieskończoność :)

Napisze tak, jeśli się boicie, to nie ściągaj i nie rozsiewaj fałszywych plotek :) bo jak narazi nikomu nic nikomu się nie stało.

A z resztą ten bot to "kopia" EM2 tylko jeszcze niedopracowana.

Wydaje mi się że ten bot będzie miał moc :D

Chory jesteś??? M2boba nie tworzy epvp...

Musisz mnie odrazu obrażać ? czy ja napisałem coś obraźliwego. Skąd wiesz że twórcy m2boba nie są zaprzyjaźnieni z elitepvpers

Także bez spiny ;]

Mam skan :)

To zależy z jakiej strony go ściągnąłeś. Niektóre antywirusy widzą wirusa wszędzie, a niektóre trainery działają jak wirus(tyle że nie szkodzą).

Czyli w przypadku tego bota to są np autopickup, OBejście HS itd :)

SKAN mój :)

https://www.virustotal.com/en/file/1e4a46b88bb02e04cdfd1dfa9a498003896b5c0d21b6cc97350973899f97de34/analysis/1383288381/

Poczytajcie sobie, co to są za wirusy i czy mogą szkodzić;]

"W czas wojny potrzebujemy kogoś nowego, komu możemy zaufać, kto poprowadzi ludzi jak jakiś święty. "

"Nie oceniaj mnie, jeśli mnie nie znasz."

"Toczę walkę przez cały czas z czymś innym. Czasem z samym sobą. Są we mnie dwie osobowości - jedna chce żyć w spokoju, druga nie podda się, dopóki nie odzyska wolności. "

Moje Tuty:

Wallhack

FISHBOT,BLOK CPU,OBEJŚCIA

Opublikowano

Ja zrobiłem skana 3 programami wszystkim co sie dalo ,zmienialem hasla usunolem tego bota :)

Tak dla pewnosci :)

fananit.png

Pomogłem ?

Daj like to nic nie kosztuje !

Like mnie motywuje do udzielania pomocy na mpcforum.pl

Opublikowano

Pamiętam były te same podejrzeenia do m2bob jednak się nie sprawdziły z em2 zaczęłem korzystać tuz przed tym jak zrobili płatny więc nie wiem czy były takie podejrzenia. Jedyne co mi się wydaje dlaczego taka plota bo znów jedyny działający i ktoś nie chce konkurencji na serwie(serwach np żeby dropić itemki. Przypuszczenia może banalne ale dosyć prawdopodobne. Rownie dobrze mógł iść do kosza z innych powodów temat z nim na epvp :) ja korzystałem na małym lvl z tego jak i na 75+ i nic nie zginęło

SUKCES MA WIELU OJCÓW PORAŻKA JEST SIEROTĄ - Młody M

Opublikowano

dobry bot tylko,ze sie psuje... czasem dziala czasem nie nie moze znalesc clienta ten metin2bin... po prostu wychodzi podczac odpalania metin2bin...

Opublikowano

a wie ktos czy jest to wykrywalne czy też nie ? :D

Jak ustawisz aby bił w jakimś tam promieniu i nie lurował to mało wykrywalne.

Gdy włączysz wszystkie opcje podejdzie jakiś typ zrobi demko i ban.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...