Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MagicMetin2

XxToMcIoxX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wszystko działa ! chociaż już widać opcję płacenia za minuty ;/ jak bd 5 $ za np tydzień (tyle godzin do wykorzystania) to kupię na 100 %.

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt. ~Mark Twain

• Odpowiedzi 339
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Nowicjusz
Opublikowano

Panowie działał elegancko ale tylko 5 minut i po zabiegu hackshield wykrywa niestety obecne zabezpieczenia metina są za mocne dla hakerów chyba ze czegos nie wiem i musze cos w plikach po zmieniac jak ktos bedzie na tyle dobro duszny niech się przy pucuje zaznaczam ze nie wgrywam bota do folderu metina tylko odpalam go z folderu hacka na pulpicie bo nie chce pojebac gry i instalowac metka od nowa

Jeśli pomogłem daj "Lubie To". :):):)

Opublikowano

To działa ? A patchowałes lub wgrywales moda ? Stosujesz jakas blokade ?

Zwyczajny czysty Metin2 od GameForge, nie stosuje żadnej blokady nigdy nie stosowałem, hacka mam na pulpicie włączam jako administrator klikam tam Run czy co tam pisze na postaci loguje się ustawiam sobie wszystko klikam Start i działa ;) nie wykrywa nic jedynie wyłączam swojego Antywira bo uznaje plik .exe za wirus :)

b_560_95_1.png

Opublikowano

Już to naprawiłem :D

Offnołem Klienta GF Live wypakowałem MagicMetin2 na pulpit zmieniłem na xxxx i działa :D

fananit.png

Pomogłem ?

Daj like to nic nie kosztuje !

Like mnie motywuje do udzielania pomocy na mpcforum.pl

Nowicjusz
Opublikowano

Czyli kicha działał ale tylko do pory pisania tamtych postów Gameforge na ostro się wzieło za hakerstwo .... szkoda bo fajny bot no :(

Opublikowano

Działa :D

Ej jest tu jakis antyban ? :D[

Edit

Czesto bot sie offa i zacina :)

fananit.png

Pomogłem ?

Daj like to nic nie kosztuje !

Like mnie motywuje do udzielania pomocy na mpcforum.pl

Nowicjusz
Opublikowano

No juz dziala po wykonaniu takich kroków: Usunieciu i wypakowaniu jeszcze raz, zalozeniu nowego konta, zmiany na tryb gry w oknie ;) ale i tak wyrzuca lecz sam loguje ponownie brakuje opcji antyban która była dostepna w m2bobie ze jak inny gracz podchodzil to bocik przestawal uzywac pelerynek.

Bot jest lepszy niz m2bob pod takim wzgledem ze jak bocik wraca do miasta to wyznacza inteligentną trase mimo ze ma wallhacka nie zboczy z trasy tak jak robił to na przypał m2bob za co bany sie sypały i hejterzy mieli screny i nagrania. Tak to paru rzeczy brakuje opcji antyban, speed attack a prócz tego reszta na propsie mozemy kilka kont odpalic baja tylko jedna kwestia mnie nurtuje czego jestem pewien twórcom uderzy pieniądz do głoqy pytanko tylko kiedy ? Więc bocić na maxa !!! hehheheh pozdro cheaterzy ! :)

Opublikowano

Ajj nie wyszło jak chciałem odpaliłem na postaci 25 lvl i poszedłem expić zostawiłem na noc a bot zalogowany na postać 1 lvl z takim samym nickiem :/ założe nowe konto wyexpie do tego 20 i będzie 1 postać bo coś nie umiem zmienić żęby na jednym serwerze się logował bo ciągle sie loguje na Twierdzy i w pliku jest skrót Tr ale nie wiem jaki jest skrót do Elares ;P ale trudno daleko nie jestem w chwile wyexpie :)

Edit:

Jeśli chcecie mieć bota po polsku wchodzicie w folder z botem dalej w folder "cfg" potem "sellang" i zmieniacie pierwsze English na Polish ;) nie jest to idealne tłumaczenie bo pewnie translatorem ale i tak jest dobrze że postanowili polski wstawić ;)

Pozdrawiam

b_560_95_1.png

Opublikowano

Uruchomie bota pochodzi kilka minut, złapie ścinke, a gdy uruchamia metina od nowa hs wykrywa i muszę zakładać nowe konto żeby znów działał. Może to wina windowsa? Jakiego macie ci którym działa bez problemów?

Opublikowano

ja mam xp he sp3 i dziala normalnie tylko przy wlaczaniu metina zacina sie z 2x przy logowaniu a tak to dziala ladnie tylko szkoda ze nie ma tego wykrywania gma czy cos :D a tak to git

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...