Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Nieaktualny] Pursuit Bot

TheVolume

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 495
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ale czy jedyna kara to ban czy może być kara w pięniądzach ?

NIe ma szans na karę pieniężną.

Jedynie ban na konto którego i tak pewnie nie wyłapiesz bo jak pisałem wyżej, mają to kompletnie gdzieś. 

Opublikowano

Witam. Nie ma doświadczenia przy tym trainerze i nie rozumiem czemu mam ciągle Error w nim. Mam ustawioną grę na najmniejszą rozdziałkę, w oknie, jestem administratorem w windowsie i mam zapory powyłączane a i tak mam ciągle Error i nie mogę odpalić Startu...

Edit: Problem rozwiązany. Niechcący ruszyłem myszką i zmniejszyłem wielkość okna gry. ;)

Opublikowano

ten cheat ma trojana? czy to antywirus ma taki wymysl? ;d

Każdy cheat to w sumie wirus, ten akurat jest niegroźny bo ingeruje tylko w grę ;) 

Opublikowano

A ja nie potrafie uruchomic zadnego hacka do Worlda na win 8 bo zawsze wyskakuje komunikat że "nie można uruchomić aktualizatora gdy gra jest uruchomiona" . Poradzicie na to coś?

Opublikowano

A ja nie potrafie uruchomic zadnego hacka do Worlda na win 8 bo zawsze wyskakuje komunikat że "nie można uruchomić aktualizatora gdy gra jest uruchomiona" . Poradzicie na to coś?

Wyłącz zaporę i spróbuj ponownie.

HB5fLf7.png

Opublikowano

Pierwszy raz gralem w NFS World dzisiaj, odpalilem bota, auto nie jezdzi ale expa dostaje. to tak powinno byc?

Odpisujesz na moj post? Dodaj @Aintence jesli chcesz abym go zobaczyl.

4F6xoLt.jpg

Opublikowano

Pierwszy raz gralem w NFS World dzisiaj, odpalilem bota, auto nie jezdzi ale expa dostaje. to tak powinno byc?

Raczej tak, ja mam identycznie. Dostajesz kasę i expa, także jest dobrze ;D

Opublikowano

Działa doskonale. Włączyłem około 30 minut temu i już wskoczyło 5 lvli i przybyło 2mln kasy. Tym co się wahają polecam. Mało wymaga, dużo daje  :D

Opublikowano

Działa doskonale. Włączyłem około 30 minut temu i już wskoczyło 5 lvli i przybyło 2mln kasy. Tym co się wahają polecam. Mało wymaga, dużo daje  :D

Team Escape Bot jest bardziej wydajny (10mln, 60lv i pełne magazyny części - również ultra) w ok. 15 minut :)

http://www.mpcforum.pl/topic/1175219-jak-zarobic-10-mln-w-7-15-minut/

Zato Pursuit Bot jest bezpieczniejszy ;)

HB5fLf7.png

Opublikowano

Dzięki, spróbuje użyć tego drugiego, bo wydaje się ciekawszy i jak bezpieczniejszy to jeszcze lepiej :)

Opublikowano

Dzięki, spróbuje użyć tego drugiego, bo wydaje się ciekawszy i jak bezpieczniejszy to jeszcze lepiej :)

Źle przeczytałeś :D

Pursuit Bot jest bezpieczniejszy:

http://www.mpcforum.pl/topic/1064675-pursuit-bot/

A Team Escpae Bot wydajniejszy:

http://www.mpcforum.pl/topic/1175219-jak-zarobic-10-mln-w-7-15-minut/

:)

HB5fLf7.png

Opublikowano

Aha ;) Dzięki za poprawę, z tym drugim jest coś nie tak, bo przy dołączaniu do gry rozłącza mnie z serwerem

Opublikowano

Dołączam do rozgrywki (Team Escape) normalnie wrzuca do kolejki, ale kiedy czas zejdzie do 0:00 wyrzuca z kolejki, a na chacie widnieje napis "Disconnected from server"

EDIT: Dziwnym trafem problem rozwiązał się sam po 3 z rzedu restarcie gry, ale po ukończeniu wyścigu, znowu rozłączyło.

Opublikowano

Dołączam do rozgrywki (Team Escape) normalnie wrzuca do kolejki, ale kiedy czas zejdzie do 0:00 wyrzuca z kolejki, a na chacie widnieje napis "Disconnected from server"

EDIT: Dziwnym trafem problem rozwiązał się sam po 3 z rzedu restarcie gry, ale po ukończeniu wyścigu, znowu rozłączyło.

Postępujesz wg. instrukcji?

Pobrałeś aktualny trainer?

Wyłączyłeś antywirusa i zaporę?

HB5fLf7.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...