Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Nieaktualny] Pursuit Bot

TheVolume

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 495
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

"Witam wydaje mi się że robie wszystko jak w instrukcji odpalam gre 800x600 jestem "na ulicy" newsy wyłączone itd włączam bota na 8sec i wrzuca mnie w jakiś wyścig wszyscy ruszają ja stoje i nic sie nie dzieje nic nie nabija robiłem to samo kilka razy i nic

Opublikowano

"Witam wydaje mi się że robie wszystko jak w instrukcji odpalam gre 800x600 jestem "na ulicy" newsy wyłączone itd włączam bota na 8sec i wrzuca mnie w jakiś wyścig wszyscy ruszają ja stoje i nic sie nie dzieje nic nie nabija robiłem to samo kilka razy i nic

Teleportuj się do pościgu i wtedy uruchom bota.

HB5fLf7.png

Opublikowano

Kocham tego bota używam go cały czas + Swietnie opisany co i jak BRAWO <3 ! Tylko jeszcze nigdy mi nie dropło ** gwiazdkowych ;c ;/

Polecam team escape bota wbudowanego w trainer by gamerZ. Dropi części uliczne, wyścigowe, pro i ultra, dobre skille, mnóstwo kasy i expa.

Opublikowano

Polecam team escape bota wbudowanego w trainer by gamerZ. Dropi części uliczne, wyścigowe, pro i ultra, dobre skille, mnóstwo kasy i expa.

Po za tym możesz bardzo szybko zrobić osiągnięcia z kasą, z częściami. Liczy się tak samo ilość przejechanych ucieczek.  Tylko, że jest bardziej wykrywalny niż Pursuit bot. 

8902314106109971000808.jpeg
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Mam mały problem, podczas gdy używam tego bot'a potrafi mnie wyrąbać do pulpitu z erroerm : Stracono połączenie z grą. Zostanie ona zamknięta.

Nigdy wcześniej tak nie miałem. Proszę o pomoc.

Opublikowano

nierozumiem robie wyscig i tak samo jedynie ze na koncu jak przekraczam mete to username mam undefined i nic mi nie daje 

co ja tu musze robic?

Ty nie masz nic jechać, musisz coś źle robić, bot robi wszystko za ciebie, odpalasz, i możesz zminimalizować grę, on robi pościgi, zbiera kasę, exp i części.

Opublikowano

po sciągnięciu i wypakowaniu bota on się nie uruchamia. Co mam zrobić? Miałem wtedy wyłączoną gre.

Opublikowano

po sciągnięciu i wypakowaniu bota on się nie uruchamia. Co mam zrobić? Miałem wtedy wyłączoną gre.

Kiedy miałeś wyłączoną? Bo jeśli podczas uruchamiania bota to nic dziwnego. Musi być wtedy gra odpalona.

Opublikowano

Jak używać :

1. Uruchom grę

2. Ustaw rozdzielczość 800x600 oraz tryb gry w oknie

3. Zamknij wiadomości "News"

4. Ustaw czas i naciśnij "Start"

I wszystko chodzi jak trzeba.

HB5fLf7.png

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

^^ jak coś to polecam bota w 100% działa ;)
PS: Każdy bot/chack ma jakiegoś virusa.

Opublikowano

^^ jak coś to polecam bota w 100% działa ;)

PS: Każdy bot/chack ma jakiegoś virusa.

Nie są to wirusy, lecz pliki ingerujące w pracę programu które antywiry biorą za wirusy

Opublikowano

Tylko teraz nazbierałem kase, kupiłem 2 dobre auta (Porshe GT3 rs4.0/Lamborghini) i co dalej z kasą robić? ;) Może wiecie na co ją teraz wydawać?

Opublikowano

Tylko teraz nazbierałem kase, kupiłem 2 dobre auta (Porshe GT3 rs4.0/Lamborghini) i co dalej z kasą robić? ;) Może wiecie na co ją teraz wydawać?

Kup auta do każdej klasy ;)

Audi S5 na dragi do C

Pontiaca Solstice na wyścigi do D, C i B

Chevroleta Cobalta na wyścigi do D

BMW M3 Sport Evo na wyścigi do B

Ford Mustang BOSS 302'12 na pościgi i ucieczki w A/S

Dodge Charger SRT8 Super Bee na ucieczki i pościgi w D

Chevrolet Camaro ZL1 na ucieczki i pościgi w B

Do tego możesz zaliczać osiągnięcia "Kolekcjoner", które polegają na posiadaniu 10 sztuk auta danej marki, np. 10 Porsche. Po zaliczeniu auta można sprzedać.

Kolejnym sposobem wydawania kasy jest kupowanie pakietów kart (najlepiej tych za 60k, bo te za 100k są nieopłacalne), można zdobyć dobre modyfikatory umiejętności.

HB5fLf7.png

Opublikowano

Ten bot dodaje miejsca do garażu?

"Ogarnij dupę, zaciśnij pięści i daj radę. Nieważne, że nie ma dla kogo - ważne, żeby opadły im kopary "

<3 

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...