Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Nieaktualny] Pursuit Bot

TheVolume

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 495
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wykrywalny bocik już ; / , a robił fajny pieniądz ;d

Aktualnie szukam serwera na którym mógłbym zostać na dłużej, który po prostu szybko mi się nie znudzi , także gra na nim to powinna być czysta przyjemność. 

Może być to Global albo Prywatny.

Masz jakiś pomysł?

Napisz na PW a na pewno będę wdzięczny  :)

Opublikowano

ostrzegam, ta wersja JEST WYKRYWALNA  

używałem tylko tej ostatniej wersji  GamerZ i tylko funkcji TE, żadne speed hacki AFy itp, nikogo nie zwyzywałem, nie robię rekordowych czasów...  używałem tego bota ostrożnie, bana dostałem na kierowcy/koncie z 40 lvl, które robiłem ponad miesiąc czasu, bot nigdy nie był tak uruchomiony, że nabił np. milion repu w ciągu dnia.

Pewnie miałem pecha, ale nie piszcie że jest całkowicie bezpieczny.

@gicmo

Jeśli używałeś nowej wersji bota to musiałeś miecz dużego pecha CHYBA ŻE kiedyś wcześniej cheatowałeś.

Opublikowano

ostrzegam, ta wersja JEST WYKRYWALNA

używałem tylko tej ostatniej wersji GamerZ i tylko funkcji TE, żadne speed hacki AFy itp, nikogo nie zwyzywałem, nie robię rekordowych czasów... używałem tego bota ostrożnie, bana dostałem na kierowcy/koncie z 40 lvl, które robiłem ponad miesiąc czasu, bot nigdy nie był tak uruchomiony, że nabił np. milion repu w ciągu dnia.

Pewnie miałem pecha, ale nie piszcie że jest całkowicie bezpieczny.

Ale on jest całkowicie bezpieczny żeby dostać na nim bana trzeba naprawdę dużego pecha
Opublikowano

Dla czego pech, wystarczy stworzyć mechanizm wykrywania sytuacji : 10 wyścigów w 10 minut i już wiadomo, że normalnie jest to niemożliwe.

Opublikowano

jakiś dziwny ślad musi być na serwerze, choćby odbiór gotowki/nagrody co minutę, jadąc nawet dragi nie wyrobisz się w 60 sekund

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...