Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Nieaktualny] Pursuit Bot

TheVolume

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Śmiga ładnie przez jakiś czas , ale po tym jak sie potem zatnie coś i nie chce jechac poprzez to iż samochód ma uszkodzenia to dalej nie chce juz pojechac . I chcac od nowa zrobic itp itp. nie mozna sie polaczyc z kontem pisze iz bład z uwierzytelnianiem ? Robie cos nie tak ? 

Za pomoc dam kilka plusików bo to ważne ;) . Czy moze lepiej mieć konto poprzez nfsw a nie wlaczajac przez origin'a , może origin to coś psuje/przeszkadza. ?

• Odpowiedzi 495
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Śmiga ładnie przez jakiś czas , ale po tym jak sie potem zatnie coś i nie chce jechac poprzez to iż samochód ma uszkodzenia to dalej nie chce juz pojechac . I chcac od nowa zrobic itp itp. nie mozna sie polaczyc z kontem pisze iz bład z uwierzytelnianiem ? Robie cos nie tak ? 

Za pomoc dam kilka plusików bo to ważne ;) . Czy moze lepiej mieć konto poprzez nfsw a nie wlaczajac przez origin'a , może origin to coś psuje/przeszkadza. ?

Masz Bana kolego radze ci co inego ;)

360finance_need_for_speed.jpg

Opublikowano

Nic nie robisz źle, problem z uwierzytelnieniem to po prostu ban trwający kilka godzin podczas którego sprawdzają Twoje konto.

Po nim prawdopodobnie dostaniesz perma - teraz większość hacków(włącznie z tym) jest bardzo szybko wykrywalne.

349241432911096669131.jpeg
Opublikowano

Nic nie robisz źle, problem z uwierzytelnieniem to po prostu ban trwający kilka godzin podczas którego sprawdzają Twoje konto.

Po nim prawdopodobnie dostaniesz perma - teraz większość hacków(włącznie z tym) jest bardzo szybko wykrywalne.

cóż poradzić ;D????

wzięli się za gre i tyle ;)

76561198180869410.png
Opublikowano

Ja dostałem za to bana na stałe na NFS World , także nie polecam. Chyba że użyjecie go max 2 razy albo bardzo sporadycznie.

Opublikowano

Ja dostałem za to bana na stałe na NFS World , także nie polecam. Chyba że użyjecie go max 2 razy albo bardzo sporadycznie.

W przypadku tego bota nawet przy sporadycznym używaniu łatwo dostać bana.

349241432911096669131.jpeg
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Siemanko mam taki problem że mniej więcej po 9 rundach mi zacina grę i koniec nie moge sie potem zalogowac przez jakaś godzine 2 o co chodzi?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witam, mam problem, otóż zrobię na bocie kilkanaście ok.10 ucieczek i wywala mi na otrzymywaniu nagrody. Potem jest uwierzytelnianie chwilowo niedostępne i jest tak już 3 raz. Nie mogę obejść uwierzytelniania przez origin bo też pokazuje to samo :( Co może być przyczyną?

Opublikowano

Witam, mam problem, otóż zrobię na bocie kilkanaście ok.10 ucieczek i wywala mi na otrzymywaniu nagrody. Potem jest uwierzytelnianie chwilowo niedostępne i jest tak już 3 raz. Nie mogę obejść uwierzytelniania przez origin bo też pokazuje to samo :( Co może być przyczyną?

Bot jest aktualnie bardzo łatwy do wykrycia. Po kilku sekundach działania otrzymuje się tymczasową blokadę konta (uwierzytelnianie) - trwa ona zwykle nie dłużej niż 8 godzin.

Następstwem uwierzytelniania może być permanentna blokada konta.

HB5fLf7.png

Opublikowano

Warto wciąż korzystać z tego bota, czy jest już wykrywalny?

//Edit: Dobra, widzę... nie zauważyłem tego wcześniej.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...