Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Nieaktualny] Pursuit Bot

TheVolume

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Działa, eleganciś francyś. Nie wiem jak za to bana można wyrwać, bo wygląda to na zwykły spam podczas pościgów. 

652461476122967357515.jpeg

• Odpowiedzi 495
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@TheVolume, ustawiłem 800x600, zamknąłem news, odpaliłem bota ustawiło mnie na jakimś wyścigu i stoje w miejscu czas sie zatrzymał w grze wszyscy odjechali i nic dalej..

@@ EDIT - Ponowne uruchomienie, postawiło program na nogi - działa jak należy = plus:)

~ Gracz Metin2 ~ League of Legends ~ CS 1.6 ~ FIFA 14/World

Opublikowano

Siemka mam małą sprawę ;D a mianowicie czy ktoś by mógł dać inny link nisz z zippy bo komp mi się resetuje jak wchodzę na ta stronę z góry WIELKIE DZIĘKI  ;DDD

http://www.sendspace.pl/file/13222df6bd8ca882e641e8c

Skan:

https://www.virustotal.com/pl/url/8519bd8055cd16c85d4724c2a8073abbb83aa30b80c64256cdfe833767bb2bf0/analysis/1391622470/

HB5fLf7.png

Opublikowano

Czemu antywirus odczytuje mi to jako wirusa ?

@Edit już jest ok, ale mam inny problem, mianowicie, kiedy kliknę start rozpoczyna się jakiś wyścig i cały  czas jest ten sam, ja stoję w miejscu i kasa też o co chodzi ?

@Edit2 Już ogarnąłem :D

Opublikowano

Dzięki wielkie za udostępnienie.. Na pościgach z policją utawiłem na 2s i zarabian po okolo 9-10k za wyscic i sporo doświadczenia :D w niecałe 2 minuty 14lvli i 300k :D

Opublikowano

bot sprawny wszystko git

ale mam pytanie czy otwiera mi karty za wygraną ?????

Teoretycznie tak, ale poza powerupami, częściami A/M, ulicznymi, rzadko wyścigowymi, i skillami nic nie zdropimy.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Świetnie działa. Tylko nie wiem dlaczego antywirus pisze mi że ma trojana. Ale i tak nie przejmuje się.

Opublikowano

Świetnie działa. Tylko nie wiem dlaczego antywirus pisze mi że ma trojana. Ale i tak nie przejmuje się.

Pisze tak ponieważ bot jest programem ingerującym w inny program (czyli w grę), najlepiej wyłączać osłony antywirusa na czas odpalania każdego hacka do nfsa.

Opublikowano

Pisze tak ponieważ bot jest programem ingerującym w inny program (czyli w grę), najlepiej wyłączać osłony antywirusa na czas odpalania każdego hacka do nfsa.

Antywirus nie blokuje mi go podczas włączania. Tylko pisze że to jest niby trojan, ale nie patrze na to.

Opublikowano

Nie tylko cheaty do nfs posiadają wirusy ;)

Antywirus nie blokuje mi go podczas włączania. Tylko pisze że to jest niby trojan, ale nie patrze na to.

Program jest bezpieczny, możesz pobierać śmiało.

HB5fLf7.png

Opublikowano

1.Dostał ktoś już za to bana? Bo trochę się boję tego używać :x

2.Inni gracze widzą, że używamy tego bota?

yorick.png

Dostać ostrzeżenie za byle gówno? Jest

Opublikowano

Były plotki że ktoś niby bana dostał, ale dla mnie to fake. Nikt nie widzi że bocisz oraz statystyki Ci się nie blokują.

A dałoby się ustawić tak, by bot nabijał tylko kasę, a expa już nie? Jak tak to już idę zbierać na LFA :D

yorick.png

Dostać ostrzeżenie za byle gówno? Jest

Opublikowano

Niby jest szansa na bana, bo jak ktoś wie, że go używasz (mówię o ewidentnych przypadkach), to może Cię podpiepszyć, a jak zobaczą, że np. brak rozegranych wyścigów, konto założone dziś/wczoraj, a posiada już 60lv i paredziesiąt/set aut w garażu to mogą zablokować.

Ale tak jak pisałem, to tylko w ekstremalnych przypadkach.

HB5fLf7.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...