Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Nieaktualny] Pursuit Bot

TheVolume

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 495
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

To teraz pytanie :D Mam swoje konto na serwerze Chicane - US, bi nie wiedziałem że yo US jak zakładałem i chciałem przejść na APEX-EU, więc ściągnąłem tego bota i na Apexie mam tego bana, a na Chicane mogę grać. Czyli pozostaje mi tylko gra na Chicane?

Opublikowano

To teraz pytanie :D Mam swoje konto na serwerze Chicane - US, bi nie wiedziałem że yo US jak zakładałem i chciałem przejść na APEX-EU, więc ściągnąłem tego bota i na Apexie mam tego bana, a na Chicane mogę grać. Czyli pozostaje mi tylko gra na Chicane?

Jak to? Na zbanowanym koncie możesz się zalogować na CHICANE?

Jeśli masz bana to pozostaje tylko gra od nowa na innym koncie.

HB5fLf7.png

Opublikowano

No tak. Jestem na serwerze CHICANE - US i na APEX - EU. Na Apex chciałem się przesiąść, więc botowałem i tam mam tymczasowego bana, a na CHICANE nie :) Teraz już bana nie mam :D

To nie masz bana... :P Więc w czym problem?

PS. Twoje konto na CHICANE-US jest też kontem na CHICANE-EU (to jest jeden serwer, kierowcy i auta będą na US i EU takie same). To samo tyczy się APEX'a

HB5fLf7.png

Opublikowano

PS. Twoje konto na CHICANE-US jest też kontem na CHICANE-EU (to jest jeden serwer, kierowcy i auta będą na US i EU takie same). To samo tyczy się APEX'a

I tak i nie. Jeżeli nie ma jeszcze bana, ale ma problem z uwierzytelnieniem np na APEXIE i go często wywala, to na CHICANE może grać bez wywalania. Puki co B)

pozdrawiam

cieniasek

Opublikowano

I tak i nie. Jeżeli nie ma jeszcze bana, ale ma problem z uwierzytelnieniem np na APEXIE i go często wywala, to na CHICANE może grać bez wywalania. Puki co B)

pozdrawiam

cieniasek

Jak wywala to możliwe, że będzie perm :)

HB5fLf7.png

Opublikowano

Ale raz tak miałem ;) No nic. Nie przechodzę na APEX, zostaje na Chicane US :)

A czy jeśli tego bota ustawie na 8sek, a nie na 0sek jak ostatnio to mniejsza wykrywalność? Chciałem sobie z 30 lvl wybić 50 :)

Opublikowano

A jakbyś mi polecał go używać najlepiej? Na tym koncie co botowałem i dostałem bana tymczasowegi to wybiło mi od dwócg pierwszych wyścigów w grze 350.000$, po czym cały czas pojawiały się osiągnięcia, więc postanowiłem wyłaczyć gre (alt+f4) i włączyć ponownie. Przy próbie włączenia - uwierzytelnianie...

Opublikowano

Tak. Ale jak na razie nie polecam Ci go używać na głównym koncie, bo ja dostałem bana czasowego - co prawda na jeden serwer na którym botowałem.

Dzisiaj założe nowe konto i zobaczymy :D

EDIT:

Nie polecam. Dzisiaj wchodzę i jest ban (To konto zostało zbanowane za naruszenie warunków regulaminu świadczenia usługi)  :( Idzie się jakoś odwołać? Na stronę world.needforspeed.com normalnie się mogę zalogować.

EDIT2:

Na email mi nie przyszło nic. A wyczytałem na forum NFS World (chyba nie oficjalne), że z taką informacją może to być ban na 3 dni, albo na 30. Jak się zapytać EA na ile jest?

Opublikowano

jak naciskam start to zaczyna wyscig i stoi w miejscu czekam nawet minute i dalej stoi jak durny. cos sie zepsulo czy co? 

robie wszystko tak jak napisane 

//edit 

juz ogarnąłem działa. tezebabylo podjechac pod wyscig

Age is just a number :)

Opublikowano

ma pytanko czy mozna jakas inaczej pobrac to bez wpisywania numeru telefonu prosze o szybko odpowiedz dzieki

Przez co ty pobierasz ze musisz swoj numer podac?
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Witam, mam problem związany z tym botem. Kiedy włączam bota wszystko mi śmiga ale tak po 40 powtórzeniach trasy nagle gra się zacina i mnie wywala. Potem jak chcę się zalogować pisze: Uwierzytelnianie jest chwilowo niedostępne. Spróbuj później. Wie ktoś jak to naprawić?

Opublikowano

Dziękuje a czy jest na chwilę obecną ban niewykrywalny?

Chyba miałeś na myśli niewykrywalnego bota :)

Aktualnie najbezpieczniejszy jest Team Escape Bot z trainera od GMZ:

http://www.mpcforum.pl/topic/1300086-trainer-by-gamerz-v14-nowa-funkcja-poprawka-do-te-bota/

Instrukcja użycia:

http://www.mpcforum.pl/topic/1175219-jak-zarobic-10-mln-w-7-15-minut/

HB5fLf7.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...