Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Nieaktualny] Pursuit Bot

TheVolume

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No cóż... zaryzykuję ;). Dzięki za pomoc

Wbiłem już dwa levele, zarobiłem trochę kasy, ale mam pytanie. Co z wieściami? Przecież znajomi będą widzieć, że wbiliśmy kilka-kilkanaście leveli w ciągu kilku minut.

yorick.png

Dostać ostrzeżenie za byle gówno? Jest

• 2 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 495
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dlaczego po kliknięciu w program nic się nie dzieje? Klikam i klikam i zero reakcji. W procesach też nie ma tego bota włączonego.

Program dałem do wyjątków aby system się nie pluł

carsbazar.jpg

Opublikowano

Dlaczego po kliknięciu w program nic się nie dzieje? Klikam i klikam i zero reakcji. W procesach też nie ma tego bota włączonego.

Program dałem do wyjątków aby system się nie pluł

Wyłącz antywirusa.

Opublikowano

Wyłącz antywirusa.

No właśnie na czas użytkowania wyłączyłem + dodałem do wyjątków i nic. Klikam i nawet klepsydry/kółka nie ma. dosłownie nic.

carsbazar.jpg

Opublikowano

No właśnie na czas użytkowania wyłączyłem + dodałem do wyjątków i nic. Klikam i nawet klepsydry/kółka nie ma. dosłownie nic.

Uruchom jako administrator lub ze zgodnością z Win XP SP3. Wyłącz zaporę systemową.

HB5fLf7.png

Opublikowano

udało się uruchomić ale po wybraniu start, przenosi mnie do wyścigu i właściwie tyle. samochód stoi 'overall time 03:44:00" i pozycja 8/8 a wyścig trwa. O to w tym programie chodzi?

carsbazar.jpg

Opublikowano

udało się uruchomić ale po wybraniu start, przenosi mnie do wyścigu i właściwie tyle. samochód stoi 'overall time 03:44:00" i pozycja 8/8 a wyścig trwa. O to w tym programie chodzi?

A czy odpalasz tak jak w temacie jest napisane?

Powiem tak.

1 odpal gre

2 ustaw rozdzielczość na 800x600

3 odpal hacka

4 kliknij start w hacku

I powiedz czy działa.

Opublikowano

Jeśli robisz wg. instrukcji i nie działa, to teleportuj się do pościgu i odpal.

HB5fLf7.png

Opublikowano

uruchamiam zgodnie z instrukcją i bot wchodzi w wyścig i zatrzymuje czas w 03:44:00 i tyle. Zauważyłem, że mogę sterować samochodem.

Akurat wylosowało ucieczkę przed policją. samochód stoi i oczywiście mnie łapią ale kasę nabija jakbym uciekł więc tak zostawię puki działa.

carsbazar.jpg

Opublikowano

uruchamiam zgodnie z instrukcją i bot wchodzi w wyścig i zatrzymuje czas w 03:44:00 i tyle. Zauważyłem, że mogę sterować samochodem.

Akurat wylosowało ucieczkę przed policją. samochód stoi i oczywiście mnie łapią ale kasę nabija jakbym uciekł więc tak zostawię puki działa.

Bo ma aresztować ;) Tak to działa.

HB5fLf7.png

• 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Nie wiem czy u was też tak się dzieje ale u mnie, po użyciu tego bota przez jakieś 20minut i wyłączeniu go (wszystko działa jak należy) gdy chce coś porobić innego to wywala mnie z gry z komunikatem "Zostałeś rozłączony z serwerem" czy jakoś tak.. mogę włączać grę nonstop a i tak nie pogram dłużej niż 5minut.. Po jakiejś godzinie przeważnie jest już spokój. Czy u was też coś takiego się dzieje? Czy tylko u mnie? Może ludzie z EA się kapli? 

Opublikowano

Nie wiem czy u was też tak się dzieje ale u mnie, po użyciu tego bota przez jakieś 20minut i wyłączeniu go (wszystko działa jak należy) gdy chce coś porobić innego to wywala mnie z gry z komunikatem "Zostałeś rozłączony z serwerem" czy jakoś tak.. mogę włączać grę nonstop a i tak nie pogram dłużej niż 5minut.. Po jakiejś godzinie przeważnie jest już spokój. Czy u was też coś takiego się dzieje? Czy tylko u mnie? Może ludzie z EA się kapli? 

Gdy bot chodzi to nie wywala gry?

Gdy nie uruchamiasz bota to wszystko jest ok?

Po użyciu bota zaleca się ponownie uruchomić grę, aby proces był "czysty".

HB5fLf7.png

Opublikowano

Wszystko jest okej tylko właśnie jak wyłączę bota i np chce coś porobić w garażu przy samochodzie albo jakiś wyścig to wywala. Ale dzięki za info że trzeba od nowa uruchomić grę, wypróbuję to :) Dam znać co i jak ^^

Opublikowano

Spoko hax działa masz plusa odemnie. Właśnie co z tym???

No cóż... zaryzykuję ;). Dzięki za pomoc

Wbiłem już dwa levele, zarobiłem trochę kasy, ale mam pytanie. Co z wieściami? Przecież znajomi będą widzieć, że wbiliśmy kilka-kilkanaście leveli w ciągu kilku minut.

Tylko Bóg Może Nas Sądzić.

Opublikowano

Spoko hax działa masz plusa odemnie. Właśnie co z tym???

Tak będą wiedzieć, będą wiedzieć również że bocisz, ponieważ będą mieli co kawałek komunikat że zdobyłeś rzadko spotykaną część. No ale raczej znajomy cię o to nie zgłosi.

Opublikowano

Sory, że się tak długo nie odzywałem. A więc wszystko działa jak należy, faktycznie po użyciu haku trzeba uruchomić ponownie grę ( dzięki TheVolume ;) ) Właśnie najgorszą sprawą są znajomi :D Ale też się da to ominąć. Dzięki za tego bocika! Pozdro.

Opublikowano

Mi nie działa, zrobiłem wszystko w instrukcji, tylko włącza wyścig i nic dalej nie robi...

Czy może ja coś źle robię. Nie wiem sam. :(

Wyścig? To jest bot na pościgi.

Teleportuj się do jednego z nich i naciśnij "Start".

HB5fLf7.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...