Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Nieaktualny] Pursuit Bot

TheVolume

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Każdy ma swój sposób gry. Po za tym ten Pursuit bot nikomu nie szkodzi...  

Są cheaty, które szkodzą, a które nie. Przemyśl sobie to. 

,,Każdy ma swój sposób gry''

Hahaha, zaraz ... ty tak na poważnie?

Cheaty to nie jest sposób na grę, one uniemożliwiają ci grę.

Wkurwiają mnie cheaterzy, bo to jest po prostu niesprawiedliwe. Od kiedy to 10 latki z hackami decydują o tym, kto może grać, a kto nie?

PS: Każde cheaty szkodzą, a założe się, że ten bot pursuit ma autofinisha, skoro w pare sekund zarabia 9k ... Przez to inni gracze nie mogą grać. Nie mowie tu już o tym, że wyścig jest nie sprawiedliwy, chodzi mi o to, że tego wyścigu się nawet załączyć nie da ! Ludzie kończą wyścig w 1 sekundzie !

• Odpowiedzi 495
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wkurwiają mnie cheaterzy, bo to jest po prostu niesprawiedliwe. Od kiedy to 10 latki z hackami decydują o tym, kto może grać, a kto nie?

PS: Każde cheaty szkodzą, a założe się, że ten bot pursuit ma autofinisha, skoro w pare sekund zarabia 9k ... Przez to inni gracze nie mogą grać. Nie mowie tu już o tym, że wyścig jest nie sprawiedliwy, chodzi mi o to, że tego wyścigu się nawet załączyć nie da ! Ludzie kończą wyścig w 1 sekundzie !

Spoko. cheaty szkodzą ludziom, ale jak bot robiący pościgi singleplayer może szkodzić innym ludziom? pls

Opublikowano

Zaparz sobie meliskę czy coś...

Zrozum, że Pursuit Bot wykonuje pościgi w trybie jednego gracza i gwarantuję Ci, że nie zawiera auto finisha :D

Taką dyskusję możemy kontynuować na PW.

HB5fLf7.png

Opublikowano

Zaparz sobie meliskę czy coś...

Zrozum, że Pursuit Bot wykonuje pościgi w trybie jednego gracza i gwarantuję Ci, że nie zawiera auto finisha :D

Taką dyskusję możemy kontynuować na PW.

Ja dodam tylko, że każdy cheat obciąża trochę grę i jeśli jest takich dużo to osoby ze słabszym netem mają przycięcia w grze. 10 osób to nie widać, ale 100 tysięcy osób to już tak. 

8902314106109971000808.jpeg
Opublikowano

Ja dodam tylko, że każdy cheat obciąża trochę grę i jeśli jest takich dużo to osoby ze słabszym netem mają przycięcia w grze. 10 osób to nie widać, ale 100 tysięcy osób to już tak. 

Tak samo obciąża jak zwykły gracz rozgrywający wyścigi... kiedyś nie było tylu cheatów, w wyścigach jeździło się normalnie a lagi też bywały, bo grało dużo osób.

Teraz lagi można odczuć tylko po jakimś kodzie, kiedy wszyscy wbijają do gry i cieszą się zdobyczą.

HB5fLf7.png

Opublikowano

Bot zarabia 9000 kasy w 7,5 sekundy. Na pewno musi być w nim jakiś Autofinish, bo za zwykłe wyścigi tak nie zarobisz.

Chyba nie wiesz co to jest auto finish...

Auto Finish (jak nazwa wskazuje) jest to automatyczne ukończenie (działa tylko w zawodach, w których mamy wyznaczoną trasę).

Pursuit Bot podkręca czas pościgu, a później (używając powerup "natychmiastowa ucieczka") gubi go.

Jeśli nadal masz z tym jakiś problem to najlepiej opuść dział "Need For Speed World - Hacki, boty, trainery".

HB5fLf7.png

Opublikowano

Ok, napisałem posta, żeby was tylko powyzywać wy k***y jebane bez honoru, jebane 12 latki z hackami bez nich grać nie umiecie, jakbym k***a na ulicy dorwał takiego zjeba to bym go k***a tak załatwił, że odechce mu się hacków jebane cwele k***y cheaterzy jebani dajcie mi bana do chuja na co k***a czekacie wy k***y

po hackach odrazu idzie poznać kto kurva jest noobem i zasranym 12 latkiem do chuja.

0 punktów ostrzeżeń. fajne forum.

K***Y JEBANE ZASRANE CHEATERZY JEBANI K***A

Opublikowano

Ok, napisałem posta, żeby was tylko powyzywać wy k***y jebane bez honoru, jebane 12 latki z hackami bez nich grać nie umiecie, jakbym k***a na ulicy dorwał takiego zjeba to bym go k***a tak załatwił, że odechce mu się hacków jebane cwele k***y cheaterzy jebani dajcie mi bana do chuja na co k***a czekacie wy k***y

po hackach odrazu idzie poznać kto kurva jest noobem i zasranym 12 latkiem do chuja.

Dobra zluzuj bo się zachowujesz jakbyśmy ci matkę zajebali. Bo tylko nieszkodzący nikomu bot, daj mi przykład jak ci zaszkodził a pogadamy.

Opublikowano

Dobra zluzuj bo się zachowujesz jakbyśmy ci matkę zajebali. Bo tylko nieszkodzący nikomu bot, daj mi przykład jak ci zaszkodził a pogadamy.

Trochę go obronię, zaszkodził mu może tym, że my odpalam Sb bota, a ten biedny żuczek musi się użerać z gliniarzami :D

tak czy owak, nie zabronisz nikomu używania cheatów, proste. I nie musisz na przyszłość używać tylu wulgaryzmów, rozumiemy twoje zdenerwowanie. 

Opublikowano

a przez jebane autofinishe grac juz sie nie da k***y

to juz nie jest gra o wyscigach bo kurva wchodze do wyscigu i wyscig sie odrazu konczy

Opublikowano

Ja rozumiem twoje zdenerwowanie, ale ten cheat nie przeszkdza. Jakbyś napisał w dziale np: af bot to byłoby lepiej. Ten cheat używa auto finisha na multi. 

Opublikowano

a przez jebane autofinishe grac juz sie nie da k***y

to juz nie jest gra o wyscigach bo kurva wchodze do wyscigu i wyscig sie odrazu konczy

1. Mówisz że nie umiemy grać? Wbij na zlot mrt i się pościgasz z ludźmi z forum, zobaczymy czy umiemy jeździć.

2. Wypraszam sobie takie epitety, do matki też tak się zwracasz?

Opublikowano

1. Mówisz że nie umiemy grać? Wbij na zlot mrt i się pościgasz z ludźmi z forum, zobaczymy czy umiemy jeździć.

Zakonczcie prosze ta dyskusje.

@1361622928-U485574.pngmedrow21 odpocznie sobie do jutra, a dalsze prowadzenie tej rozmowy nie ma sensu.

HB5fLf7.png

Opublikowano

Jeśli przeszkadzają ci autofinishe to nic nie zrobisz. Ludzi z naszego forum to nawet nie jest 1% cheatująch w NFS World.  Zagraj w inną grę np: TDU2, w listopadzie wyjdzie The Crew. 

Opublikowano

Właśnie po godzinie żadnych nagród  nie dostałem; jedynie te z osiągnięć.

A czego oczekujesz? :P To jest bot na pościgi jednego gracza, nie dropią tu części profesjonalne/ultra, jak też i dobre modyfikatory umiejętności.

Jeśli chcesz czegoś więcej, to zapraszam tutaj:

http://www.mpcforum.pl/topic/1162356-jak-wbic-szybko-60-lvl-zdobyc-duzo-kasy-oraz-czesci-34-poradnik-video/

HB5fLf7.png

Opublikowano

Chciałbym się zapytać czy jakiekolwiek hacki, boty, cheaty itp. do gry mogą być karane wyłącznie banem czy może być również jakaś kara pieniężna czy coś w tym stylu? Bo boję się że za używanie botów może mi do drzwi zapukać wiadomo kto ;)

Opublikowano

Chciałbym się zapytać czy jakiekolwiek hacki, boty, cheaty itp. do gry mogą być karane wyłącznie banem czy może być również jakaś kara pieniężna czy coś w tym stylu? Bo boję się że za używanie botów może mi do drzwi zapukać wiadomo kto ;)

NIe ma szans.

Ea ma wyrąbane na bociarzy. Używaj śmiało ;) 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...