Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Nieaktualny] Pursuit Bot

TheVolume

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

wiem wiem ze wykrywalny

ale czy jakbym wbil sobie jedno miejsce to tez banik leci? :D

Może przy jednym nie, ale przy 150 na pewno bana byś dostał :)

f

• Odpowiedzi 495
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ja wiem o tym, bo gralem w to rok temu i przestalem , a tydzien temu dowiedzialem sie ze moje konto zbanowane, co w ogole przypomnialo mi o tej grze, wiec zaczalem od nowa

Opublikowano

Szybko wyłapują albo coś źle robię, co mama na myśli? Kiedyś jednym botem nabiłem 60 i 9.999.999$ kasy, a teraz tutaj pobawię się 5 minut i od razu zacina się gra (Pod względem serwera - Gra działa, ale jest "Zdobywasz" i się kręci, nie pokazuje avatara itd) i muszę się wylogować, a jak się wyloguje to "Uwierzytelnianie jest chwilowo niedostępne." Nie wiem, może nie omija ten bot Anti Cheat?

Opublikowano

w tym momencie masz bana tymczasowego

pozniej pewnie bedziesz mail perma

a jesli ci sie poszczesci w co bardzo watpie odblokuja tobie konto i mozesz dalej smigac ale na to jest mal sznasa wiec zakladajn owe konto :P

76561198125755300.png

Opublikowano

@Quentis.

Zależy jakich cheatów używałeś. Jeśli nie przesadzałeś z TeamEscapeBotem to prawdopodobnie upiecze Ci się bez bana. Jednak jeśli używałeś tego Pursuit Bota to szansa na to, że dostaniesz bana jest spora. Może być tak, że przy każdej aktywności będzie Cię wywalało z gry z błędem uwierzytelnienia, aż w końcu dostaniesz bana.

349241432911096669131.jpeg
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

Chyba dostałem bana... Uwierzytlanie jest chwilowo niedostępne. Spróbuj później.

Jeśli tak to przejebane.. Jeśli nie to dobrze xD

x

Opublikowano

@dandi061

Jeszcze nie jest to ban. Sprawdzają Ci konto. Trwa to do 7-8 godzin. Po tym czasie albo minie albo zmieni się w perma.

Jeśli nie dostaniesz perma to może być jeszcze tak, że co chwilę będzie Cię wywalało z gry, a w końcu zostaniesz zbanowany.

349241432911096669131.jpeg
Opublikowano

Polecacie jakiegoś bota? Bo widze że wszystkie prawie wykrywalne... Nie spotkałem jeszcze nie wykrywalnego

Team Escape Bot z Trainera od GMZ. Aktualna wersja jest dość bezpieczna, bo wykonuje ucieczki w takim czasie, w jakim przejechałby je zwykły gracz.

Link:

http://www.mpcforum.pl/topic/1300086-trainer-by-gamerz-v23-kolejne-poprawki-do-te-bota/

Instrukcja:

http://www.mpcforum.pl/topic/1162356-jak-wbi%C4%87-60-lvl-zdoby%C4%87-du%C5%BCo-kasy-oraz-cz%C4%99%C5%9Bci-3-4-poradnik-video/

HB5fLf7.png

Opublikowano

ja dostałem za niego bana...przez tydzień sobie śmigałem na bocie (dziennie robiłem na nim 10-15 wyścigów) za każdym razem jak wychodziłem z gry i chciałem się zalogować to dostawałem komunikat o tym błędzie co pisaliście wyżej,błąd autoryzacji czy coś takiego,i w końcu komunikat że konto zostało zbanowane...nie opłaca się nawet go odpalać bo to kwestia czasu kiedy ci wlepią bana

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...