Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Nieaktualny] Pursuit Bot

TheVolume

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 495
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

download:

https://mega.co.nz/#!MMoniawb!SaiOvUq11hKnBiD6rhYii-GnscFzhETsGR4-l2oORUk

skan:

https://www.virustotal.com/pl/file/6143868ae4b46c25121db26b4f4d8d050f81ac537462213ed6551292c38941b7/analysis/1402165516/

plik całkiem nieszkodliwy, niektóre antywiry widzą go jako wirusa przez to że jest on aplikacją ingerującą w grę

dzięki ten działa :P

Opublikowano

plik całkiem nieszkodliwy, niektóre antywiry widzą go jako wirusa przez to że jest on aplikacją ingerującą w grę

mam problem z tym .. niby działa ale jednak nie naciska graj przy znalezieniu . 

Startuję na Moderatora :)

Zawszę możesz liczyć na moją pomoc w każdym Temacie .

Opublikowano

mam problem z tym .. niby działa ale jednak nie naciska graj przy znalezieniu . 

Nie naciska "graj"? Kiedy używasz tego bota? :D

Jak używać :

1. Uruchom grę

2. Ustaw rozdzielczość 800x600 oraz tryb gry w oknie

3. Zamknij wiadomości "News"

4. Ustaw czas i naciśnij "Start"

Przypominam, że jest to bot na pościgi w trybie single player.

HB5fLf7.png

Opublikowano

Mam pytanko. Gdy włączam pursuit boota to okno z gry mi się wyłącza i trzeba od nowa grę włączać gdy zrobię to ponownie jestto samo. Liczę na opdpowiedź.

Opublikowano

Mam pytanko. Gdy włączam pursuit boota to okno z gry mi się wyłącza i trzeba od nowa grę włączać gdy zrobię to ponownie jestto samo. Liczę na opdpowiedź.

A włączałeś do tego jeszcze jakiś bot? np. trainer by gmz.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ja nie dostaję żadnych części tylko nitro itp.. O co chodzi?

Czy można zdobyć części prof. i ultra używając tego bota?

Nie.

Jakie części można zdobyć?

Uliczne, Wyścigowe części tuningu osiągów

* i ** umiejętności

Różne części tuningu wizualnego.

Jest to bot służący do zarabiania gotówki oraz zdobywania doświadczenia.

W pościgach dla jednego gracza nie ma szansy zdobycia części profesjonalnej/ultra, czy też dobrych modyfikatorów umiejętności.

Jeśli chcesz zdobywać dobre części - użyj TeamEscapeBot'a:

http://www.mpcforum.pl/topic/1162356-jak-wbic-szybko-60-lvl-zdobyc-duzo-kasy-oraz-czesci-34-poradnik-video/

HB5fLf7.png

Opublikowano

Lajczek, działa jak natura chciała ;D U mnie bot podczas obierania ziemniaków zarobił 2 miliony, tylko co w tydzień normalnej gry :D

Zostaw go na dłużej a nabije ci limit kasy (9,999,999 igc), i nabiję kilka osiągnięć :P.

Opublikowano

Odpalilem bota, ale on wybiera normalny wyscig z botami, ale go nie konczy tylko caly czas stoi na stracie. To tak ma byc czy ma gdzies indziej sie scigac?

Opublikowano

Odpalilem bota, ale on wybiera normalny wyscig z botami, ale go nie konczy tylko caly czas stoi na stracie. To tak ma byc czy ma gdzies indziej sie scigac?

Napisałem Ci już na gg ;)

Jakby ktoś miał podobny problem - wystarczy teleportować się pod pościg i dopiero wtedy uruchomić bota.

HB5fLf7.png

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Nie działa... Otwieram plik i nic się nie dzieje. Pomoże ktoś? Mam Win8 64 bit 16 GB RAM, Intel Core i5 ;[

Opublikowano

Nie działa... Otwieram plik i nic się nie dzieje. Pomoże ktoś? Mam Win8 64 bit 16 GB RAM, Intel Core i5 ;[

Robisz wszystko według instrukcji? Antywirus wyłączony?  

8902314106109971000808.jpeg
Opublikowano

Żal mi takich ludzi jak wy, Ta gra już dawno straciła sens przez takich cheaterów jak wy, Chcę zagrać normalny wyścig ale się nie da, bo w każdym wyścigu jest jakiś cheater z autofinishem ... Ogarnijcie się i nauczcie się grać zamiast ściągać jakieś posrane boty i cheaty. Założe się, że wszystkie nooby co grają na hackach to jakieś posrane 12 latki, które nie potrafią w to grać i obijają się o każdą krawędź na każdym zakręcie. Kiedyś to była moja ulubiona gra, a teraz nie mogę odpalić nawet jednego wyścigu przez takie posrane dzieci jak wy, na ch*j wam hacki? Grać bez nich nie umiecie? To tylko potwierdza to co teraz piszę. Grałem w nfs world do 50 lvlu bez żadnych hacków, nawet nie wydawałem na grę pieniędzy i gra była świetna ale przez was musiałem ją odinstalować. EA ma w dupie uczciwych graczy, bo nic nie robi z takimi dziećmi jak wy. Ta gra kiedyś była świetna, a teraz? Teraz nie istnieje -,-

Że niby was obrażam? Zabraliście mi moją grę, a ja mówię co myślę oraz to co myśli każdy uczciwy gracz nfs world.

Opublikowano

Żal mi takich ludzi jak wy, Ta gra już dawno straciła sens przez takich cheaterów jak wy, Chcę zagrać normalny wyścig ale się nie da, bo w każdym wyścigu jest jakiś cheater z autofinishem ... Ogarnijcie się i nauczcie się grać zamiast ściągać jakieś posrane boty i cheaty. Założe się, że wszystkie nooby co grają na hackach to jakieś posrane 12 latki, które nie potrafią w to grać i obijają się o każdą krawędź na każdym zakręcie. Kiedyś to była moja ulubiona gra, a teraz nie mogę odpalić nawet jednego wyścigu przez takie posrane dzieci jak wy, na ch*j wam hacki? Grać bez nich nie umiecie? To tylko potwierdza to co teraz piszę. Grałem w nfs world do 50 lvlu bez żadnych hacków, nawet nie wydawałem na grę pieniędzy i gra była świetna ale przez was musiałem ją odinstalować. EA ma w dupie uczciwych graczy, bo nic nie robi z takimi dziećmi jak wy. Ta gra kiedyś była świetna, a teraz? Teraz nie istnieje -,-

Że niby was obrażam? Zabraliście mi moją grę, a ja mówię co myślę.

Zabraliśmy Ci grę... ok, ale co to ma wspólnego z Pursuit Botem?

HB5fLf7.png

Opublikowano

Zabraliśmy Ci grę... ok, ale co to ma wspólnego z Pursuit Botem?

Możesz mi powiedzieć co wy robicie z takimi kontami, w którym se nabijecie 60 lvl i bardzo dużo hajsu? Sprzedajecie je czy co? Bo grać trochę bez sensu na takim koncie, na którym macie ,,wszystko''. Powiedz, bo nie rozumiem. A tak przy okazji to sprzedaż konta jest nielegalna ale pewnie macie to w dupie, co nie?

Cheaty i boty zabierają CAŁĄ przyjemność z grania więc po co ich używacie? Jedyne powody jakie mi przychodzą do głowy to uniemożliwienie grania uczciwym graczom oraz sprzedaże kont.

Opublikowano

Możesz mi powiedzieć co wy robicie z takimi kontami, w którym se nabijecie 60 lvl i bardzo dużo hajsu? Sprzedajecie je czy co? Bo grać trochę bez sensu na takim koncie, na którym macie ,,wszystko''. Powiedz, bo nie rozumiem. A tak przy okazji to sprzedaż konta jest nielegalna ale pewnie macie to w dupie, co nie?

Cheaty i boty zabierają CAŁĄ przyjemność z grania więc po co ich używacie? Jedyne powody jakie mi przychodzą do głowy to uniemożliwienie grania uczciwym graczom oraz sprzedaże kont.

1. Nie mów w liczbie mnogiej, bo nie każdego tutaj to dotyczy.

2. Każdy ma inne podejście do cheatów, a o gustach się nie dyskutuje.

3. Sprzedaże kont? Serio? Popytu na takie rzeczy nie ma, można coś opchnąć jedynie naiwniakom.

HB5fLf7.png

Opublikowano

Każdy ma swój sposób gry. Po za tym ten Pursuit bot nikomu nie szkodzi...  

Są cheaty, które szkodzą, a które nie. Przemyśl sobie to. 

8902314106109971000808.jpeg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...