Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Nieaktualny] Pursuit Bot

TheVolume

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 495
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Co zrobić jeśli bot działa mi w połowie ? znaczy włącza się wyścig ale nie jedzie ani go nie wygrywa tylko stoi w miejscu :/

Bot działa na pościgach, nie wyścigach, stoi w miejscu bo tak ma być, a następnie kończy pościg.

Na jakich wyścigach mogę go używać? bo zauważyłem że na Poscig i ucieczka dziala :)

Działa tylko na pościgach.

HB5fLf7.png

Opublikowano

Jestem nowy i trochę nie rozumiem jak ustawiłem wszystko tak jak jest napisane to gdzie muszę stanąć autem ? muszę zaczynać jakiś pościg drużynowy lub samotny? Proszę o odpowiedź na te dwa pytania

ok już wszystko mam nie musicie pomagać bot bardzo fajny dzieki

Opublikowano

Wow, beczne to jest xD 200k w minute.

Mam takie pytanie

Czy jest jakiś bot na SB ?

Aż tak dobrze to nie ma ;)

I nie będzie.

A jeśli zauważysz jakąś informację o takim czymś, to lepiej tego nie pobieraj - jest to fake, a może być też zarażony jakimś wirusem, np. key loggerem.

HB5fLf7.png

Opublikowano

Wiem. A ja głupi ścigałem się i zarabiałem 1 mln w 3 dni a tu prosze, 2 mln w 5 minut. Gdybym tu nie zajrzał to nadal bym się męczył z wbiciem lvl'a i kasy.

Jeszcze raz wielkie dzięki!

Opublikowano

Bot działa, ale mam maly problem. Co zrobic zeby bot sam dołączał do pościgów oraz wybierał karty?

Narazie to ja musze klikac na poscig i karty

Opublikowano

Bot działa, ale mam maly problem. Co zrobic zeby bot sam dołączał do pościgów oraz wybierał karty?

Narazie to ja musze klikac na poscig i karty

Rozdzielczość 800x600? Tryb gry w oknie? Okno gry na środku ekranu?

HB5fLf7.png

Opublikowano

Tak, robie wszystko jak w instrukcji. Bot działa, ale sam musze dołaczyć do wyscigu, zaakceptowac wygraną, wybrac karte i wyjsc.

Do wyścigu?

Bot działa na pościgach. - teleportuj się do jednego z nich i naciśnij start

HB5fLf7.png

Opublikowano

Do wyścigu?

Bot działa na pościgach. - teleportuj się do jednego z nich i naciśnij start

Wiem, ze bot działa na pościgi. Robię wszystko co jest napisane w instrukcji, jednak muszę sam klikać na karty i dołączać do pościgu,

Opublikowano

W ręce całować za tego bota, zbiera mi tyle expa i kasy że człowiek z radości chce skakać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...