Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sh4ke

Pety !  

435 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jak z petami chcecie ?

• Pety takie jak s? dodane, czasowe i s? tanie w IS ( S? opisane na filmiku R3SPecT'a)
    • Robimy pety lvl'owe s? na sta?e lecz s? dro?sze (Dodajemy je po starcie)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sensual nie jest głupi i zapewne zrobił sobie nie jedna lukę, a potem bedzie placz że sie bufu wje... na serwer hahaha

Sh4ke widzi co się świeci i darował sobie :] dobrze robi ^^

@ bym zapomniał, kieł dzika będzie dropił z każdego dzika??? nie doczytałem w prezentacji ^^

• Odpowiedzi 572
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

hahahahha cytuje ku*a

"serwer restia jest tworzony przez topowych graczy sceny metin2"

Ahahahaha beka. Chyba przez ludzi,którzy myślą że coś potrafią,i wychwalają się technikiem jak to oni nazywają "najlepszy w Polsce" myślę,że chyba w tym 555r pne ;]

Jeszcze jedno,nie żebym się czepiał,ale ten najlepszy technik wiecie,to gdzie te nowości?

aw@ skąd zdobędę miecz na 1lvl+3? bd sieka na niedźwiedziach

wkif7r.jpg

Jak to nie regulaminowana? pozdro

Opublikowano

Czepiacie się Sensuala o to, że bugi były na jego privach na początku, zwłaszcza na balantii, jednak na algorii już wcale wiele ich nie było poza tym z IS, a o bugach na teodenie nie pamiętacie - kryształy po 140kk czy tam po ile się sellało itp. ;d

Ci co tu wyrażają złą opinię to w głównej mierze "wrogowie" shizera i respecta z innych serwerów, więc ich nie należy słuchać. :) Co do narzekania, że nie ma tu nic autorskiego - Shiro2 też nic takiego nie ma, a gra tam 3000 tyś osób :> Niektórzy ludzie w tym ja lubią klasyki bez zbędnych pierdół. Tyle.

1. Czy ja się czepiam sensuala? nie bo on zrobił gotowy serwer a ta lamusy z inspriation będą mieć dostęp do wszystkiego bo są 'pomysłodawacmi' <- czyli jak ja zostane pomysłodawca to też tak bede miec? jak ktoś chetny pisać pw mam dużo pomysłów <beka>

Teoden był to 1-szy ich serwer sensuala jest to 4 serwer (1 padł zanim wystartował)

Nie wszyscy są ich wrogami bo jak widać kilka osób nie lubi Sensuala ;]

Shi**2 - niemcy

Restia - Polska

Opublikowano

1. Czy ja się czepiam sensuala? nie bo on zrobił gotowy serwer a ta lamusy z inspriation będą mieć dostęp do wszystkiego bo są 'pomysłodawacmi' <- czyli jak ja zostane pomysłodawca to też tak bede miec? jak ktoś chetny pisać pw mam dużo pomysłów <beka>

Teoden był to 1-szy ich serwer sensuala jest to 4 serwer (1 padł zanim wystartował)

Shi**2 - niemcy

Restia - Polska

Dobrze wiesz mavex ze pomysl nie konczy sie tylko na slowach a rzeba to wszystko prztetestowac i udoskonalic :c. Przykro mi ale masz zle informacje o tym co zrobilismy na serwerze :). Nie zwracajcie na nich uwagi mielismy z nimi spine jako gildie i mysla ze dzialaja nam na szkode ;x

ypIGkeh.jpg?1

Opublikowano

Mam pytanie które mnie nurtuje ;/

Serwer wydaje się bardzo pro! Tylko mam pytanko mianowicie:

Gdzie są nowości? (myślałem że najlepsi technicy w Polsce i 'topowi gracze gry Metin2' potrafią zrobić coś autorskiego [nowego])

Gdzie nowe mapy? próćz tych zajebanych z pla,które się znuuuuuuudziły.

Gdzie nowe umiejętności,jakaś magia,która przyciąga graczy?

Tak wyglądają serwery najlepszych techników i graczy w Polsce. (heh wiecie 40 na pl`u się wbiło)

Shi**2 - niemcy
Restia - Polska

Dobrze wiesz mavex ze pomysl nie konczy sie tylko na slowach a rzeba to wszystko prztetestowac i udoskonalic :c. Przykro mi ale masz zle informacje o tym co zrobilismy na serwerze :). Nie zwracajcie na nich uwagi mielismy z nimi spine jako gildie i mysla ze dzialaja nam na szkode ;x

Zemną nie mieliście,troszkę wiem i Ci powiem,że tu nic ciekawego na serwerze nie ma.

A te twoje denne tłumaczenie,ludzie dobrze piszą,te wasze testowanie? (gotowców)? hahahahaha dobre.

czy administracja będzie jeszcze testować?

Groxiu1995, dnia 07 Paź 2013 - 21:15, napisał:

snapback.png

Czepiacie się Sensuala o to, że bugi były na jego privach na początku, zwłaszcza na balantii, jednak na algorii już wcale wiele ich nie było poza tym z IS, a o bugach na teodenie nie pamiętacie - kryształy po 140kk czy tam po ile się sellało itp. ;d

Ci co tu wyrażają złą opinię to w głównej mierze "wrogowie" shizera i respecta z innych serwerów, więc ich nie należy słuchać. :) Co do narzekania, że nie ma tu nic autorskiego - Shiro2 też nic takiego nie ma, a gra tam 3000 tyś osób :> Niektórzy ludzie w tym ja lubią klasyki bez zbędnych pierdół. Tyle.

Na shiro grało 3k ludzi ;] po za tym,jesteśmy 100lat przed Niemcami.

aw@ czy restiańskie kufry lecą dobrze? czy ww to nowość?

wkif7r.jpg

Opublikowano

Shi**2 - niemcy

Restia - Polska

Nauczysz się dzieciaku kiedyś czytać czy nie ? Wyjdź na dwór, idź do szkoły, włącz mózg i wtedy mi odpisuj. Do cb specjalnie kierowałem to, że AKURAT TY NIBY czepiasz się sensuala ? Jesteś no lajfem, który nie widzi nic poza czubkiem swojego nosa. Boże...komu dają dostęp do internetu...Idź do pedagoga i poskarż się, że cię gnębią w takim stopniu, że jesteś zmuszony do tracenia życia w metinie i na mpc.

io7e.jpg

Opublikowano

Nauczysz się dzieciaku kiedyś czytać czy nie ? Wyjdź na dwór, idź do szkoły, włącz mózg i wtedy mi odpisuj. Do cb specjalnie kierowałem to, że AKURAT TY NIBY czepiasz się sensuala ? Jesteś no lajfem, który nie widzi nic poza czubkiem swojego nosa. Boże...komu dają dostęp do internetu...Idź do pedagoga i poskarż się, że cię gnębią w takim stopniu, że jesteś zmuszony do tracenia życia w metinie i na mpc.

Teraz dzieciaku,idź do szkoły i wtedy tu odpisuj.

Napisałeś 'czepiacie się Sensuala" raczej do nas tak? helol humanista się znalazł.

boże? komu dają dostęp do internetu... (skąd wiesz że on jest no life)? Człowiek ma swoje lata to sobie może posiedzieć,nie tak jak niektóre osoby na tym forum,i tylko spinają.

aw@ Bubbex czy jesteś dobrym gmem? (znasz komendy do metina???)

wkif7r.jpg

Opublikowano

Shi**2 - niemcy

Restia - Polska

Dobrze dziękujemy za Pana opinię.

Ps : Lamusków szukaj gdzie indziej : ).

Co do serwera w najbliższym czasie dodajemy(modyfikujemy) :

- Ankieta czy chcecie 2 czy 3 królestwa.

- Wybór czcionki w Cliencie .

- (Zrobione) umiejętności odbugowane czyli np Silne padasz masz odrazu (jutro ukażę sie filmik )

- Ankieta o PO - "Punkty osiągnięć "

- Jeżeli macie propozycję co do Broni i Zbroi po niebiance i trytonie piszcie :)

- Ts : restia.voice24.pl - Zapraszamy do zakładania nowych kanałów i pytań do administracji :)

Piszcie swoje sugestie i opinie : )

Opublikowano

Jak inspiration wyobraża sobie projekt :

ot4k1y.jpg

Jaka jest prawda :

pbyfib.jpg

XDDDDDDDDD

@AW, czy level zostanie zwiększony na tym mega najlepszym privie?

79505850586459937381.png

Opublikowano

Czy wy macie jakieś powiązania czy coś w tym stylu z SeriouS'em, karszczakiem ?

- (Zrobione) umiejętności odbugowane czyli np Silne padasz masz odrazu (jutro ukażę sie filmik )

- Jeżeli macie propozycję co do Broni i Zbroi po niebiance i trytonie piszcie :)

- Ts : restia.voice24.pl - Zapraszamy do zakładania nowych kanałów i pytań do administracji :)

http://scr.hu/0dcp/vv23g

Tutaj macie SS-a jak zaprasza mnie ten kretyn na wasz serwer i jeszcze piszę "Nie chcesz grać na NASZYM ???????" Nie wiem czy ten palant jak to na niego przystało - słów dobierać nie umie czy jak, ale jeśli macie jakiekolwiek powiązania z tym pachołem to popatrzcie w zbanowanych na ravia.eu, wpiszcie "SeriouS" i zobaczycie ładną notkę i perma ban za kradzież :> i zastanówcie się czy z takimi robalami chcecie się zadawać "jeśli go w ogóle znacie" :>

io7e.jpg

Opublikowano

Najśmieszniejsze jest to, że oni myślą, że coś potrafią xD Jaką maszynę chłopaky, czo ._.

Zapytałem was na ts co macie autorskiego, wyleciałem z banem XDDDDDD Shizer i ta spółka gamoni to największe gunwa meti2, potwierdzone.

nie polecam, hehehheeeeeeeeeeeheh

Bla bla, bla ..

Jestem ciekaw Kat co Ty i ta Twoja cała gildia Fearlessby osiągneły coś na scenie metin2. Wydaje mi się, że na każdym serverze byliście bici zawsze przez kogoś:).

Chyba, że mówisz tutaj o waszych "hackierach" i innych pionkach:D W sumie racja, wy potraficie tylko grać z "pomocą" innych i kombinowaniem - przykład? Grayst, Triador.

Opublikowano

Wypowiem sie tylko raz.
To ze inspiration sie do mnie spinalo nie ma znaczenia, wypowiem sie obiektywnie.

1. Sensual - Balantia... Chyba nie musze nic wiecej dodawac. Sensual zapewne chce natrzec troche hajsu wiec zgodził sie na ten projekt i jestem pewien ze zostawi tam nie jedną luke i jak mu sie odechce to restia poleci.
2. Shizer - Triador.... Juz raz pokazales co potrafisz jako gm, tutaj tez bedziesz robil eventy invenowi ?
3. R3SPect - Znasz sie na byciu adminem tak samo jak i ja i dobrze o tym wiesz, nie wiem po co wgl sie za to bierzesz.
4. Inspiration z dostępem do tysiecy passow... Hmm.. Dopoki restia bedzie stała wszystko bedzie ok, ale jak padnie konta na ravi stracą wszyscy ktorzy zrobili na waszym serverze takie passy jak na ravi. Jestem tego w 100% pewien, juz nie raz tak robiliscie (mam na mysli wykorzystywanie bazy innego serwera do wykradania kont)
5. Wszyscy dobrze wiemy ze gowno potraficie, wszystko robią technicy a wy bedziecie tylko reklamowac i udawac super adminow, wszyscy tez dobrze wiemy ze mieszaliscie sie w akcje z dracosem i wjazdem na fubu tylko dlatego zeby miec poparcie u innych adminow i wiecej subow przed startem resti :)

Hejtuj shizer, hejtuj adminie od 7 bolesci.

rYD9JSA.png

Opublikowano

Jak na najlepszego technika w Polsce przypomne,to coś słabo...

aw@ będzie lepiej? ^.-

wkif7r.jpg

Opublikowano

Jak na najlepszego technika w Polsce przypomne,to coś słabo...

aw@ będzie lepiej? ^.-

Lepszy taki niż miało by wcale nie być ; )

Może nas później czymś zaskoczy ;3 cii.

r3ePj8E.png

Opublikowano

Wypowiem sie tylko raz.

To ze inspiration sie do mnie spinalo nie ma znaczenia, wypowiem sie obiektywnie.

1. Sensual - Balantia... Chyba nie musze nic wiecej dodawac. Sensual zapewne chce natrzec troche hajsu wiec zgodził sie na ten projekt i jestem pewien ze zostawi tam nie jedną luke i jak mu sie odechce to restia poleci.

2. Shizer - Triador.... Juz raz pokazales co potrafisz jako gm, tutaj tez bedziesz robil eventy invenowi ?

3. R3SPect - Znasz sie na byciu adminem tak samo jak i ja i dobrze o tym wiesz, nie wiem po co wgl sie za to bierzesz.

4. Inspiration z dostępem do tysiecy passow... Hmm.. Dopoki restia bedzie stała wszystko bedzie ok, ale jak padnie konta na ravi stracą wszyscy ktorzy zrobili na waszym serverze takie passy jak na ravi. Jestem tego w 100% pewien, juz nie raz tak robiliscie (mam na mysli wykorzystywanie bazy innego serwera do wykradania kont)

5. Wszyscy dobrze wiemy ze gowno potraficie, wszystko robią technicy a wy bedziecie tylko reklamowac i udawac super adminow, wszyscy tez dobrze wiemy ze mieszaliscie sie w akcje z dracosem i wjazdem na fubu tylko dlatego zeby miec poparcie u innych adminow i wiecej subow przed startem resti :)

Hejtuj shizer, hejtuj adminie od 7 bolesci.

Odrazu ci odpowiem ze nie hejtuje lecz odpowiadam na te brednie ktore napisales :)

1.Jak wiesz balantia okzala sie trafnym pomyslem i stala dlugo:) Kilka bledow sensual tam narobil ale teraz ma wieksze doswiadczenie i 2 raz tych bledow nie popelni.

2. Evnety beda organizowane przez "krysztal GM'a" wiec nie ma takiej mozliwosci ;x.

3. Troche dobrej woli i glownie czas posiwecony na bycie na serwerze po starcie wystarczy :). Zeby dobrze ogarniac ludzi wystarcza checi i znajomosc takich komend jak /dc, /inv.

4. Baza bedzie kodowana w "md5-hash" wiec nie bedzie jej latwo odkodowac.

5. Od strony dodawania tego na serwer owszem robi to technik, ale nam pozostaje danie pomyslu i go sprawdzenie + ewentualne udoskonalenie. Wydaje mi sie ze malo sie znasz jezeli twierdzisz ze to jest chwila. Prawdziwym sukcesem jesy wydanie serwera bez bugow i bez bledow. Na dodawanie nowosci w duzych ilosciach jest czas po starcie.

@przypomne ci ze trzeba sie wtedy zatroszczyc o kazda nawet najmniejsza rzecz.

ypIGkeh.jpg?1

Opublikowano

Lepszy taki niż miało by wcale nie być ; )

Może nas później czymś zaskoczy ;3 cii.

<beka>Dodaniem wo?</beka>

up@

. Baza bedzie kodowana w "md5-hash" wiec nie bedzie jej latwo odkodowac

No co ty jebiesz

WoW bubbex używa dc i inv lol skąd ty je masz? przecierz takie komendy loooooooool nice pełen podziwu jestem

Tak,od dodawania nowości jest późniejszy czas jak na pl`u nie? <beka>

aw@ bubbex czy będzie na serwerze python?

wkif7r.jpg

Opublikowano

PISALIŚCIE ŻEBY SKŁADAĆ PROPOZYCJE DOTYCZĄCE SERWERA

WIEC PROPONUJE ZMIENIC OSTATNIE ZBROJE I BRONIE NA TAKIE

59322702618631943923.png

53774302314720230806.png

Podpinam się pod tym.

Zbroje są fantastiko ,co do broni to na pewno są lepsze od tych co oferuje team ale ja jednak pomyślał bym nad innymi.

Na serwerze exp jest lepszy niż na serwie Jarka FuBu ?

Szukasz dobrego serwera MEDIUM ?

[ ZOBACZ ]

Link do prezentacji

http://www.mpcforum.pl/topic/1104825-illusionmt2dedyknowy-medium/

Opublikowano

Nie polecam ze wzgledu na administracje + technik tez nie najlepszy

Gdzie Hikari? xD

g5nrqj.jpg

Chejter na emeryturce

Zapraszam na servery : ConcordiaMT2 [Najepszy Hard], Alistria [Najlepszy Medium/Easy]

Nie polecam servera : Ravia.eu

Opublikowano

Jak inspiration wyobraża sobie projekt :

ot4k1y.jpg

Jaka jest prawda :

pbyfib.jpg

XDDDDDDDDD

@AW, czy level zostanie zwiększony na tym mega najlepszym privie?

79505850586459937381.png

te v1res wiem, że moja zajebistość przeważa to zdjęcie, ale powiedz mi co to za nołnejmy po prawej? XDDDDD

@antywarn. jak będą organizowane eventy? co tydzień czy po prostu jakoś kiedy szanowna administracja sobie wybierze?

Opublikowano

Odrazu ci odpowiem ze nie hejtuje lecz odpowiadam na te brednie ktore napisales :)

1.Jak wiesz balantia okzala sie trafnym pomyslem i stala dlugo:) Kilka bledow sensual tam narobil ale teraz ma wieksze doswiadczenie i 2 raz tych bledow nie popelni.

2. Evnety beda organizowane przez "krysztal GM'a" wiec nie ma takiej mozliwosci ;x.

3. Troche dobrej woli i glownie czas posiwecony na bycie na serwerze po starcie wystarczy :). Zeby dobrze ogarniac ludzi wystarcza checi i znajomosc takich komend jak /dc, /inv.

4. Baza bedzie kodowana w "md5-hash" wiec nie bedzie jej latwo odkodowac.

5. Od strony dodawania tego na serwer owszem robi to technik, ale nam pozostaje danie pomyslu i go sprawdzenie + ewentualne udoskonalenie. Wydaje mi sie ze malo sie znasz jezeli twierdzisz ze to jest chwila. Prawdziwym sukcesem jesy wydanie serwera bez bugow i bez bledow. Na dodawanie nowosci w duzych ilosciach jest czas po starcie.

@przypomne ci ze trzeba sie wtedy zatroszczyc o kazda nawet najmniejsza rzecz.

Ja tylko powiem, że md5-hash to nie jest żadne zabezpieczenie.

@Down: Ale 4 tysiące ładniej brzmi.

0LsM05U.png

Opublikowano

Navi na serwerze nie będzie nie wydajemy 4 tysięcy na SPIERDOLENIE SOBIE SERWERA , gówno wiesz więc szczała bufu może sobie jedynie ... :)

Hahah no nie moge 4 Tysiące Respect skąd tyle weźmiecie Bo chyba nie z YT ,masz 17/18 lat(na dodatek w Gimnazium dalej siedzisz) więc raczej do pracy nie chodzisz czyli kasy brak.

Może Shizer 19 lat ale bez pracy.

Sensual raczej nie bo on "psełdo" technik i on kasy chyba nie wkłada na start.

Nawet nie wiem jaką wy maszyne chcecie kupic za 4 tyś ,za 1 tys starczy bez problemu na dedyka pod gre.

Tylko nie piszcie że u was jeszcze w teamie jest Sponsor bo jebne Na serwie 10 graczy i 15 adminów.

Respect przyznaj sie że ładnie podkolorowaleś tą sumę.

Bo już przed startem kłamiesz.

Nie wiem ludzie że wy tego nie widziecie że to jest tylko i wyłącznie pod Zarobek wzieli PLIKI z balanti i zmienili tylko nazwe ZERO nowosci bo te "Autorskie DC i WW" to sekunda nawet nie dodali nowego NPC zeby sie tepac na WW wszytsko zrobione na ODJ*B SIE.

Bedzie Tak jak z naszym Kochanym BuFu ale ludzie to zobaczą dopiero po czasie.

Opublikowano

Hahah no nie moge 4 Tysiące Respect skąd tyle weźmiecie Bo chyba nie z YT ,masz 17/18 lat(na dodatek w Gimnazium dalej siedzisz) więc raczej do pracy nie chodzisz czyli kasy brak.

Nawet nie wiem jaką wy maszyne chcecie kupic za 4 tyś ,za 1 tys starczy bez problemu na dedyka pod gre.

Tylko nie piszcie że u was jeszcze w teamie jest Sponsor bo jebne Na serwie 10 graczy i 15 adminów.

Nie wiem ludzie że wy tego nie widziecie że to jest tylko i wyłącznie pod Zarobek wzieli PLIKI z balanti i zmienili tylko nazwe ZERO nowosci bo te "Autorskie DC i WW" to sekunda nawet nie dodali nowego NPC zeby sie tepac na WW wszytsko zrobione na ODJ*B SIE.

Stary, wyjdź z tego tematu bo te głupoty, które pleciesz nie są już nawet żałosne.

Wiesz więcej o tym serwerze niż sama administracja i tak samo o administracji.

Nie wiem jak mam Cię w tej chwili określić bo idiota już nie pasuje :c, pisałem Ci już, zrób lepszy serwer to Ci pogratuluję, a teraz wypierdalaj.

Opublikowano

Dobra , wygrałem w lotto wystarczy ci ?? i już naprawdę przesadzasz w temacie , żeby twoja Alistr*a gdzie zamierzasz grac nie okazała się wtopą : ) . Po 2 nic nie jest zrobione na odj*b się ponieważ taki człowiek jak ty nie szuka dobrych stron serwera tylko hejtuje i ośmiesza się swoją inteligencją ale to już zostawiam dla cb : )

PS : Dzięki że mi wywróżyłeś 10 osób na start , jesteś bardzo rozwinięty umysłowo 2 wróżbita Maciej ??. Jak wiesz co to YT to zajrzyj tam wpisz Restia.eu i zobaczysz swoje 10 osób :) .

Ujawnił byś się to bym trochę się pośmiał czy to dalej panowie z Fearless :P

Opublikowano

Widzę serwer jak i administracja to plagiat w 75% z triadora oraz jej topka. Co za tym idzie, aby się wybić albo mieć porządne eq będzie trzeba i wydać plny i zarywać dniówki, obstawiam że pół gimbazy do szkoly nie bedzie chodzic :D i to własnie bedzie 75% topki serwera. Oczywiscie IS za hajs mamusi albo tatusia. System ulepszen oraz "nowosci" jakie tu są identyczne co do triadora. Jedyne co to zmodyfikowany wierzchowiec na start oraz czas czytania ksiag/kamyków.

Osobiście nie zagram ze względu na brak czasu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...