Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sh4ke

Pety !  

435 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jak z petami chcecie ?

• Pety takie jak s? dodane, czasowe i s? tanie w IS ( S? opisane na filmiku R3SPecT'a)
    • Robimy pety lvl'owe s? na sta?e lecz s? dro?sze (Dodajemy je po starcie)

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 572
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

PISALIŚCIE ŻEBY SKŁADAĆ PROPOZYCJE DOTYCZĄCE SERWERA

WIEC PROPONUJE ZMIENIC OSTATNIE ZBROJE I BRONIE NA TAKIE

59322702618631943923.png

53774302314720230806.png

Nie ma to jak brać ss'y z prezki innego serwa ;3

Serwera nie polecam pewnie będzie faworyzowanie kolegów + administracja która nie potrafi się zachować oczywiścię są też osoby z którymi jednak da się porozmawiać i dogadać czy coś np. Inven ^^

Pozdrawiam i życzę powodzenia

Opublikowano

PISALIŚCIE ŻEBY SKŁADAĆ PROPOZYCJE DOTYCZĄCE SERWERA

WIEC PROPONUJE ZMIENIC OSTATNIE ZBROJE I BRONIE NA TAKIE

59322702618631943923.png

53774302314720230806.png

ZBROJE SĄ MEGA ZAJEBISTE ALE BRONIE TAK ŚREDNIO

LEPIEJ JAKBY BYŁY TAKI BRONIE DO TYCH ZBROI JAK NP.

TRYTON - NIE NIEBIESKI TYLKO ZŁOTY

BEZDUSZNE - NIE CZERWONE TYLKO ZLOTE

ŚWIĘTY - ZLOTY

DZWON SZCZEKI SMOKA - ZŁOTO - SREBRNY

WACHLARZ DEMONA - ZŁOTY

ŁUK - ZŁOTY

WIECIE O CO MI CHODZI ?

ŻEBY BYŁY TAKIE BRONIE JAKIE SĄ OBECNIE NA PLU OD 80 DO 90 LV (TRYTON , BEZDY ITP. ) TYLKO ŻE ICH KOLOR JEST ZLOTO-SREBRNY TAK ŻEBY PASOWAŁY DO TYCH ZBROI

I TAKI SYSTEM ULEPSZEŃ BYŁBY PERFEKT.

Szukasz dobrego serwera MEDIUM ?

[ ZOBACZ ]

Link do prezentacji

http://www.mpcforum.pl/topic/1104825-illusionmt2dedyknowy-medium/

Opublikowano

Nie ma to jak brać ss'y z prezki innego serwa ;3

Serwera nie polecam pewnie będzie faworyzowanie kolegów + administracja która nie potrafi się zachować oczywiścię są też osoby z którymi jednak da się porozmawiać i dogadać czy coś np. Inven ^^

Pozdrawiam i życzę powodzenia

Mavex bachorze, zmiataj z tej prezentacji. Triador miał być twoim ostatnim serwerem - kłamałeś. Rozwaliliście Grayst, mieliście priv zuo na triadorze i jakby was nie złapali to byście nic nie powiedzieli i ty mówisz o faworyzacji i złym zachowaniu ? Jesteś głupim bachorem (stawiam, że spasionym), śmierdzisz hipokryzją - zmiataj.

io7e.jpg

Opublikowano

Więc tak, na serwerze nie zagram ale powodzenia. Powody zostawię dla siebie. Troszkę za szybko chcecie to wszystko zrobić. Najbardziej zainteresował mnie wątek z autorskim DC. Co tu jest autorskiego? Chyba jedynie drop xD Jak dla mnie jest to przerobione DC z serwera grubego. Czemu? Hm... Hasło po zabiciu bosa. Ogniste kròle z metków etc. Szczerze? Obawiam się, że możecie mieć problemy przy starcie ( tak wiem macie zabezpieczenia z NASA i filtry anty DDOS). Jak dla mnie za szybko chcecie zarobić i tyle, powodzenia. PS: Tak możecie mi już cisnąć :)

12412png_newnawr.png

;33

Opublikowano

ten serwer to jakieś słabe prowo ..

3 raz mam rozjebać Seansualowi serwer ? To już się nudne robi.

Serwer to jakaś kopia balmory / triadora nic ciekawego do tego administracja dzieciaków.. Już widzę jak ten serwer będzie się sprawował.

Do zobaczenia na starcie.

05.10.13 23:53 - THE END

wrócę kiedyś...

Opublikowano

Mavex bachorze, zmiataj z tej prezentacji. Triador miał być twoim ostatnim serwerem - kłamałeś. Rozwaliliście Grayst, mieliście priv zuo na triadorze i jakby was nie złapali to byście nic nie powiedzieli i ty mówisz o faworyzacji i złym zachowaniu ? Jesteś głupim bachorem (stawiam, że spasionym), śmierdzisz hipokryzją - zmiataj.

Mavex bachorze xD pisze to osoba rok starsza (twierdze to po końcówce nicku 1995) jezeli juz nic do mnie nie odpiszesz to oczywiscie nie będę pisać ponieważ nie będę grać na tym privie ;3 oh kiedy skonczylem gra na triador? 2 tyg przed jego rozwaleniem przez rafaua lourta i iguane :x i nie grałem (i dalej nie gram jak na razie) ponieważ czekam na serw który startuje 11 października ;) co do graysta i triadora powiedzmy, że zostawie to już dla siebie i osób które wiedzą co i jak ;] aaa i na grayst nas ktoś złapał? prosze cie sami sie przyznalismy do tego tak to byscie grali a ja bym trzepal kase za sprzedawanie itemsów na allegro xD a co do spasiosnego to waże 70kg około ;/ przykro mi że taki 'gruby' jestem :<

Topic@ bronie 75 z ripka tylko? a ulepki na bron która się robi z broni 75 skąd zdobedziemy?

Opublikowano

hmmm... Czysty PL na moje oko jednak gorąco polecam bo pliki na pewno stabilne i testowane nie jednokrotnie. Ponadto Sh4ke wiem, że jest ambitnym i pracowitym gościem więc na pewno będzie miał kto zajmować się graczami.

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Mavex bachorze xD pisze to osoba rok starsza (twierdze to po końcówce nicku 1995) jezeli juz nic do mnie nie odpiszesz to oczywiscie nie będę pisać ponieważ nie będę grać na tym privie ;3 oh kiedy skonczylem gra na triador? 2 tyg przed jego rozwaleniem przez rafaua lourta i iguane :x i nie grałem (i dalej nie gram jak na razie) ponieważ czekam na serw który startuje 11 października ;) co do graysta i triadora powiedzmy, że zostawie to już dla siebie i osób które wiedzą co i jak ;] aaa i na grayst nas ktoś złapał? prosze cie sami sie przyznalismy do tego tak to byscie grali a ja bym trzepal kase za sprzedawanie itemsów na allegro xD a co do spasiosnego to waże 70kg około ;/ przykro mi że taki 'gruby' jestem :<

Topic@ bronie 75 z ripka tylko? a ulepki na bron która się robi z broni 75 skąd zdobedziemy?

Na triadorze skończyłeś po tym jak bana wam wlepili za prywatne zuo. :] Grayst się sami przyznaliście, ale to nie zmienia faktu, że jesteście mendami. Nie przypominam sobie by to całe inspiration narobiło tyle syfu na privach co ty i twoja gildia.

P.S - gdzie ja pisałem, że wam złapali na grayst, a nie się przyznaliście ? Wiesz co to przecinek ? Yo.

@AW. Czy w przyszłości pojawi się lodowy wymiar ?

io7e.jpg

Opublikowano

Ehh... Proszę Cię wyjść z tej zapowiedzi marginesie społeczny polskiej sceny MT2 ...

Gdzie nie spojrzę widzę twój nick który brzmi jak tania margaryna do smarowania, i zawsze pod twoim nickiem widzę twoje jakże zajebiste mądrości ...

Odkąd dostaliście ... podkreślam dostaliście NAVI na Grayst, bo wy nawet do własnego pokoju się nie włamiecie ... co wbijecie na serwer robicie z Siebie nie wiadomo jakie gwiazdy ...

Na żadnym serwerze nigdy nic nie osiągnęliście jako fearless ... nigdy ... ty jesteś najsłabszym ogniwem gildii, a najwięcej się wypowiadasz :)

Zaraz mi napiszesz że ja max 40lv czy coś, ale uświadamiam Ci że ja gram dla zabawy :) mi nie zależy na lv tylko na zabawie więc możesz sobie pisać co chcesz o tym co osiągnąłem, wyjebane w to mam :) ... za to wy piszecie na każdym forum gdzie zagracie Prezki ... Ze Gildia Top1 bedzie na serwerze ... chuje muje dzikie węże ... kończycie jak zwykle, 2 tygodnie gry i zwijacie po tym jak narobicie szumu i zostaniecie ściśnięci :)

Kat to samo :) wielki fifa rafa lider Gildii :) a mam ssy rozmowy z gg... jak prosił się laski by mu zrobiła zdjęcie cycków z jego nickiem bo chce sobie konia zwalić ... no myślałem że jebnę jak to czytałem ... oczywiście ona mu odmówiła :) jak się o tym dowiedział że mam te ssy to ją od suk powyzywał ;>

Propozycje dotyczące serwera ( AW@) :

Na miejscu InspiratioN by graczom grało się lepiej to zablokowałbym wstęp cyganom na serwer, będzie lepiej dla wszystkich ... ale to tylko moja propozycja.

Także bierz swoją cygańską rodzinę, spakuj ją na taczkę i zjedźcie z górki prosto w pizdu daleko.

Dziękuje dobranoc, ignoruję każdą odpowiedź ze strony Family Gruzja :)

Możesz szczekać, a i tak mnie nie ugryziesz.

Opublikowano

Cały czas oglądając te filmy się śmieje z faktem, że sobie nie poradzicie xD Na serwerze nie zagram, ale ze względu na to, że wiem, że ShizeR nie odwali niczego na serwerze to życzę wam powodzenia przy starcie, wytrzymaniu DDoSów no i stabilności psychicznej co do hejtów.

@aw, bo w końcu musi być.

kamole duchowe odbugowane? xD

@co do 2ręcznych. moglibyście dać takie ;f Sensual powinien je mieć, były gdzieś na MPC

pXmQqUv.jpg

Opublikowano

Pomysłodawcami no naprawde namyśleliście sie bardzo dużo max 115lvl dużo tu do myślenia.

Czy na serwerze będą pety?

Maksymalny level to 120.

Kilka rzeczy:

-co z czego dropi i ile tego dropi

-pozniej przetestowac 5 razy czy na pewno wszystko dziala jak powinno.

-nastepnie chociazby wypisac przedmioty ktore dostajemy ze skrzyni ucznia, tak zeby byly one pomocne, a nie dalo sie na nich zarobic yang

-zmienic biologa, rozpisac jak ma to wygladac

-przetestowac inne misje + kilka z nich wymyslec.

-ustali jakie bonusy beda dawaly wierzchowce aby byly pomocne ale nie dawaly zbyt duzo.

-przetestowac DC, smoka, baronowna, nowa mape, grote czy wszystko dziala i jest ok.

-wymyslec jakie bonusy ma dawac epickie eq zeby kazda klasa miala szanse w pvp.

-ustawic drop yang tak aby na niskim lvl'u miec fms'a +9 i miec co najwazniejsze kase na poty.

-ustawic ceny w sklepach.

-zwiekszyc dmg lwiego i zala.

-ustawic odpowiednia ilosc zycia potwora

-testowac czy nie da sie zbugowac kamyka duchowego

I wiele innych to jest tylko czesc tego !

ypIGkeh.jpg?1

Opublikowano

Serwer będzie fajny

Na grze Respect/Shizer znają się bardzo dobrze więc myślę,że nudy nie będzie ;)

Drop itd jest na pewno znakomicie dopasowany nie będzie pewnie zbędnych rzeczy

jedynie co mnie martwi to to,że gildia będzie się upominać o małe " upominiki " i to zepsuje reputacje serwera......

Pewnie Fubusona dupa już boli i coś szykuje

no ale pewnie wbije na start i zobaczymy ;) mam nadzieje,że serwer na dłużej będzie

Pozdrawiam i życzę powodzenia ;]

31.07.13 - Astium !

16:00 Start!

Najlepszy Serwer 2013!

Opublikowano

Serwer będzie fajny

Na grze Respect/Shizer znają się bardzo dobrze więc myślę,że nudy nie będzie ;)

Drop itd jest na pewno znakomicie dopasowany nie będzie pewnie zbędnych rzeczy

jedynie co mnie martwi to to,że gildia będzie się upominać o małe " upominiki " i to zepsuje reputacje serwera......

Pewnie Fubusona dupa już boli i coś szykuje

no ale pewnie wbije na start i zobaczymy ;) mam nadzieje,że serwer na dłużej będzie

Pozdrawiam i życzę powodzenia ;]

Nikt się o nic nie będzie upominał, zresztą nawet jeśli to nam nie dadzą ^^.

Opublikowano

Tego jeszcze nie było 8 "psełdo" You-tuberów z 1k Sub i jeden nieogarnięty technik (Sensual) Kur*** podobno ktoś mowił że to jeden z najlepszy Techników dużo nie trzeba pisac "Balantia' chyba "Algoria" to byłe te Epickie Serwy ,nawet Questów nie pisał na Balantie tylko typa oszukał bo Questy wzioł a nie zapłacił.

Shizer-Jedno jest pewne itemek nie bedzie dawał za DARMO ,ale alleg*o bedzie pełne od Baryłek i Itemek.

Respect- dobry chłopak tylko juz 3 rok w tej samej klasie bedzie siedział.(chłopaku poszukaj dziewczyny i wyjdz na dwór bo gra to nie wszytsko)

shejk-Tego to nie wiem z kąd wzieli i na H** on w teamie nic nie ogarnia aha you-tuber z 1k Sub.

A i jeszcze te wasze "Autorskie DC" i "Autorskie WW" tak ludzi w bambuko robic to aż żal.

Na tym "Autorskim WW" jedyne co edytowaliscie to ID mobka nawet widac na filmiku jak pisze że witamy na Demon Tower.

A na temat DC to sie nawet nie wypowiem ale każdy wie z kąd macie te "Autorskie DC"

Reszta tych waszych Autorskich DunGeonów to Czyste MPC forum i Elitepvps.

Niby wszedzie grają ,ale nawet nie nie zrobili własnych Autoskich M1,jakies nawe ciekawe Rozwiązania (nowy dungeon zrobic od początku a nie z MPC forum kopiowac, ale kto napisze jak Sensual Questów nie umie pisać) zero pracy tak naprawde włożone

balantyjskie szkaty zmienili na - na Raistyjski pudełko (Czy jakos tak) i koniec roboty

wejdzi na MPC forum i zobacz Serwery co prezentują np: Alist*ia.eu tam masz autorskie mapy i tp.

Ciekawi mnie czy z miesiąc bedzie stał,

Pozdro Dla 8 You-tuberów i 1 Nieogara.

Opublikowano

Tego jeszcze nie było 8 "psełdo" You-tuberów z 1k Sub i jeden nieogarnięty technik (Sensual) Kur*** podobno ktoś mowił że to jeden z najlepszy Techników dużo nie trzeba pisac "Balantia' chyba "Algoria" to byłe te Epickie Serwy ,nawet Questów nie pisał na Balantie tylko typa oszukał bo Questy wzioł a nie zapłacił.

Shizer-Jedno jest pewne itemek nie bedzie dawał za DARMO ,ale alleg*o bedzie pełne od Baryłek i Itemek.

Respect- dobry chłopak tylko juz 3 rok w tej samej klasie bedzie siedział.(chłopaku poszukaj dziewczyny i wyjdz na dwór bo gra to nie wszytsko)

shejk-Tego to nie wiem z kąd wzieli i na H** on w teamie nic nie ogarnia aha you-tuber z 1k Sub.

A i jeszcze te wasze "Autorskie DC" i "Autorskie WW" tak ludzi w bambuko robic to aż żal.

Na tym "Autorskim WW" jedyne co edytowaliscie to ID mobka nawet widac na filmiku jak pisze że witamy na Demon Tower.

A na temat DC to sie nawet nie wypowiem ale każdy wie z kąd macie te "Autorskie DC"

Reszta tych waszych Autorskich DunGeonów to Czyste MPC forum i Elitepvps.

Niby wszedzie grają ,ale nawet nie nie zrobili własnych Autoskich M1,jakies nawe ciekawe Rozwiązania (nowy dungeon zrobic od początku a nie z MPC forum kopiowac, ale kto napisze jak Sensual Questów nie umie pisać) zero pracy tak naprawde włożone

balantyjskie szkaty zmienili na - na Raistyjski pudełko (Czy jakos tak) i koniec roboty

wejdzi na MPC forum i zobacz Serwery co prezentują np: Alist*ia.eu tam masz autorskie mapy i tp.

Ciekawi mnie czy z miesiąc bedzie stał,

Pozdro Dla 8 You-tuberów i 1 Nieogara.

Patrzę w Twoje posty i w każdym hejtujesz jakiś serwer, jaki to ma sens?

Zanim zaczniesz pisać następny kujowy post lepiej włącz sobie słownik w przeglądarce, bo Twoje błędy są w co drugiej linijce.

Sensual jest TECHNIKIEM, on nie ma na głowie robienia rzeczy typu bronie z painta, tworzenia nowych map (co prawda zrobienie mapy na odwal się jest łatwe, ale tak czy siak on nie jest od tego) tylko od plików, a to są 2 różne sprawy.

Grałeś na tej algorii, balantii?

Algoria padła ze względu na brak zainteresowania spowodowany bugiem w IS, przez co ludzie potracili większość swoich itemów i gdyby nie ten bug do tej pory pewnie grałaby tam spora liczba graczy, a Balantia "upadła", a raczej została zamknięta bo stawiali Algorię.

Kolejna sprawa, Twoi pseudo jutjuberzy, te Twoje 1k-2k subów na kogoś kto nagrywa tylko metina to bardzo duża liczba, która w połączeniu na pewno przyniesie sporą ilość graczy.

Zresztą widzę, że jesteś dobry we wszystkim: w plikach, w grafice 3D itd, dlaczego więc nie zrobisz czegoś samemu?

Jesteś na pewno lepszym technikiem/grafikiem/webmasterem itd. i na pewno lepiej byś zrobił ten serwer.

Opublikowano

Haha bug na bugu był na balanti grałem 90lvl miałem wiec wiem ile bugów było.

1k subów to dużo przemyśl co piszesz.

Wiadomo że bronisz Senuala bo jestes z inspiration, Ale prawda jest inna.

Zobacz moje posty Nie hujtuje serwerów pisze jak jest.

Opublikowano

Haha bug na bugu był na balanti grałem 90lvl miałem wiec wiem ile bugów było.

1k subów to dużo przemyśl co piszesz.

Wiadomo że bronisz Senuala bo jest z inspiration, Ale prawda jest inna.

Zobacz moje posty Nie hujtuje serwerów pisze jak jest.

Sensual z inspiration? xDDDDD

To żeś dojebał teraz człowieku xDD.

Znajdź mi youtuberów, polskich, nagrywających TYLKO z metina, z privów, którzy mają 3k+ widzów, są nieliczni, także jak na te standardy 1k to dużo.

Wymień mi bugi z balantii :D

Opublikowano

Jak bys przeczytał ze zrozumieniem to bym sie nie obraził.

Wiadomo że bronisz Senuala bo jestes z inspiration, Ale prawda jest inna

UzupatorGaming ma z 8k

MiszczuXpompa -16k

DIIIM2- 11k

Jest ich strasznie dużo wyminiłem paru.

A jesli ci chodzi o to że mają tak "dużo" subów to tylko dlatego że zaczeli kręcic LP z rasti

Nie będę sie z tobą kłócił kto ma więcej Subów na YT Koniec konwersacji z Tobą

Jeśli chcesz ją prowadzic dalej pisz na Pw może w ciagu 7 dni roboczych odpisze.

Opublikowano

UzupatorGaming ma z 8k

MiszczuXpompa -16k

DIIIM2- 11k

A jesli ci chodzi o to że mają tak "dużo" subów to tylko dlatego że zaczeli kręcic LP z rasti

Jeśli chcesz ją prowadzic dalej pisz na Pw może w ciagu 7 dni roboczych odpisze.

uzurpator - wybil sie na konkursie na tytana , na promowaniu serwa za gruby hajs ;] Miszczu - tylko na isamu cos zyskal bez niego miałby moze max 3k widzów DIII - to juz idiota jest ma oglądalnosc jak ludzie co mają po 1-4k widzów , wybil sie na PL jak zrobil najlepszy miecz czyli brzegowe + sprzedaje sie na najgorszych privach co gra po 100 osob

Opublikowano

UzupatorGaming ma z 8k

MiszczuXpompa -16k

DIIIM2- 11k

Widać ze jesteś z konkurencyjnego serwera. hehhe najsmieszniejsze jest to ze to oni decydują o tym co będzie się działo z serwerem nie ty. ty jestes tylko zwykłym pionkiem . jesteś NIKIM dosłownie nikim. Serwer wystartuje będzie stał a ty w tym temacie nie bedziesz miał nic do powiedzenia wiesz dlaczego ?? juz ci spiesze z odpowiedzią bo jestes nikim jestes zwykłym zerem który ma ból dupy ze startuje taki dobry serwer.

PS. Shizer nie reagujcie na hejty, nie odpisujcie im . Niech sobie piszą , niech spamuja . Działają na waszą korzyść. Pozdrawiam

Uwaga na bandziorów z interentu. 12 latkowie zaczęli prężnie szerzyć i wzmaciać swoje szeregi

Opublikowano

UzupatorGaming ma z 8k

MiszczuXpompa -16k

DIIIM2- 11k

Stary, jak mam przeczytać ze zrozumieniem coś co jest źle napisane?

Może Ty jesteś taki mądry i w dziedzinie informatyki jak i polskiego, ale ja nie jestem na tyle dobry aby rozumieć źle napisane zdanie w "Twój sposób".

Miszczu - wybił się na isamu + nagrywał głównie z PL, później z ra*ii.

DIIIM2 - nagrywa głównie PL'a, filmów z priva ma cholernie mało porównując do całkowitej liczby jego filmów.

A teraz Ty przeczytaj mój wcześniejszy post i wyciągnij z niego wnioski.

Kolejna rzecz, piszesz, że mają dużo subów bo zaczęli kręcić z "rasti", nie wiem nawet co to jest, ale jeżeli chodziło Ci o Restię to ten serwer nie wystartował (to tylko dla przypomnienia, bo widać, że masz jakieś problemy z czytaniem i rozumowaniem), także subów na pewno im przybyło od cholery z samego trailera ^^.

Coś jeszcze chcesz wiedzieć? Bo jak na razie to z każdym Twoim postem w moich oczach coraz bardziej się upokarzasz :D

@UP

Ja tam mogę odpisywać, lubię takie dzieciaczki, które na siłę próbują coś udowodnić, a później są niszczone :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...