Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sh4ke

Pety !  

435 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jak z petami chcecie ?

• Pety takie jak s? dodane, czasowe i s? tanie w IS ( S? opisane na filmiku R3SPecT'a)
    • Robimy pety lvl'owe s? na sta?e lecz s? dro?sze (Dodajemy je po starcie)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Będzie Się dzialo !!! Bedzie zabawa !!!

może i serwer ciekawy.

Ale....

1] BuFu nie da wam żyć, max 2 dni. A jak wam się uda to przeżyć to zapytam po ile navii ???

@ małe pytanko czy będą stroje ???

• Odpowiedzi 572
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

To moze ja sie wypowiem.

Serwer tworzony przez bande nieudaczników co na niczym się nie znają, Sensual sobie znalazł jeleni do reklamowania serwera by znowu kase zgarnąć #balantia

A dzieci z inspiration mysla, ze swoj serwer beda miec... radze Wam na tym serwerze tworzyc konta na nowych passach, bo wam moga konta na ravi itp poopierdalać ;)

@

ze smoków leca fmsy?

1381075140-U1023416.png

Opublikowano

Będzie Się dzialo !!! Bedzie zabawa !!!

może i serwer ciekawy.

Ale....

1] BuFu nie da wam żyć, max 2 dni. A jak wam się uda to przeżyć to zapytam po ile navii ???

@ małe pytanko czy będą stroje ???

Navi na serwerze nie będzie nie wydajemy 4 tysięcy na SPIERDOLENIE SOBIE SERWERA , gówno wiesz więc szczała bufu może sobie jedynie ... :)

To moze ja sie wypowiem.

Serwer tworzony przez bande nieudaczników co na niczym się nie znają, Sensual sobie znalazł jeleni do reklamowania serwera by znowu kase zgarnąć #balantia

A dzieci z inspiration mysla, ze swoj serwer beda miec... radze Wam na tym serwerze tworzyc konta na nowych passach, bo wam moga konta na ravi itp poopierdalać ;)

@

ze smoków leca fmsy?

Akurat ja sam napisałem do sensuala czy stawiamy serwer , ale ty wiesz lepiej lepiej się nie wypowiadaj bo kpinę z siebie robisz .

Tu zajdziecie filmy dotyczące serwera Restia http://www.youtube.com/user/R3SPecTxRMvisioN

Opublikowano

To moze ja sie wypowiem.

@

ze smoków leca fmsy?

Jezeli ze tak powiem jestes takim jeb**m idiota ze na kazdy serwer dajesz takie same passy to powodzenia.

Dodam rowniez ze przy rejestracji bedzie wymagany znak specjalny oraz wyswietli sie stosowna informacja aby dawac inne hasla niz na innych serwerach.

+ baza bedzie kodowana w "md5-hash"

ypIGkeh.jpg?1

Opublikowano

Niby wszystko pięknie ale tak jak inni już pisali co tu jest jakiegoś twórczego? :/ Moglibyście dodać chociaż jakiś rajdzik na 30/35 lvl żeby coś na mniejszym lvl'u porobić a nie w kółko to samo... Czekałem na tą zapowiedź ale jakoś szczególnie mnie nie zachwyciła...

Pytanko jeszcze: jaki % na pomyślne ulepszenie? Do jakiego + jest 100%?

Pozdrawiam i bez spiny

Opublikowano

Nadal w was wierze, ale tak jak up czekam na autorskie rajdy/dungeony na male lvl

@/ bedzie system PO ? System osiagniec , jak tak to autorski

Znajdz im takiego tuta na MPC jak zrobic autorski rajd czy dungeon to zrobia xD

@top

Jak jest z dropem yang? Bedzie trzeba szykowac miejsce an setki brylek czy raczej male ilosci?

1381075140-U1023416.png

Opublikowano

Znajdz im takiego tuta na MPC jak zrobic autorski rajd czy dungeon to zrobia xD

@top

Jak jest z dropem yang? Bedzie trzeba szykowac miejsce an setki brylek czy raczej male ilosci?

Nie zwracajcie uwagi na tego Pana. Sam otwiera serwer (nazwy nie podam) gdzie ma swoje autorskie rzeczy czyli 3 mapy z globala a prezentacja jest tak szczegolowa ze jedyne co sie dowiedzialem to ze robisz serwer metina i masz 3 nowe mapy z globala. Idz hejtowac gdzie indziej :)

+ twoj zajebisty serwer jest na kradzionych plikach hahah ;x

Prosze SS z tym jak sie przyznaje do tego ze stawia serwer na kradzionych plikach.

76124508867242532734.jpg

ypIGkeh.jpg?1

Opublikowano

.Piotrek, dokladnie nwm czego sie czepiasz. W twojej prezce nic nie ma i tak samo wszystko plagiat.

Odpowie ktos z administracji ? Co dodacie AUTORSKIEGO

Bedzie kilka nowosci ale na ta chwile nie zdradzimy dokladnie co. Chcemy zebyscie mieli jakas niespodzinke, a nie wszystko czarna na bialym w prezentacji.

Nie zawiedziecie sie beda to ciekawe rzeczy :)

ypIGkeh.jpg?1

Opublikowano

AHAHAHAHAHAH Shizer I RESPECT ROBIA SERVER AHAHAHHAHAHAHAHAHMAUHUUAUHUAHUAHUAHUG

oni nie wiedza jak dodac cos do tych zaj**nych Plikow serverowych

ludzie nie grajcie i sie nie napalajcie na ten server bo to jedno wielkie dno

eq z navi dla swojej zj**anej giildii inspiration beda dawac haahah jedna wielka porazka wielkie go**o

nie grajcie na tym servie

k%C3%B6lcs%C3%B6nhat%C3%A1s_eune_42_3_no

Opublikowano

AHAHAHAHAHAH Shizer I RESPECT ROBIA SERVER AHAHAHHAHAHAHAHAHMAUHUUAUHUAHUAHUAHUG

oni nie wiedza jak dodac cos do tych zaj**nych Plikow serverowych

ludzie nie grajcie i sie nie napalajcie na ten server bo to jedno wielkie dno

eq z navi dla swojej zj**anej giildii inspiration beda dawac haahah jedna wielka porazka wielkie go**o

nie grajcie na tym servie

Pokazales swoj poziom. Teraz mozesz spokojnie wyjsc z tego tematu.

ypIGkeh.jpg?1

Opublikowano

Najśmieszniejsze jest to, że oni myślą, że coś potrafią xD Jaką maszynę chłopaky, czo ._.

Zapytałem was na ts co macie autorskiego, wyleciałem z banem XDDDDDD Shizer i ta spółka gamoni to największe gunwa meti2, potwierdzone.

nie polecam, hehehheeeeeeeeeeeheh

Opublikowano

hehe shizer piszesz ze robicie server po 10-11h dziennie czlowieku nic nowego panowie nie macie powiedz mi dlaczego mam tu grac otworze 80% prezentacji na mpc forum o serverach i wasz nie rozni sie niczym od tych innych cos o tym wiem nie pisz ze to tak ciezko zrobic server bo znam ludzi ktorzy zrobia server bez bugow i z nowosciami w ciagu miesiaca sam bedziesz swiadkiem tego :) przyznaj sie ze chcecie cos kasy zarobic na szybko nie polecam wam tego bo cos czuje ze tylko ludzie na czasie stracicie

RESTIA.EU KSEROKOPIA SERWEROW METIN2 ktore kiedys cos znaczyly na rynku serverow prywatnych

ktos sie was zapyta czy macie cos wlasnej roboty na serverze na tsie po czym dostaje bana w trybie natychmiastowym hehe dziekuje dobranoc

Opublikowano

Hejty lecą :D

Mam takie odczucie że troche strach grać na tym serwerze.

Troche negatywnych opinii zachowam dla siebie żeby nie robić hejtu :)

Na każdym serwerze tego Sensula (jakoś tak) były przekręty z navi :(

lekkie problemy ze startem itp :(

Możliwe że tutaj będzie inaczej ale..

za pare dni startuje fajny serwerek i myślę że u was będą problemy z ilością graczy :)

przewiduje że bedzie u was ~ 450 graczy ( lecz nie jestem Maciej )

wygląd ostatnich zbroi to porażka :D (większość graczy w tym 2/3 graczy z PLa twierdzi że są chujowe)

na waszym miejscu bym je zmienił lecz nie jestem na waszym miejscu :D

no to tyle :) możliwe że jak Ali**ria pierdolnie to wbije tutaj

*Jeżeli ktoś chce mnie hejtować za ten post zapraszam odrazu

Dział: FanART > Pojedynki > DISS :)

pozdrawiam użytkowników 6 - 14 lat :)

39224706187380304474.png

DISS - Nakou vs Mastick ( MODERATOR )

www.mpcforum.pl/topic/1056037-diss-nakou-vs-mastick/

Opublikowano

Czepiacie się Sensuala o to, że bugi były na jego privach na początku, zwłaszcza na balantii, jednak na algorii już wcale wiele ich nie było poza tym z IS, a o bugach na teodenie nie pamiętacie - kryształy po 140kk czy tam po ile się sellało itp. ;d

Ci co tu wyrażają złą opinię to w głównej mierze "wrogowie" shizera i respecta z innych serwerów, więc ich nie należy słuchać. :) Co do narzekania, że nie ma tu nic autorskiego - Shiro2 też nic takiego nie ma, a gra tam 3000 tyś osób :> Niektórzy ludzie w tym ja lubią klasyki bez zbędnych pierdół. Tyle.

io7e.jpg

Opublikowano

Serwer dość spoko, jedynie wywaliłbym Szejka z teamu.

A właśnie, czemu Sh4ke nie jest dopisany do administracji?

Sh4ke nie ma już w administracji dobrowolnie ją opuścił : )

Opublikowano

Jak inspiration wyobraża sobie projekt :

ot4k1y.jpg

Jaka jest prawda :
pbyfib.jpg

XDDDDDDDDD

@AW, czy level zostanie zwiększony na tym mega najlepszym privie?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...