Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sh4ke

Pety !  

435 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jak z petami chcecie ?

• Pety takie jak s? dodane, czasowe i s? tanie w IS ( S? opisane na filmiku R3SPecT'a)
    • Robimy pety lvl'owe s? na sta?e lecz s? dro?sze (Dodajemy je po starcie)

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 572
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ok, mysle ze 1,5k osob na start bedzie a potem zalezy od was. Czy po 2h grania serwer sie znudzi i zaczniemy srac rzeczami z innych serwerow czy bedzie duzo autorstwa i pompa ¿>

Opublikowano

Jeżeli wszystko wypali to będzie niezła pompa serwer ma sporo nowości i jest na dłużej jak wszystko wypali zagram na 100%.

Aktualnie mam przerwę od metina masz pytanie napisz na pw na gg mnie szybko nie zobaczysz :D

Opublikowano

Ok, mysle ze 1,5k osob na start bedzie a potem zalezy od was. Czy po 2h grania serwer sie znudzi i zaczniemy srac rzeczami z innych serwerow czy bedzie duzo autorstwa i pompa ¿>

Wiesz po 2h gry ciężko osądzić serwer, no ale... Nowości i aktualizacje będą przemyślane i testowane.

Jeżeli wszystko wypali to będzie niezła pompa serwer ma sporo nowości i jest na dłużej jak wszystko wypali zagram na 100%.

Serwer zdecydowanie na dłużej. Zapraszamy serdecznie.

Opublikowano

Do startu 3tygodnie (prawie) proponuje robic filmy na yt z tego co chcecie wprowadzic i co wprowadziliscie. Latwiej jest wtedy wyrazic zdanie na temat nowosci.

Po drugie lepiej wprowadzic kilka przed startem zeby czyms zachecal bo niby reklama jest ale zobaczy ze system skili/ulepszen/medali jest taki sam to raczej tutaj nie wbije.

@bedzie licznik na stronie ??

Opublikowano

Do startu 3tygodnie (prawie) proponuje robic filmy na yt z tego co chcecie wprowadzic i co wprowadziliscie. Latwiej jest wtedy wyrazic zdanie na temat nowosci.

Po drugie lepiej wprowadzic kilka przed startem zeby czyms zachecal bo niby reklama jest ale zobaczy ze system skili/ulepszen/medali jest taki sam to raczej tutaj nie wbije.

@bedzie licznik na stronie ??

Filmy robimy cały czas , a licznik pewnie będzie :)

Tu zajdziecie filmy dotyczące serwera Restia http://www.youtube.com/user/R3SPecTxRMvisioN

Opublikowano

Nic nowego nie pokazaliście... Wszystko tak jak w innych nudnych hardach, nie wiem czym wy się tak zachwycacie. Kolejny serwer stawiany pod is. Jak dla mnie serwer na 1 miesiąc tylko żeby coś zarobić.

Ta wasza niby "nowa mapa" jest na globalu jak i ja innych serwerach. Nie ma żadnych nowości...

Opublikowano

Nic nowego nie pokazaliście... Wszystko tak jak w innych nudnych hardach, nie wiem czym wy się tak zachwycacie. Kolejny serwer stawiany pod is. Jak dla mnie serwer na 1 miesiąc tylko żeby coś zarobić.

Ta wasza niby "nowa mapa" jest na globalu jak i ja innych serwerach. Nie ma żadnych nowości...

Już o tym pisałem, w takim razie idąc tokiem Twojego myślenia wytłumacz mi dlaczego serwery takie jak Ravia / Concordia są aż tak popularne? Serwer nie jest na żaden 1 miesiąc... Czy tam jest napisane - super nowa mapa, jeszcze nikt jej nie ma ? Chyba nie ! Dla Ciebie wszystko jest pod Is'a pewnie - poza tym to nie jest hard.

Opublikowano

Sensual nie wie w co sie pakuje dawajac gm-a gildi inspiration.

Serwer jak kazdy inny 0 nowosci

@AW

Ile % jest na dropniecie kamyka z metina?

Opublikowano

@AW

Szansa na drop kamyka jest równa 50%, czemu nie wie, skoro mamy ograniczone komendy oraz zuo czy inne rzeczy wszystko przez pierścień specjalny o wszystko zadbaliśmy :>

Opublikowano

@AW

No tylko , że my jesteśmy głównymi administratorami i pomysłodawcami ;)

Jesteście głównymi Administratorami a macie zablokowane komendy ? :O:D

1382224675-U992212.jpg

Opublikowano

@AW

No tylko , że my jesteśmy głównymi administratorami i pomysłodawcami ;)

Pomysłodawcami no naprawde namyśleliście sie bardzo dużo max 115lvl dużo tu do myślenia.

Czy na serwerze będą pety?

GaimdKk.jpg

Opublikowano

revential v2 z dodatkami i ulepszaniami? jeśli tak to zostawcie! start nie da się wcześniej?

Normalnie szlak mnie trafia jak coś takiego widze nie odpadam , Dobranoc ... :D

Pomysłodawcami no naprawde namyśleliście sie bardzo dużo max 115lvl dużo tu do myślenia.

Codziennie siedzimy na serwerze po 10 - 11h żeby kurde wam się lepiej grało a jak widzę że taki człowiek coś takiego pisze to naprawdę przechodzi ludzkie pojęcie

PS: Polecam postawić samemu serwer i zobaczysz jak to jest ! , po 2 przylecisz tu szybciutko i zmienisz swoje zdanie na dzisiaj dziękuje Dobranoc : )

Opublikowano

Dobra dobra zielak, popatrz najpierw na update'y wiesz gdzie, a potem tutaj.

io7e.jpg

Opublikowano

Zielak Ciebie akurat nie trawię, patrz swojej Ravii proszę Cię. Na serwerze będą pety.

zapowiedz jak zapowiedz nie wywolala na mnie wrazenia ... nic ciekawego nie macie ale napewno na serwerze nie zagram ze wzgledu na TEMA

sh4ke typowy dzieciak ... pewnie lizal COS :) ze dostal GA dzisiaj pokazal swoje zachowanie na concordi ;p

@ Zycze powodzenia

Ja dzisiaj na Concordii nie byłem o, co Ci chodzi, bo jeżeli chciałeś mnie pogrążyć to Ci nie wyszło. Poza tym dlaczego jestem w team, proste połączyliśmy 2 projekty Sensuala i ja dołączyłem do ekipy o nic nie musiałem się prosić, a dzieciakiem to ja nie jestem, bo w Lutym kończę 18 lat, więc wtedy będę mógł mówić że jestem dorosły. Czepiasz się innych a sam a gimbazy nie wylazłeś.

Opublikowano

Mało do roboty siedzimy po kilka dni non stop , a ty mówisz co jest do wymyślenia ? Gówno wiesz ile to czasu trzeba itp. proszę nie wypowiadaj się .

Pety najprawdopodobniej w 1 aktualizacji czyli kilka dni po starcie będą dodane .

Tu zajdziecie filmy dotyczące serwera Restia http://www.youtube.com/user/R3SPecTxRMvisioN

Opublikowano

Dobra dobra zielak, popatrz najpierw na update'y wiesz gdzie, a potem tutaj.

Średnio mnie interesują tam updaty chciałem tylko nawiązać do pomysłodawców.

Normalnie szlak mnie trafia jak coś takiego widze nie odpadam , Dobranoc ... :D

Codziennie siedzimy na serwerze po 10 - 11h żeby kurde wam się lepiej grało a jak widzę że taki człowiek coś takiego pisze to naprawdę przechodzi ludzkie pojęcie

PS: Polecam postawić samemu serwer i zobaczysz jak to jest ! , po 2 przylecisz tu szybciutko i zmienisz swoje zdanie na dzisiaj dziękuje Dobranoc : )

No właśnie zobaczę jak to jest w niedalekiej przyszłości i nie będę raczej płakał. Czemu mam zmieniać swoje zdanie? Nie mam złej opini o was chciałem tylko napisać że przy 115lvlu nie ma dużo do myślenia. Wszystko w rękach sensuala bo pomysły pomysłami...

Serwer zapowiada się dobrze chyba...

Tak czy inaczej powodzenia

GaimdKk.jpg

Opublikowano

Średnio mnie interesują tam updaty chciałem tylko nawiązać do pomysłodawców.

No właśnie zobaczę jak to jest w niedalekiej przyszłości i nie będę raczej płakał. Czemu mam zmieniać swoje zdanie? Nie mam złej opini o was chciałem tylko napisać że przy 115lvlu nie ma dużo do myślenia. Wszystko w rękach sensuala bo pomysły pomysłami...

Serwer zapowiada się dobrze chyba...

Praktycznie każdy dobry pomysł jest od razu realizowany ;p

Opublikowano

Serwer słit, czekałem dosyć sporo na takie coś aka balantia no i się doczekałem.

Serwer polecam.

@DOWN

Te bronie i zbroje to największy syf jaki widziałem :x

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...