Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sh4ke

Pety !  

435 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jak z petami chcecie ?

• Pety takie jak s? dodane, czasowe i s? tanie w IS ( S? opisane na filmiku R3SPecT'a)
    • Robimy pety lvl'owe s? na sta?e lecz s? dro?sze (Dodajemy je po starcie)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

kurwa panowie jaracie sie tym serverem a tutaj nic nie ma

Troche z tiveri zajebane WW oni to 1 wymysllili zajebane :)

kostiumy z astiuma

bronie te same co na kazdym servie

katakumby niby nigdzie nie ma takich jak u was ale ja kurwa nie wiem co tam jest innego niz wszedzie nie postaraliscie sie czemu nie dodaliscie nic swojego

jakis wlasnych broni zrobionych przez siebie tylko wszystko podjebane od roznych serverow shizer podziekuj tiveri za pomysly bo sam jestes za gruby i za glupi zeby cos dodac od siebie sory za wulgi ale to jest tak chujowe ze nie moglem sie powstrzymac pis jol pany :)

Biolog tez z tiveri wszystko na gotowca kopiuj wklej hehe

kolejne gowno pod kasiorke zero pomyslow i zaangazowania na przyszlosc nic nowego wszystko to samo przecietne

Bez beki, można sobie również iść na Ravię, Balmorę, Lub Concordia albo Tiveria, wszystko to co na każdym hardzie jest nic nowego ani ciekawego.

ZRÓBCIE COŚ AUTORSKIEGO NWM MACIE SENSULA WIELKEGO TECHNIKA TO, ZABŁYŚNIJCIE I ZRÓBCIE COŚ NOWEGO DODAJCIE CZY COŚ.

• Odpowiedzi 572
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Najlepiej jak lvl nie beda zwiekszane ;x zostawic 120 i MOZE kiedys 125/130max ale nie wicej to ma byc hard/medium .

@ jakie lepsze serwery startuja ? Ten najlepszy.

@@@@ ile osob spodziewacie sie na starcie ??

Nie myślimy póki co o zwiększeniu maksymalnego levela. Ile się spodziewamy ? Hmm chcemy jak najwięcej, zobaczymy jak będzie.

Znów HARD, Dajcie chociaż medale co 1 sec bo co 2H bez sensu, co 2H ponieważ są bojowce w IS i chcecie zarobić taka prawda?

Serwer InspiratioN zapewnę, dlatego mają serwer bo są Youtuberami a Sensual za nich wszystko robi + będzie eq z navi dla kolegów z gildii i znajomych.

Nie polecam.

To nie jest serwer Hard. Tak ustaliliśmy i tak będzie. Nie będzie żadnego Navi czy eq czy sm dla osób 3cich, ponieważ dostęp do Bazy oraz Navi ma tylko jedna osoba - Sensual, każdy z [GA], [GM] ma zablokowane komendy /i , /m wszystko od zuo po banowanie odbywa się przez specjalny item dla Zespołu.

kurwa panowie jaracie sie tym serverem a tutaj nic nie ma

Troche z tiveri zajebane WW oni to 1 wymysllili zajebane :)

kostiumy z astiuma

bronie te same co na kazdym servie

katakumby niby nigdzie nie ma takich jak u was ale ja kurwa nie wiem co tam jest innego niz wszedzie nie postaraliscie sie czemu nie dodaliscie nic swojego

jakis wlasnych broni zrobionych przez siebie tylko wszystko podjebane od roznych serverow shizer podziekuj tiveri za pomysly bo sam jestes za gruby i za glupi zeby cos dodac od siebie sory za wulgi ale to jest tak chujowe ze nie moglem sie powstrzymac pis jol pany :)

Biolog tez z tiveri wszystko na gotowca kopiuj wklej hehe

kolejne gowno pod kasiorke zero pomyslow i zaangazowania na przyszlosc nic nowego wszystko to samo przecietne

Nie rozumiem, pamiętaj że Metin jest Metin, a nie grą, w którą ludzie władują tony paint'a ewentualnie konwertują z innej gry.

Zeby tego servera nie stawialo Inspiration to bym sie zastanowil nad gra ale tak to podziekuje ^^

Nie musisz grać, to że stawiają ten serwer osoby z Inspiration a ty masz to nich spinę nie znaczy że nie możesz zagrać.

Nefret, myslisz ze serwer bedzie stal 50lat i nie trzeba oplacac go ? Jakos sie musi utrzymac.

Dostep do navii bd mial sam technik wiec eq z navii nie bedzie.

No troche prawda ze malo nowosci, i fajnie jakby przed startem byly pododawane. Dungeony na male lvl itd no cos pod mediuma.

To jest takie standardowe płakanie o nic. Navi nie będzie na serwerze,a jest to żal osób, które tylko zazdroszczą nam i tyle.

Opublikowano

Nefret, myslisz ze serwer bedzie stal 50lat i nie trzeba oplacac go ? Jakos sie musi utrzymac.

Dostep do navii bd mial sam technik wiec eq z navii nie bedzie.

No troche prawda ze malo nowosci, i fajnie jakby przed startem byly pododawane. Dungeony na male lvl itd no cos pod mediuma.

Naprawde w to wierzysz? ;d

@topic

Skad perly?

g5nrqj.jpg

Chejter na emeryturce

Zapraszam na servery : ConcordiaMT2 [Najepszy Hard], Alistria [Najlepszy Medium/Easy]

Nie polecam servera : Ravia.eu

Opublikowano

poproscie kogos kto sie zna to wam zrobi cos autorskiego chociaz zebyscie mogli sie czyms pochwalic ze nigdzie tego nie ma

a tutaj jest wszystko to samo co na kazdej prezentacji serwerow do tej pory nikt nie wpadl na pomysl zeby dodac cos czego nie ma nigdzie indziej

najlepiej postawic serwer na szybko zeby zarobic kaski troche i zamknac wpizdu pozdrawiam :)

Opublikowano

Sh4ke czyli uważasz że każdy serwer ma coś z Painta tak? Sami bierzecie gotowcę z Mpcforum zróbcie jakiś Porządny Easy bo teraz tego tylko brakuję a nie Medium/Hard jeszcze na dodatek nudny, zmianki dodania dropisz Medale co 2H... Skille standardowo sama nuda, jak tutaj zachęcić na taki serwer.

Przemyślcie te czytanie medale co 1 Sec. :)

Opublikowano

Naprawde w to wierzysz? ;d

@topic

Skad perly?

Nie ma w co wierzyć, skoro tak jest pisałem, że mamy zablokowane komendy na itemki oraz nikt z nas nie ma dostępu do Navi, o ile wiesz co to jest.

Technik dobry wiec tez jestem za wprowadzeniem autorskich rzeczy .

@ jak zabezpieczania ? Pierwszy lepszy ddos i lezy ? Czy kolejny dracos ;d nie do rozwalenia.

Zapytam tak, czy któryś z serwerów Sensuala miał problem z DDOS?

Co do wprowadzenia Autorskich rzeczy - będzie ich wiele - stawiamy na rozwój serwera oraz częste update.

Opublikowano

Bez beki, można sobie również iść na Ravię, Balmorę, Lub Concordia albo Tiveria, wszystko to co na każdym hardzie jest nic nowego ani ciekawego.

ZRÓBCIE COŚ AUTORSKIEGO NWM MACIE SENSULA WIELKEGO TECHNIKA TO, ZABŁYŚNIJCIE I ZRÓBCIE COŚ NOWEGO DODAJCIE CZY COŚ.

Idź Sagaris zajmować się swoim serwerem.

http://www.youtube.com/watch?v=dZ2IErDSmRg

Opublikowano

Nie myślimy póki co o zwiększeniu maksymalnego levela. Ile się spodziewamy ? Hmm chcemy jak najwięcej, zobaczymy jak będzie.

To nie jest serwer Hard. Tak ustaliliśmy i tak będzie. Nie będzie żadnego Navi czy eq czy sm dla osób 3cich, ponieważ dostęp do Bazy oraz Navi ma tylko jedna osoba - Sensual, każdy z [GA], [GM] ma zablokowane komendy /i , /m wszystko od zuo po banowanie odbywa się przez specjalny item dla Zespołu.

Nie rozumiem, pamiętaj że Metin jest Metin, a nie grą, w którą ludzie władują tony paint'a ewentualnie konwertują z innej gry.

Nie musisz grać, to że stawiają ten serwer osoby z Inspiration a ty masz to nich spinę nie znaczy że nie możesz zagrać.

To jest takie standardowe płakanie o nic. Navi nie będzie na serwerze,a jest to żal osób, które tylko zazdroszczą nam i tyle.

ziomus ale pomysl po co robic to samo co na kazdym servie czym ty chcesz ludzi przyciagnac ? jak tutaj znajdziesz tyle co na kazdym innym servie wszystko pokopiowane swojego cos niech zrobia ciekawego a metin musi sie rozwijac a nie stac jak gowno wysrane przez psa w jednym miejscu Chca miec graczy niech zrobia cos swojego i ciekawego niczym to sie nie rozni od innego syfu pozdro jednym slowem szybka kasa i tyle

Opublikowano

Sh4ke czyli uważasz że każdy serwer ma coś z Painta tak? Sami bierzecie gotowcę z Mpcforum zróbcie jakiś Porządny Easy bo teraz tego tylko brakuję a nie Medium/Hard jeszcze na dodatek nudny, zmianki dodania dropisz Medale co 2H... Skille standardowo sama nuda, jak tutaj zachęcić na taki serwer.

Przemyślcie te czytanie medale co 1 Sec. :)

Nie bierzemy z MPC nic :) Jak chcesz grać na Easy idź sobie na Xenoxa. Moim zdaniem tak, bo wprowadzanie na siłę nowości byle by była jest bez sensu. Liczy się klimat / przyjemność z gry oraz dobra administracja no i oczywiście stabilność. Jak jest napisane jest to Medium / Hard - troszkę z tego, a troszkę z tego. Wielu osobom się podoba taki typ serwera, wydaje mi się, że dla wielu liczy się stabilność i pewność gry a nie sam serwer.

Up@

Nie mam już zamiaru z Tobą dyskutować na temat szybka kasa, czy szybki zarobek i serwer Off. My mamy zamiar przyciągnąć graczy przede wszystkim stabilnością, częstymi update oraz dobrą reklamą, a nie nawaleniem nowości na starcie i dawaniem update jak na Ravii co rok.

Opublikowano

Mam nadzieje ze pojawia sie amatorskie rzeczy (nie 1/2 a 5/6) bo kopiowanie rzeczy z innych serwerow a nie korzystajac z takiego technika to grzech.

I tak zagram ;>

Opublikowano

Pradopodobnie zagram .

Jedyny '' - '' serwera to , że miałbyć medium a jest bardziej pod hard ;/

No ale cóż jakoś zobaczymy co to będzie i zapraszam na mój kanał będą sie pojawiać filmy.

Opublikowano

Mam nadzieje ze pojawia sie amatorskie rzeczy (nie 1/2 a 5/6) bo kopiowanie rzeczy z innych serwerow a nie korzystajac z takiego technika to grzech.

I tak zagram ;>

Spokojnie co do naszej kreatywności o to się martwić nie musisz :) Trzeba również pamiętać, że niektóre rzeczy z innych serwerów są również dobre.

@up

Ciężko to określić exp dość ładnie leci aż do 75, potem stopniowo zwalnia. Wiadomo że na początku serwera nie będziesz tak szybko wbijał leveli, bo musisz eq robić :>

Opublikowano

Zgadzam sie z viresem, mialbyc medium a jest hard/medium , chociazby te medale. Dajcie co 1sek albo nwm 5/10min.

@topic: zwiekszony resp metkow ? Moze jakas oddzielna mapa na zua czy wojny ?

Opublikowano

Zgadzam sie z viresem, mialbyc medium a jest hard/medium , chociazby te medale. Dajcie co 1sek albo nwm 5/10min.

@topic: zwiekszony resp metkow ? Moze jakas oddzielna mapa na zua czy wojny ?

Nie jest tak, patrzysz tak tylko przez pryzmat medali konnych. Możliwe że ulegnie to zmianie, ale wątpię ;>

Jest zwiększony czas oraz ilość metków. Będzie wprowadzona zarówno nowa Arena Walk jak i osobne mapki pod przedział levelowy [ZUO]

Opublikowano

Dajcie ankietę co do czytania Medali co 2H A 1 sec. :)

Właśnie ją dodałem :>

Noto fajnie tylko mam nadzieje ze autorskie a nie ze mapka do zuo z concordii a na wojny z ravii

@reklama jakas bedzie ? oprocz kanalow respecta/shizera

Jeszcze jest mój kanał ;> Dodatkowo do Siembid / Małysz / ZabQ i wiele wiele innych ;>

Opublikowano

Dajcie ankietę co do czytania Medali co 2H A 1 sec. :)

Pierwszy raz zgadzam sie z Sagarisem , dodajcie tą ankiete a przekonacie sie , że nikt nie chce typowego systemu konnego z hardów ;]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...