Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sh4ke

Pety !  

435 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jak z petami chcecie ?

• Pety takie jak s? dodane, czasowe i s? tanie w IS ( S? opisane na filmiku R3SPecT'a)
    • Robimy pety lvl'owe s? na sta?e lecz s? dro?sze (Dodajemy je po starcie)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

uzurpator - wybil sie na konkursie na tytana , na promowaniu serwa za gruby hajs ;] Miszczu - tylko na isamu cos zyskal bez niego miałby moze max 3k widzów DIII - to juz idiota jest ma oglądalnosc jak ludzie co mają po 1-4k widzów , wybil sie na PL jak zrobil najlepszy miecz czyli brzegowe + sprzedaje sie na najgorszych privach co gra po 100 osob

Widac następny "PrzyDupas" z inspiraton Wy robicie to samo tez CHCECIE sie wybic na Yt kręcąc LP z rasti ,ale wam to sie nie udaje A oni zrobili to umiejętnie i maja 8k+ a nie 1k jak wy :)

• Odpowiedzi 572
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ehh... Proszę Cię wyjść z tej zapowiedzi marginesie społeczny polskiej sceny MT2 ...

Gdzie nie spojrzę widzę twój nick który brzmi jak tania margaryna do smarowania, i zawsze pod twoim nickiem widzę twoje jakże zajebiste mądrości ...

Odkąd dostaliście ... podkreślam dostaliście NAVI na Grayst, bo wy nawet do własnego pokoju się nie włamiecie ... co wbijecie na serwer robicie z Siebie nie wiadomo jakie gwiazdy ...

Na żadnym serwerze nigdy nic nie osiągnęliście jako fearless ... nigdy ... ty jesteś najsłabszym ogniwem gildii, a najwięcej się wypowiadasz :)

Zaraz mi napiszesz że ja max 40lv czy coś, ale uświadamiam Ci że ja gram dla zabawy :) mi nie zależy na lv tylko na zabawie więc możesz sobie pisać co chcesz o tym co osiągnąłem, wyjebane w to mam :) ... za to wy piszecie na każdym forum gdzie zagracie Prezki ... Ze Gildia Top1 bedzie na serwerze ... chuje muje dzikie węże ... kończycie jak zwykle, 2 tygodnie gry i zwijacie po tym jak narobicie szumu i zostaniecie ściśnięci :)

Kat to samo :) wielki fifa rafa lider Gildii :) a mam ssy rozmowy z gg... jak prosił się laski by mu zrobiła zdjęcie cycków z jego nickiem bo chce sobie konia zwalić ... no myślałem że jebnę jak to czytałem ... oczywiście ona mu odmówiła :) jak się o tym dowiedział że mam te ssy to ją od suk powyzywał ;>

Propozycje dotyczące serwera ( AW@) :

Na miejscu InspiratioN by graczom grało się lepiej to zablokowałbym wstęp cyganom na serwer, będzie lepiej dla wszystkich ... ale to tylko moja propozycja.

Także bierz swoją cygańską rodzinę, spakuj ją na taczkę i zjedźcie z górki prosto w pizdu daleko.

Dziękuje dobranoc, ignoruję każdą odpowiedź ze strony Family Gruzja :)

Wow Ty piszesz mi o moim nicku? ja pier....... kpisz chyba xD zobacz na swój nick 'koksie' jestem najsłabszy z gildii? tak masz racje :// szczególnie, że ostatnim moim privem był triador potem już jakoś nie grałem w metina ;) a to że mam taką opinie o serwerze to raczej moja sprawa jest to forum do wyrażania swojego zdania na temat czegoś no chyba, że się mylę to mnie uświadom do czego jest to forum ;) no oh my kończymy po 2tyg to prawie jak Ty więc nie rozumiem po co tak piszesz ;] tylko sam dobrze wiesz, że w 2 tyg osiągamy więcej niż Ty miałbyś grać przez 3msc ;]

Nic nie musza blokować zapamiętaj jedno 'Nie gramy na gównach' ;] a tutaj dobrze wiemy, że po jakimś czasie będą mniejsze zarobki i będą sprzedawać itemy tak jak bufu ^^

bo respect pracy nie znajdzie z jego gimnazjalnym wykształceniem hehehehe ;]

Pozdrawiam

Opublikowano

Widać ze jesteś z konkurencyjnego serwera. hehhe najsmieszniejsze jest to ze to oni decydują o tym co będzie się działo z serwerem nie ty. ty jestes tylko zwykłym pionkiem . jesteś NIKIM dosłownie nikim. Serwer wystartuje będzie stał a ty w tym temacie nie bedziesz miał nic do powiedzenia wiesz dlaczego ?? juz ci spiesze z odpowiedzią bo jestes nikim jestes zwykłym zerem który ma ból dupy ze startuje taki dobry serwer.

PS. Shizer nie reagujcie na hejty, nie odpisujcie im . Niech sobie piszą , niech spamuja . Działają na waszą korzyść. Pozdrawiam

ProBoszcz Ty juz pokazałeś co umiesz wypuszczając gó*no a nie serwer każdy padał.

Jeszcze tylko ciebie tam w teamie brakuje złodzieja i De****.

Stary, jak mam przeczytać ze zrozumieniem coś co jest źle napisane?

Może Ty jesteś taki mądry i w dziedzinie informatyki jak i polskiego, ale ja nie jestem na tyle dobry aby rozumieć źle napisane zdanie w "Twój sposób".

Miszczu - wybił się na isamu + nagrywał głównie z PL, później z ra*ii.

DIIIM2 - nagrywa głównie PL'a, filmów z priva ma cholernie mało porównując do całkowitej liczby jego filmów.

A teraz Ty przeczytaj mój wcześniejszy post i wyciągnij z niego wnioski.

Kolejna rzecz, piszesz, że mają dużo subów bo zaczęli kręcić z "rasti", nie wiem nawet co to jest, ale jeżeli chodziło Ci o Restię to ten serwer nie wystartował (to tylko dla przypomnienia, bo widać, że masz jakieś problemy z czytaniem i rozumowaniem), także subów na pewno im przybyło od cholery z samego trailera ^^.

Coś jeszcze chcesz wiedzieć? Bo jak na razie to z każdym Twoim postem w moich oczach coraz bardziej się upokarzasz :D

@UP

Ja tam mogę odpisywać, lubię takie dzieciaczki, które na siłę próbują coś udowodnić, a później są niszczone :D

Każdy z tych Twoich niby You-Tuberów ma po 10-12 LP z Rasti juz w tym momęcie a Serwer nie wystartował , Zero nowosci a tyle juz LP nagrali .

Mnie to rybka Bo wiem jak się skończy ta przygoda z Rastia

Opublikowano

ProBoszcz Ty juz pokazałeś co umiesz wypuszczając gó*no a nie serwer każdy padał.

Jeszcze tylko ciebie tam w teamie brakuje złodzieja i De****.

Każdy z tych Twoich niby You-Tuberów ma po 10-12 LP z Rasti juz w tym momęcie a Serwer nie wystartował , Zero nowosci a tyle juz LP nagrali .

Mnie to rybka Bo wiem jak się skończy ta przygoda z Rastia

Dobra kolego : ) . Widzę że prowadzisz nie potrzebne konwersacje z graczami . Po 1 pomyśl tak na swój rozum czy warto wrzucać 3-4 tysiące w błoto ?? ale to zostawiam twojemu rozumowaniu :) . Po 2 jako iż pomysłodawcą serwera jestem ja oraz R3SPecT to nie znaczy że my mamy " całkowitą władzę " na serwerze . Nad nami jest jedna osoba czyli technik Sensual który ma większe prawa niż my i on jest głównym człowiekiem w team . Po 3 każdy z nas ma zablokowany Navicat to rzecz jasna + komendy ./i więc nie wiem dlaczego ty uważasz że tak serwer skończy . Nie musisz odpisywać bo wiem że mnie zjedziesz ale zostawiam to do startu przekonasz się sam : )

+ Jak możesz nie spamuj w zapowiedzi bo to odejmuje parę "pkt" z twojej inteligencji z tego co ty tu piszesz . Dziękuje za doczytanie . Serdecznie zapraszam na Facebook'a żeby być na bieżąco oraz na ts3 : ) .

Wow Ty piszesz mi o moim nicku? ja pier....... kpisz chyba xD zobacz na swój nick 'koksie' jestem najsłabszy z gildii? tak masz racje :// szczególnie, że ostatnim moim privem był triador potem już jakoś nie grałem w metina ;) a to że mam taką opinie o serwerze to raczej moja sprawa jest to forum do wyrażania swojego zdania na temat czegoś no chyba, że się mylę to mnie uświadom do czego jest to forum ;) no oh my kończymy po 2tyg to prawie jak Ty więc nie rozumiem po co tak piszesz ;] tylko sam dobrze wiesz, że w 2 tyg osiągamy więcej niż Ty miałbyś grać przez 3msc ;]

Nic nie musza blokować zapamiętaj jedno 'Nie gramy na gównach' ;] a tutaj dobrze wiemy, że po jakimś czasie będą mniejsze zarobki i będą sprzedawać itemy tak jak bufu ^^

Pozdrawiam

Ps : Co do cb Mavex to na prawdę umiesz tylko na forum wyrażać swoją opinie o serwerze + odwal się od R3SPecT'a życia realnego wpierw sprawdź swoje czy jest dobrze ustawione bo mówisz do niego gimbusie itp ale z tego co widzę to ty siedzisz od rana w zapowiedzi a nie w szkole :O , oraz zajmij się swoim tam pro serwerem który już rusza 100x albo idź do tej alistr** bo tutaj cb nie potrzebujemy , każdy zna o tb zdanie i wyraziłeś swoje wiec Papatki :)

Opublikowano

Jak najbardziej polecam do zagrania na serwerze. Wyśmienity, w każdym detalu dopracowany, Administracja na wysokim poziomie, bez przekrętów. ;)

System broni i zbroji bardzo fajny, bez broni z painta, oldschoolowy klimat. Medale powinny być co sekunda, takie moje zdanie. Wtedy należaloby zmniejszyć drop medali, aby było trochę roboty przy robieniu konia. ;) Dungeony także ciekawe, drop z bossów bardzo fajnie dopasowany.

Serwer na pewno nie na tydzień, uwierzcie. ;)

Polecam, Sudak.

comment_dbuiyRQdgxRvx0TOUIc0lsJOoYfX38Fj

113331483371297180698.jpeg

Opublikowano

uzurpator - wybil sie na konkursie na tytana , na promowaniu serwa za gruby hajs ;] Miszczu - tylko na isamu cos zyskal bez niego miałby moze max 3k widzów DIII - to juz idiota jest ma oglądalnosc jak ludzie co mają po 1-4k widzów , wybil sie na PL jak zrobil najlepszy miecz czyli brzegowe + sprzedaje sie na najgorszych privach co gra po 100 osob

A ty gościu co sobą reprezentujesz? Wybiłeś się tylko i wyłącznie na konkursach jak cała Twoja gildia. Więcej macie konkursów niż filmów z serwera.

Czasem naprawdę zastanów się co "Ty" sobą reprezentujesz a później komentuj zachowanie drugiej osoby.

Osobiście nic nie mam do konkursów itp. ale bez przesady. Rozumiem zrobić konkurs/podziękowanie za suby + łapki.

A nie na siłę wybijać się dając konta/postacie za suby i łapki.

Cóż takie jest moje zdanie, dodam tylko, że wyłącznie Polska jest tak poje*anym krajem.

12412png_newnawr.png

;33

Opublikowano

A ty gościu co sobą reprezentujesz? Wybiłeś się tylko i wyłącznie na konkursach jak cała Twoja gildia. Więcej macie konkursów niż filmów z serwera.

Czasem naprawdę zastanów się co "Ty" sobą reprezentujesz a później komentuj zachowanie drugiej osoby.

Osobiście nic nie mam do konkursów itp. ale bez przesady. Rozumiem zrobić konkurs/podziękowanie za suby + łapki.

A nie na siłę wybijać się dając konta/postacie za suby i łapki.

Cóż takie jest moje zdanie, dodam tylko, że wyłącznie Polska jest tak poje*anym krajem.

"Cała twoja gildia" Coś sugerujesz? ; )

R3SPecT

Tu zajdziecie filmy dotyczące serwera Restia http://www.youtube.com/user/R3SPecTxRMvisioN

Opublikowano

"Cała twoja gildia" Coś sugerujesz? ; )

R3SPecT

Myślę, że odpowiednio to mu wytłumaczyłem. Nie przyszedłem hejtować waszego serwera czy też was ale szlak mnie trafia jak ktoś pisze bzdury.

Mogę wiele ciekawych rzeczy wypisywać tu o was oraz serwerze, ale nie da mi to satysfakcji więc się powstrzymam.

Powodzenia.

12412png_newnawr.png

;33

Opublikowano

@ ty nawet o takim wykształceniu mozesz pomarzyc ;* Idz tam umyj morde bo sie ketchupem ujebałeś jak 7 letnie dziecko ;]

Opublikowano

@ ty nawet o takim wykształceniu mozesz pomarzyc ;* Idz tam umyj morde bo sie ketchupem ujebałeś jak 7 letnie dziecko ;]

Jestem w wyższej klasie niż Ty i respect ;] i nie nosze kondona na głowie jak Ty hehehehehhe

Widzę, że wiesz jak wyglądam :l jakoś mnei nie rusza to ponieważ nie wiesz jak wyglądam kondono-głowy człowieku heheheheh

Opublikowano

Po jakiego ch*ja spinacie dupy o to kto ma wiecej subow, kto na kim sie wybil i jak to sie jest zajebistym.

No kurwa ... Jak jestescie (hejty) tacy wyjebani w kosmos ze za wysranie sie wam brawa bija to zrobcie cos sami !!! A dam sobie jaja uciac ze zaden "pro elo hejter" nie wiedzialby od czego zaczac.

Moze i nie maja duzo autorstwa pod wzgledem map itd ale chyba lepiej zeby update byly co jakis czas i ciagle cos nowego, niz mialaby byc z tego druga ravia... Napompowali go tak na starcie ze kolejne update bylo dopiero za rok... I gra nudzila sie po tygodniu/dwoch .

@topic: licze ze dodacie duzo rzeczy autorskich ; )

@ nie zwracajcie uwagi na te marginesy (hejty) bo kazdy z nich zagra i zapompuje w isa. A sraja bo nie moga uwierzyc ze startuje taki serwer.

Opublikowano

widzę serwer by InspiratioN.., ładnie wykonana prezentacja, dobry technik, dość fajny system ulepszeń, zobaczymy co z tego wyjdzie w praniu, powodzenia :)

Opublikowano

Druga Balantia ? :) w sumieee to zajebi*cie !

Ale co do Administracji .... // na 100% będzie navi dla kolegów R3specta -.-

Proszę , nawet nie mówcie że nie :3

Wykupiliście pliki od Sensuala (stare z Balantii - strasznie mi ją przypomina) ? czy macie "swoje " ? :)

Coś czuje, że będzie się działo.

tumblr_o91znsFM7l1rdcn48o1_500.gif

Opublikowano

Wykupiliście pliki od Sensuala (stare z Balantii - strasznie mi ją przypomina) ? czy macie "swoje " ? :)

nie wiem czy widzisz kolego ale Sensual jest tu Technikiem ^^, nie mów że będzie navi bo jeszcze serwer nawet nie wystartował, pożyjemy, zobaczymy.. :)

Opublikowano

Polecić serwer! Technik znakomity, dlatego nie należy się obawiać o jakie kolwiek problemy z serwerem gry :))

Będę grać! Zapraszam do Jinno =]

footer_logo.png

Opublikowano

Bardzo długo czekałem na taki serwer,

Jedno pytanie:

Będzie się dało zmienić czcionke?

tumblr_mwfeg45FIV1qk4cb3o1_500.gif

" Learn to treause your life because unfortunately, it can be taken away from you anytime. "

L

Opublikowano

Nie wiem skad u ciebie taka pewnosc :)

Pewnie nawet nas nie znasz.... nie zamienilies z nami ani slowa, a juz piszesz "100% navi"

Koljeny raz przypomne tym razem wieksza czcionka.

GM i GA - Podstawowe komendy typu: /warp, /t, /inv, /n, /u, /dc i tym podobne.

Zablokowane komendy: /i, /m, brak dostepu do navi, setskillother, set (nick) gold, set (nick) exp.

Wniosek - GM bedzie mogl jedynie pelnic swoje obowiazki typu banowanie, sprawdzanie botow oraz /n do informowania graczy o rozniych sprawach.

Bardzo długo czekałem na taki serwer,

Jedno pytanie:

Będzie się dało zmienić czcionke?

Prawodpodobnie bedzie to wprowadzone.

ypIGkeh.jpg?1

Opublikowano

Błagam Was, zmieńcie te sztylety...

You know my name. Not my story. You see my smile. Not my pain. You notice my cuts. Not my scars. You can read my lips. Not my mind.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...