Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Ravia

TuFAST

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeszcze co do serwera.

Isamu wyjaśnij mi jedno, w poprzednik dyskusjach gracze wręcz błagali Cię byś poszedł na ugodę z kamerem by nie wypuszczał ravii na modzie, tak samo zrobił Xenox i pomimo tego że jest to gówno to kamera tam nie znajdziesz, i co? CO im odpisałeś? "Nie potrzeba, radzimy sobie".

Tak sobie radzicie że przez wrzesień zarobiłem ponad 500zł sprzedając złoto z twojego serwera :).

Od 23 do 6 i od 6 do 17 boty latały jeden po drugim dzień i noc. 20k rangi i zero banów, no dobrze - przyznam bez bicia dwa konta mi zbanowałeś a reszta chodziła od 1 września do 1 października.

Morał? Wystawiajcie boty bez WH i na innych spotach niż przed mostem jinno i główny spot wyraj, gwarantuje że bana nie dostaniecie, no chyba że nagra Noc z życia GieEm to może się wysili i sprawdzi logi, ale tak to życzę miłego zarobku.

+ Pozdrawiam Cię Isamu jeśli myślisz że topka zarabia na wyżynie, a sorry. Topki już nie ma bo odeszła.

bez gif

• Odpowiedzi 467
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ostatnio byla sytuacja co koles w nocy pykal mecza i wkurzony w LoLu na czacie napisal, ze podpali dzieci w szkole i je zje to policja juz po kilku godzinkach o 6 rano wpadla mu na chate. Uwazaj na slowa bo nawet w internetach mozesz zepsuc sobie zycie realne:)

Nie wiem po co takze straszysz te gimby pobiciem skoro dobrze wiesz jak to by sie skonczylo, zona by nie byla zadowolona a ciekawe co by corka powiedziala? W ogole wydaje mi sie, ze isamu to juz jest trzymany nie wiem po co, gowno robi oprocz straszenia pobiciem i pozowaniem miesniami do fotek, dam sobie reke uciac, ze czarnuch(bambus) i jeszcze inni biedacy charuja za niego po kryjomu a on cieszy morde i uwaza, ze jest wspanialym administratorem.

Opublikowano

Za łączami, ddosami
Żył IsAmU z dupolizami
Na Youtube wielka kariera
Sperma tryska z podniecenia
Gdy Zielak na ekran wkracza
Każda panna się rozkracza
Lecz niestety, moi mili
On znany jest wśród pedofili
Na nic wasze piękne uda
On dzieci uważa za cuda
Szczuru wielką jest postacią
Ma swe więzy z plebsu bracią
Bo gdy post na fejsie napisze:
"Kto 2fasta mieszka bliżej?
Kto pomoże mi go znaleźć
Na nauczkę zasłużył malec!"
Wtedy każdy lizidupa
Z 2fasta zrobić chce trupa
"Drogi panie, mości lordzie
Dajże mi oblizać prącie
Mam lat zaledwie 12
Lecz wiem wszystko to 2faście"
Fani IsAmU są zgodni:
"TEJ MF JEST ZA WYGODNIE"
Szczuru wszystkiemu się przygląda
"Gdybym tylko mógł was spotkać!
Mafia Forum, małe chuje"
Tak on krzyczy, podżeguje
Wsparcie ma on u dzieciaków
Co od niego chcą tęczaków
Jednak moje drogie dzieci
Nic nie od niego nie dostaniecie!
Może chcielibysćie tak jak Zielak?
Grzać mu łóżko co niedziela?

Potem jedziem po Danthego

Co ma Szymka za człeka złego

Lewy boczny, prawy prosty

To wszystko za głupie posty

Jeszcze z buta za minusowanie

Sie nauczą małe dranie

A co to ! Jedzie Policja ?

To po Szymka, kochane ludziska

Wszak on nie wie, że za pobicie

Grozi sąd i w więźniu gnicie

Krzyczy, spina się do dzieci

A sam niczym gimbus świeci

To już koniec mej ballady

Lepiej z Ravią nie szukać zwady.

g5nrqj.jpg

Chejter na emeryturce

Zapraszam na servery : ConcordiaMT2 [Najepszy Hard], Alistria [Najlepszy Medium/Easy]

Nie polecam servera : Ravia.eu

Opublikowano

Na serwerze pogrywam, jest całkiem ciekawy ;)

Niestety jest tam dość spora fala noobów / "dzieci JP" oczywiście na 100% w internecie, a w realu na 20% bo się trochę cykają... Ale cóż idiotę do idioty ciągnie i zachowują się podobnie, nie będę pisał kto jest tam taki "JP na 100%", ma 16 lat, z policja miał do czynienia tylko w GTA i nagrywa z tego serwera. Dodam jeszcze, że wygląda jakby wgl. od komputera nie odchodził. Cała te zbiorowisko JP na tym serwerze to jakaś porażka, jak czytam to co oni piszą to się zastanawiam: śmiać się, czy płakać nad debilizmem wrodzonym tych osób?

To co robi Isamu to osobna bajka i nie zachowuje się rozważnie. Teraz grozi pobiciami innym osobą i jest 100% JP... Jak ravia była atakowana to pisał, że jeśli nie przestaną to zgłosi to na policje.

Walka Isamu VS FuBu kojarzy mi się tak:

4s04dk.jpg

Jeden drugiemu do gardła skacze w internecie, ale gdyby doszło do spotkania w realu wyglądałoby to właśnie tak :)

Jeszcze coś do Isamu jak będzie to czytał...

Weź się chłopie w garść, bo głupota tych gimbów z którymi tam na TS'ie przesiadujesz ci się udziela. Będziesz tak cwaniaczył i groził publicznie to ktoś cie zgłosi i z***iesz sobie życie, powinieneś się zastanowić co jest dla ciebie ważniejsze rodzina czy jakiś gówniany youtube / serwer.

Już za samą próbę zakupu prywatnych danych osobowych za pieniądze od osoby trzeciej możesz wylądować w więzieniu, a za groźby tym bardziej.

Teraz sobie pomyśl, że nagle ktoś morduje TuFAST'a. Znajomi TuFAST'a dowiadują się, że był taki koleś który groził mu publicznie i podają na jakich portalach. Nawet jeśli ty tego nie zrobiłeś to stajesz się na własne życzenie głównym podejrzanym. Gwarantuje ci, że do góra 24 godzin masz dzwonek do drzwi, otwierasz a tam stoi 2 panów z wydziału morderstw (ciężkiego kryminału) i głowa w dół, bransoletki na ręce, nie słuchają cie i biorą cie na dołek. Na dołku by ci wmówili po jakimś czasie, że ty go zabiłeś i na tym by się skończyło (Im nie na rękę szukać mordercy jak mają takiego podejrzanego, który już się przyznał publicznie do zamiarów). Dostałbyś wyrok i córki byś widywał za taki czyn może z jeden raz na 2 miesiące, albo nawet rzadziej? - Nie wiem, pewnie tu jest jakiś 15 letni prawnik to niech mnie poprawi.

A może twoja żona uznałaby, że nie jesteś dobrym przykładem dla nich i już nigdy byś ich nie zobaczył.

Zastanów się poważnie nad tym co odwalasz, bo mnie już korciło żeby zgłosić tą sytuacje gróźb publicznych na facebook'u.

Za każdy czyn i słowo ponosisz odpowiedzialność. Pozbądź się tych gimbów z swojego otoczenia i wciągnij mądre osoby na ich miejsce, może tą głupotę wyssą z ciebie, której nabrałeś siedząc z tymi dzieciakami.

A i jeszcze jedno, policji nie obchodzi to, że masz ravie / spory kanał na yt.

3maj się i życzę ci żebyś wyluzował i cieszył się tym co teraz masz, bo takimi spinami zaraz możesz nie mieć nic prócz wyroku na x lat.

W końcu osoba, która napisała coś mądrego z odniesieniem do rzeczywistości. Sam napisałem praktycznie to co Ty parę stron wcześniej. Dodam tylko, iż ten obrazek pasuje idealnie, przynajmniej w mym mniemaniu. Gadanie gadanie, dzieci nasyłanie, hejtowanie. Rzygam już tym. Gruby jest chamem, kłamcą i burakiem, a isamu zbyt ponosi w tym necie...No rozumiem, że niektórych przytłacza i irytuje bezsilność wobec ludzi naskakujących w necie, ale pisanie takich rzeczy na FB to przesada, zwłaszcza, że to podchodzi już pod prawne problemy (tak mi się wydaję). Yh, co się z tą ravią dzieje :(

io7e.jpg

Opublikowano

Usuniecie Isamu idzie w parze z ucieczka gimbazy i hejtem na sravie więc nic nie zrobicie i musicie to znosic bo jak stracicie gimbaze z serwa to beda pustki.

Opublikowano

Nie wierzę...

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=442329212544072&id=265254960251499

On przerasta sam siebie, nie rozumie chyba że takie coś jest wystarczającym dowodem żeby Szymuś założył ciuchy w pasy ;).

Oczywiście komentarze JP gimbuf .

Nie wiem jak wy ale jak dla mnie jest to tak żenujące że aż brechtam ;d.

http://scr.hu/1tkb/2fjsj

"Oh oh ale ze mnie wariat, pojadę do miasta i rozwieszę ich zdjęcia, taki ze mnie wojownik"..

Żenua .

bez gif

Opublikowano

Panie Isamu iks Pompa pan odejdz od kompa bo sie skonczy ta pompa.. Zaczyna przesadzać, chyba mu odbija i mysli, ze jak jest jakims pseudo bieberem w swiecie metina to moze robic co chce i kazdy ma sie bac..

Kwestia czasu jak Ravia upadnie a isamu bedzie musial zapier.. Az niemgoe sie doczekac widzac isamusia z lopata w reku naprawiaajcego chodniki po ktorych chodze haha, oczywiscie troche to potrwa bo ma swoich 15 letnich fanow, ktorzy mu przytakuja jak armia pustych pajacow.

@O jezusie, serio? Przylejac ich zdjecia? Ja bym sie wstydzil.. Dno.

Opublikowano

Nie wierzę...

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=442329212544072&id=265254960251499

On przerasta sam siebie, nie rozumie chyba że takie coś jest wystarczającym dowodem żeby Szymuś założył ciuchy w pasy ;).

Oczywiście komentarze JP gimbuf .

Nie wiem jak wy ale jak dla mnie jest to tak żenujące że aż brechtam ;d.

http://scr.hu/1tkb/2fjsj

"Oh oh ale ze mnie wariat, pojadę do miasta i rozwieszę ich zdjęcia, taki ze mnie wojownik"..

Żenua .

Haha tez to widze :)

Jeszcze bedzie mnie na filmie przepraszał :)

Opublikowano

Ja juz sb wyobrazam ten widok: isRamu na czele hordy 15 latkow chodzi po miescie rozwieszajac zdj mojego avka z podpisem Danthe xddd

Nie moge sie doczekac tego :D

Btw. Ta cala akcja jest jego reakcja za nieprzychylne kom. na mpc. Uzytkownicy mpc sa zastraszani!!!

Opublikowano

mordercy z forum xD

arrrr

to ze hejtujecie od 3 mc serwer to wasza sprawa każdemu nie przypasuje Ravia ale troszeczkę za szeroko poszliście i mi się wpierdoliliście w firmę ;)

dodam ze was serdecznie olewałem takim cieplutkim moczem ale teraz jak mi z butami do domu wchodzicie to chyba trochę za daleko się posuwacie ...

Opublikowano

mordercy z forum xD

arrrr

to ze hejtujecie od 3 mc serwer to wasza sprawa każdemu nie przypasuje Ravia ale troszeczkę za szeroko poszliście i mi się wpierdoliliście w firmę ;)

haha... wpierd*lili ci się w firmę udostępniając dowody na temat przekrętów na ravii? Jesteś śmieszny.

Opublikowano

mordercy z forum xD

arrrr

Mordercy z forum? A Ciebie jak nazwać? Morderca z fb? Wpierdoliliśmy się tobie w firmę? Jak? Pisząc w internecie jawną opinię?

Nie nadajesz się na zakładanie własnej firmy skoro od razu gdy ktoś wykaże negatywną, brutalną i prawdziwą opinie na temat "twojej firmy" to ty od razu chcesz jechać napie*dolić, zabić, wystawić zdjęcia itd.

Czekam aż napiszesz na fb że jestem Fubu bo z Gdańska i że wybierasz się do Gdańska no i oczywiście płacisz za moje zdjęcia.

bez gif

Opublikowano

każde kilka groszy z Youtube jest podpięte pod firmę + do tego kanału są podpisane podpięte 3 umowy firmowe aby się z nich wywiązać muszę spełniać pewne warunki ;)

pamiętajcie kto '' kto mieczem wojuje od miecza ginie''

OK a teraz zaczynajcie mnie wyzywać czas start -.- jak można być taką bandą niewdzięcznych suk to ja nie wiem ;P

Opublikowano

każde kilka groszy z Youtube jest podpięte pod firmę + do tego kanału są podpisane podpięte 3 umowy firmowe aby się z nich wywiązać muszę spełniać pewne warunki ;)

właśnie... zgnijesz w "pacę" z takim podejściem.

Opublikowano

Czyli według Ciebie jak przyjedziesz i napie*dolisz po kolei każdego z nasz to wywiążesz się z umowy tak?

Kto mieczem wojuje od miecza ginie?

Kurde, jest się czego bać, wyraziliśmy swoją opinie i co teraz?

Zaczyna robić się śmiesznie ;).

bez gif

Opublikowano

Dobrze wiedziec ;p ale jak my sie zabierzemy za hejt to nie jakies smieszdme 40 minusow tylko min. 100 ;*

dobrze ze to napisałeś ;) bo kurde dowodu bym nie miał w/w zerwania umowy z jedną z firm ;)

do kolegi up

śmieszne to jest ze ja do nich nic nie pisałem a oni od 3/4 tygodni szukają sobie sami wroga ;)

lece zaczynajcie mnie wyzywać i najlepiej mocno z groźbami ok ?

Opublikowano

dobrze ze to napisałeś ;) bo kurde dowodu bym nie miał w/w zerwania umowy z jedną z firm ;)

do kolegi up

śmieszne to jest ze ja do nich nic nie pisałem a oni od 3/4 tygodni szukają sobie sami wroga ;)

My nie grozimy, to Ty grozisz kazdemu pobiciem.

Opublikowano

do kolegi up

A to ciekawe, bo widzisz pamiętasz czasy mpgw?

Pamiętasz gdy 2fast miał nietykalność? :). Bo to raczej żadną tajemnicą nie jest, a teraz co? Powiedział parę słów za dużo i wielki wróg jp zabić go.

Szczerze mówiąc całkiem przypadkiem na ten temat wpadlem ale gdzieś jeszcze na kompie ss'a mam co 10k ci wybiło a niedawno 70, chyba nie tylko ja mogę potwierdzić że diametralnie się zmieniłeś ..

Z resztą, co ja będę :D.

"Wyzywać i najlepiej mocno grozić". Hmm, nie chcę nic mówić ale póki co to ty płacisz ludziom za nasze adresy xD

bez gif

Opublikowano

A to ciekawe, bo widzisz pamiętasz czasy mpgw?

Pamiętasz gdy 2fast miał nietykalność? :). Bo to raczej żadną tajemnicą nie jest, a teraz co? Powiedział parę słów za dużo i wielki wróg jp zabić go.

Szczerze mówiąc całkiem przypadkiem na ten temat wpadlem ale gdzieś jeszcze na kompie ss'a mam co 10k ci wybiło a niedawno 70, chyba nie tylko ja mogę potwierdzić że diametralnie się zmieniłeś ..

Z resztą, co ja będę :D.

"Wyzywać i najlepiej mocno grozić". Hmm, nie chcę nic mówić ale póki co to ty płacisz ludziom za nasze adresy xD

pomyśl nigdy do nich nic nie pisałem omijałem ich tematy bo wiedziałem ze jak coś napisze to nakarmię przysłowiowego trolla oni robią wszystko aby mnie wyprowadzić z równowagi nie odwrotnie zawsze byłem i będę taki sam ;) nawet kiedyś jak mieli wojny starałem się to załagodzić na ich korzyść taki byłem ;)

Opublikowano

To teraz skorzystam z okazji.

Powiesz mi dlaczego tak Cię to boli iść na ugodę z kamerem w sprawie wypuszczania ravii?

Gadasz że sobie radzicie ale doskonale wiesz że to jest gówno prawda bo botów jest co raz więcej a niektórzy nawet w m2 je stawiają..

W tydzień Aura P z całym eq a po miesiącu ponad 200zł za złoto z twojej "firmy"

A więc radzicie sobie ?

bez gif

Opublikowano

To teraz skorzystam z okazji.

Powiesz mi dlaczego tak Cię to boli iść na ugodę z kamerem w sprawie wypuszczania ravii?

Gadasz że sobie radzicie ale doskonale wiesz że to jest gówno prawda bo botów jest co raz więcej a niektórzy nawet w m2 je stawiają..

W tydzień Aura P z całym eq a po miesiącu ponad 200zł za złoto z twojej "firmy"

A więc radzicie sobie ?

boty mnie rozbrajają a z kamerem nie mam kontaktu myślisz ze nie próbowałem się z nim skontaktować ?

bany nawet na IP już nie dają rady ale nie tylko mój serwer ma problem z botami to plaga wszystkich serwerów w necie ;/

bardzo chce aby było lepiej ale co dodam to nikomu nie pasuje nie ma tak jak kiedyś ze gracze wymyślali coś mądrego teraz to z Ravii najchętniej by zrobili easy ;/

kiedyś tzw mafia forum spamowała po forum ravii ale też pomagała graczom a teraz -.- przecież mi się wierzyć nie chce co oni robią nigdy dla nich nie byłem zły nie zachowywałem się jak chuj nie walczylem z nimi zawsze próbowałem się dogadać i zawsze to wychodziło oni mają kose z Zielakiem nie ze mną a ja za to dostaje po mordzie

myślisz ze chce mi się z nimi prowadzić wojny ? wiem ze w necie nie wygram wiem jak oni potrafią naspamować wiem jak oni potrafią pomieszać fakty tak aby były prawdopodobne wiem jak oni mogą zadziałać na niekorzyść np moją serwera graczy itd znam ich ponad rok i wiem na co stać jednego i drugiego i reszte dlatego nie wchodziłem na forum nie odpisywałem nic nie prosiłem nawet administracji mpc o to aby mi przywrócili prezentacje ale widzę ze chłopacy koniecznie chcą mi wbić kolec w dupe ale za co ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...