Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukasz osób do gry? Zajrzyj!

Gość Pan Maciek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Nick:Miksis
Region : EUNE
Level : 30
Dywizja :Bronz I

Kontakt :Skype mikint2 lub pw na forum

Dodatkowe informacje:

Hej, szukam kogoś kto mógł by mi pomóć wbić wyższą dywizję (mój cel to silver, myślę że to nie duże wyzwanie dla kogoś z wyższej ligi).

biorąc pod uwagę, że jest jeszcze prawie miesiąc do końca sezonu nie chciałbym zmarnować szansy na tą ligę.

Może troszeczkę o mnie ;) Mam 15 lat, jestem chłopakiem, gram w lola od początku II sezonu, lecz miałem 4 miesiące przerwy.
Jestem osobą zabawną, szybko się uczę, nie flamie, jestem spokojny.
Moje ulubione pozycje to kolejno Mid->Adc->Jungle->Top->Supp.
Łatwo się ze mną komunikować, mam sprawny mikrofon, reaguje na prośby itd.
Żadna gra nie jest dla mnie przegrana (Nigdy nie surrenderuje)
Znajomi z wyższych dywizji twierdzą że gram tak jak gold, niestety nie każdą grę mogę wykerować, doszedłem z bronz IV do bronz I sam, z wbiciem silvera mam już mały problem :(
Ku mojemu zdziwieniu jest tu więcej noobków niż w dywizjach niżej :(
Co do mojego czasu grania, to niestety gram tylko w weekendy(w tym piątek) :[ od ok. 9:00 do 22:00 (więc na szczęście w weekendy gram dość długo ;))
Mam nadzieję że znajdzie się ktoś kto pomógł by mi wbić do tego silvera. :) Będę takiej osobie bardzo wdzięczny. :)
  • Odpowiedzi 3,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nick: Kava0
Region: EUNE
Level: 30
Dywizja: Silver 2
Kontakt: coffee5800 - nick na steam lub pw na forum
Dodatkowe informacje: Gram wszystko oprócz adc :D jednak przeważnie gram (czytaj. wygrywam :D) mida :>

Opublikowano

Nick:LovingBoy
Dywizja: Silver IV

Kontakt: W grze LovingBoy
Dodatkowe informacje: Szukam ludzi do grania duo . Głownie gram mida ale moge iść na każdą pozycje .;)

Opublikowano

Szukam ludzi do wspólnego grania na jakiś dłuższy okres, szukam tak jak chłopaków lub dziewczyn ;] nie obchodzi mnie kto ma jaką dywizje najwyżej pomogę mu z niej wyjść ;3

Nick:Egzotic
Region:EUNE
Level:30
Dywizja: (Silver IV)
Kontakt:Skype:pawlo55574 lub gg:48939545 lub pw-mpc lub pw w lolu.
Dodatkowe informacje:Preferuje:Topa:Lee,Pantheon,Olaf,Cho Mid:Kassa,Lux,Swain,Lux,Leblanc,Ez-ap ;333 Nawet dobrze gram supp takimi jak:Nami,Lux,Morgana,Blitz,Tresh

Opublikowano

Nick: Lomzaty / GooTooMoo
Level: 30 / 8
Dywizja: (Opcjonalnie) Silver 1 ( gram jak brąz)
Kontakt: Skype ;)
Dodatkowe informacje: Mam 13 lat jestem gimbusem.

Wróciłem.
664501451058467508490.png

Opublikowano

Nick: Mönastic
Dywizja: Gold IV
Kontakt: Ts3 / RaidCall
Dodatkowe informacje: Szukam ogarniętej osoby do duo ( Najlepiej NOC / WIECZÓR ) ( Wcześniej jestem zajęty przez dziewczynę )

M%C3%B6nastic_eune_64_1_logo.png

Opublikowano

Nick: Pret0r

Jestem w Silver 1 szukam osoby ogarniętej obojętnie jaka linia byle by wygrać samemu gry się nie da zrobić

Gram głownie weekend można powiedzieć że ciągle :)

w tygodniu czasem wieczorki

TS :)

Opublikowano

Nick: albicoovlod
Dywizja: Silver I
Kontakt: LoL lub Pw Mpc.
Dodatkowe informacje: Wiec tak. Poszukuje osoby z ta sama lub wieksza Dywizja do pomocy wybicia sie wyzej, a raczej, do grania ogolnie. Mam 14 lat, jestem po mutacji ale nie lubie rozmawiac, wole grac bez Rozmawiania i Skupiac sie na grze. Brakuje mi kilku punktow do Serii do golda ( Mam około 70.. ) Chcialbym tez zeby potrafil mnie pokonac 1vs1 oraz byl starszy ode mnie.(opcjonalnie ;3 )

Znajdzie sie taki ktos ? :P

Pozdrawiam.

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

Jest potrzebna na szybko 1 osoba do rankedów 3v3 ;) Ja i kuzyn z Silvera.. ale planujemy wjechac na trójki po gold.. jak ktoś z Silvera czy Golda niech pisze! ;)

Opublikowano

Nick: Drecore
Dywizja: Silver V
Kontakt: GG: 16094930 lub w grze (zapraszać i pisać)
Dodatkowe informacje: Mainuje supporta, najbardziej lubię Thresha i Blitza, lecz mogę grać także Soną, Janną czy Alistarem czyli głównie szukam ADC lecz mogę grać także z innymi pozycjami ;)

Szukam kogoś kto pomoże mi wyjść z Silver V (mam niskie mmr i samemu nie daje rady), a także potem do duo ;)

Pozdrawiam

Opublikowano

Nick: Cannabias
Region:EUN
Dywizja: B-III ( nie patrzyć na to długa historiaa gram o wieleeee lepiej :D )
Kontakt:Skype ernestgrochu
Dodatkowe Potrzebuje jak najszybciej 2 osób do rankedów 3 v 3 musze wygrać 5 meczy jescze drużyna silv 4, Odpłace sie czymś chętnie, tylko szukam ogarów.

Pozdrawiam

Opublikowano
Nick: SmileBunny

Dywizja: -

Level: 8 + ( smurf )

Kontakt: Gadu 40080314, gra, ewentualnie pw

Dodatkowe informacje: Szukam kogoś do pogrania paru luźnych normali dziennie bez żadnych spin itd. Później oczywiście można pomyśleć o rankedach. Mogę grać na jakiekolwiek pozycji, zależy mi na szybkim wbiciu 30lv i wygranych, a dosyć mam męczenia się z randomami. 16 lat ts ewentualnie skype itd. mam. Na jakim poziomie gram nie mnie oceniać lecz od razu mówię, że nie jestem jakimś brązem czy cuś. Jak masz ochotę pograć normale z kimś kto ogarnia to zapraszam ^_^

Opublikowano

Szukam teamu do turnieju how 2 win, mainuje suppa, nick Shogun Plat III

Zdajesz sobie sprawę, że mam zapisany ten obrazek na kompie? Usuwaj dalej, warna/bana mi nie dasz, bo to co robie pod niego nie podlega
12zuijh.png
Sygna usuwana już 4 razy, ciekawe przez kogo

Opublikowano

Nick: LaKnAr

Dywizja: Seria do Brąz 2

Kontakt: Skype (pod nickiem LaKnArQ) ,Ts3 , klient gry

Dodatkowe informacje: Najczęściej gram adc lub na jungli. Szukam supporta do duo wiek (minimalny wiek +14) Na skypie jestem dostępny zazwyczaj od 16 do 21.

PS: również potrzebujemy supporta do rankingowych 5vs5

Opublikowano

Nick: iVallenrod
Level: 30.
Dywizja: SoloQ S5-Promo 3v3 Gold5..
Kontakt: gra, forum, ts
Dodatkowe informacje: Szukam kogoś do duo kogoś kto ogarnia obc w tej grze. i ma dużo czasu na grę wieczorami... jeśli ktoś będzie chętny to też możemy grać 3ki bo 1 kolegą się wyjebał^^ , A i najlepiej żeby nie pisały mi jakieś dzieci po 13 lat tak, żebyś miał mutacje ogarnięta no i miał troche oleju w głowie :] a i jak ktoś nie ma run to też niech nie pisze bo to nie ma senus;/ gram raczej carry lub jungle

"Zamilcz Chłopie zanim Cię zakopie" 52 Dębiec

Opublikowano

Nick: chomik86

Region: eune

Dywizja: silver 1

Kontakt: pw, w grze

Dodatkowe informacje: Szukam kogoś w wieku 16+ z ts'em, kto jest w silver 1 ewentualnie 2 i chce wbić golda ;-)

Opublikowano

Nick : Grencz

Dywizja : Silver 3

Kontakt : W grze

Dodatkowe info : Szukam kogos kto pomoze mi wbić golda i komu będzie zależało na tym Ogólnie gram topa i mida

1377774857-U369478.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...