Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukasz osób do gry? Zajrzyj!

Gość Pan Maciek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick: XldS

Region: Nordic East

Level: 30

Dywizja: s1

Kontakt: tutaj albo lol

Dodatkowe informacje: gram najczęściej suppa, szukam ogarniętego adc najlepiej z s1 albo golda ;s.

• Odpowiedzi 3,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nick: Vordius
Region: EUNE
Level: niedługo 30
Dywizja: to już moje 3 konto z 30 lv wcześniejsze były w silverze
Kontakt: Tutaj lub skype - ghodter
Dodatkowe informacje: Gram już ponad rok na bot lane. Poszukuję supporta do soloq oraz normali. Wiek powiedzmy 15+

1377531174-U173186.png

Opublikowano
Nick: Lágfir

Dywizja: Gold III

Kontakt: Gra/Pw tutaj

Dodatkowe informacje: Szukam w miarę dobrego gracza z podobnym poziomem na duo do wbicia Platyny, najlepiej żeby grać w duo na top/mid/jungla :)

Szukam kogoś myślącego w grze i luźnego, ze swojej strony oferuję miłą atmosferę i brak spiny :P

Mainuję mida, mam dużo więcej wygranych gier na midzie niż przegranych.

Opublikowano

Nick: matx321
Dywizja: Silver V
Kontakt: Skype, ts, pw.
Dodatkowe informacje: Szukam kogoś do grania duo rankedów bo już nie mogę z tych wszystkich afków, feederów przez których z silvera II po rozegraniu 10 pierwszych gier rankingowych(7/3) spadłem do Silvera V. Szukam kogoś ogarniającego grę z dywizji minimum silver V. Gram najczęściej Lee Sinem na jungli, topie, midzie(chce go mainować).

Opublikowano

Nick: S3kawk4

Region:EUNE:

Level:30

Dywizja Silver I

Kontakt: gra skype: szwaja97

Szukam osoby do wbicia tego golda, bo dostaje juz po 6/7p za wina i samemu trudno mi bedzie wbic te 70p xD

92918680285611799229.png

Opublikowano

Nick: xTh3BesTx lub PacoRabanne (Nick znajomego)

Region: Eu West
Dywizja: Poprzednie konto zostało skradzione, aktualnie składam 3 i 4 stronę run, chcę dobrze zacząć od następnego sezonu.

Kontakt: PaccoRabane1992
Dodatkowe informacje: Witam, mam na imię Marcin, 21 lat, jestem doświadczonym graczem. Poszukuje szczególnie utalentowanych osób do wspólnej gry na dłuższy czas.

Zainteresowanych proszę o kontakt na priv lub skype podany wyżej.

Pozdrawiam Marcin ;)

Zhardas_eune_55_7_logo.png

Opublikowano

Witam

Imię : Mateusz
Poziom konta : 30
Runy pod : adc, ap , off tank
Wygranych gier : nie całe 800 .
Region : East & Nordic

Nick w grze : ProDemolish
Ranked : Sam gram i to bardzo bardzo malutko dopiero stoje na brązie dywizja II . Sami wiecie jak to z randomami . Ekipa będzie będą rankedy .
Miejsce gry : Wszystko chociaż nie lubie grać jako support najlepiej solo top lub mid .
Klasy postaci którymi dobrze gram : Wszystkimi dobrze gram ale najlepiej Nasus, Riven, Lee sin, Brand , Teemo , Vi , Vayne , Pantheon, Tryndamere oraz Draven.

Szukam grupy lub graczy którzy potrafią się zachować w grze i nie wychodzą podczas gry . Najlepiej gracze doświadczeni którzy dobrze lub bardzo dobrze ogarniają.

Oferuje :
Serwer TS3
Treningi na mapach 5 na 5 lub 3 na 3 .

Od PN do PT jestem po godzinie 18 do 00 czasami posiedzę dłużej. Dodawać mnie do listy znajomych lub pisać do mnie wiadomość prywatna .

Pozdrawiam. Mateusz.

Rób coś co lubisz robić, coś co sprawa Ci przyjemność a nie będziesz tego żałował nawet gdy się nie uda bo zdobędziesz doświadczenie .

Opublikowano

Nick: RayoNN
Dywizja: Silever I

Kontakt: karol.karcz2 - skype
Dodatkowe informacje: Szukam kogoś do duo, żeby razem wejść do Golda. Gram każdą linie (najsłabiej adc) .

Opublikowano

Nick:Lollek9500
Region:EUNE
Level: 8
Dywizja: (Opcjonalnie):-
Kontakt:skype :lollek95 (mikra nie mam więc troche lipa ;/)
Dodatkowe informacje: Chcę jak najszybciej osobę która pomoże wbić 30 lvl jak najszybciej ;)

Opublikowano

Nick:Podam na pw
Dywizja: Brąz 2
Kontakt: PW FORUM
Dodatkowe informacje: Chciałbym znaleźć kogoś Silver - Brąz I Nawet szukam troche pomocy do takiego lekkiego " carry" ale sam ogarniam :)

Opublikowano

Nick: Shimitru
Dywizja: Silver III
Kontakt: Gra , 5997365 (GG) , lentao1 (SKYPE)
Dodatkowe informacje: Szukam osoby z Silver/Gold do gier rankingowych Duo. Niewazne jaka plec. Wiek minimum 15 lat (sam mam 17). Gram na wszystkich pozycjach w zaleznosci od sytuacji, lecz nigdy nie mam zamiaru supportowac randomowi, wiec jesli bot to tylko adc z randomem lub supp/adc z moim premade : 3 No i zanim zaczniemy gry rankingowe, chcialbym sprawdzic jak nam sie wspolpracuje w 1-2 zwyklych grach.

Opublikowano

Nick: iiil (IIIl dokładniej)

Dywizja: Silver 1 chyba.

Kontakt: PW na forum, GG 10134111, w grze.

Dodatkowe informacje: Jak ktoś chce ze mną pograć to zapraszam, samemu nudno mi się gra normale, dodawajcie w grze :P

Opublikowano

Nick: Podam na PW
Dywizja: (Opcjonalnie) Gold V :C
Kontakt: PW
Dodatkowe informacje: Wiem, zabrzmi to banalnie i prymitywnie, szukam kogoś kto wycarruje mnie do platyny. Zaraz może na mnie polecieć masa "flejmu", ale nie mam nikogo kto mógłby pomóc mi wbić dywizję. Miałem kilka razy promo do golda IV/III, ale pewne osoby zepsuły mi tą szansę. "Dlaczego mam Ci pomóc, skoro potem będziesz psuł grę ludziom w platynie?", dlatego, że gdy wszedłem do golda i miałem naprawdę mocno zawyzone MMR, nieraz na swojej linii musiałem zmierzyć się z ludźmi z golda I, czy platyny V/IV i pokonywałem ich. Mogę grać na supporcie, midzie lub topie.

Opublikowano

Nick: Ideadmani
Region: EUEast
Dywizja: Diam 5
Kontakt: ts3 t5.svoice.pl:8650 haslo tyskie
Dodatkowe informacje: Gram w zazwyczaj na top 90% wygranych ale też ogarniam zajebiście mida szukam drużyny rankingowej

BTW to moje 3 konto oraz wygrałem turniej esla#147 1vs1

Mogę grać też Duo z diam3-challenger 100LP

Oraz szukam też kogoś kto ogarnia Esle i chce grać 2vs2 ;]

T2xlajE0X19fZXVuZV9fXzI0NV9fX05VTExfX18yX19fMTAwX19fUG9sYW5kLnBuZ19fXzlfX19ub25lX19fMjExOUZGX19fc29sbw==.png

Opublikowano

Nick: Gizmulek

Level:30

Dywizja: Silver II

Kontakt: PW na forum/w grze

Szukam osoby do duo z którą zajdę do golda V. Kazda linia. Czekam na wasze PW. Pozdrawiam

Opublikowano

Nick: Old Mercurial
Region: Nordic East
Dywizja: Silver 2
Kontakt: PW only
Dodatkowe informacje: Szukam osoby, która pokerowała by mnie do GOLD LEAGUE. Preferuje mid,adc,jungle.

Opublikowano

Nick : xSitekx
Region : EuNe
Level : 30
Dywizja : Silver IV mozliwe ze dzis peknie Silver III
Kontakt : gg 45952188
Dodatkowe informacje : Szukam osoby do grania rankedow Duo. Nie musi to bys osoba do carrowania mnie , ale zalezy mi na osobie ktora nie bedzie zawalac rankedow i ktora ma pojecie o grze i nie leci za wszelka cene za killami. Posiadam Skype, team speak i wymagam tez by druga osoba tez miala =p Osoba ma miec Silver V / IV badz III

Opublikowano

nazwa Mat3uszzi

lev 30

dewizja 4gold

pozycja kazda ale najlepiej adc mid

szukam osoby ogarnietej najlepiej takiej samej dewizji lub wiekszej wiek nie wymagany ale rozum i kultura musi byc

zainteresowane osoby pisac gg 11170913 lub pw skype ts i mikro obowiazkowo

Opublikowano

Nick : Podam na pw :)

Lev: 30

Region EU nordic east

Dywizja : Braz 1 i 50 pkt

kontakt PW FORUM

szukam osoby ktora pomoze mi wygrac serie do Silvera V : ) i pomoc nabic serie : D

Opublikowano

Nick: RadioActive747
Dywizja: (Opcjonalnie) Silver II
Kontakt: PW LOL, PW MPC (najlepiej piszcie tu i tu)

Dodatkowe informacje: Szukam osoby do duo queue o tej samej dywizji +/- 1, opanowanej, ogarniającej, min. 15 lat, gram na jungli, topie, czasami adc

Opublikowano

Nick w grze: JnL Poetka

Region: Eu Północ/Wschód

Dywizja: Gold V

Komunikator głosy: Przeważnie siedzę na Skype niż na ts (Tak mi wygodniej).

Pozycja: To zależy od gry i graczy jak gram solo, jednak Moje linie to mid, adc, supp i jungle, dobra jestem wszędzie, nawet na topie.

Kontakt: Pw na forum jak i w grze.

Przedział wiekowy: Chciałabym grać z ludźmi +19.

Kilka zdań o mnie: Jestem miła dziewczyną, spokojną, opanowaną podczas gry i nienawidzę się kłócić.

Nie chce być w team'ie tylko dlatego że jestem kobietą, chce by zauważona jako gracz i swoje umiejętności.

Konto lolking:

http://www.lolking.net/summoner/eune/26224161#profile

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...