Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukasz osób do gry? Zajrzyj!

Gość Pan Maciek

Rekomendowane odpowiedzi

Rekrut
Opublikowano

Nick: GTW OXE , respect3123
Region: EUNE
Level: 30
Dywizja: Diamond V
Kontakt: skype - oxeoxe8
Dodatkowe informacje:

Witam. Poszukujemy oporowego gracza, dla którego pozycja SUPPORT'A to stan umysłu i styl życia :) (minimum gold V)

OCZEKIWANIA :
* wiek +16
* czas na gre (dziennie od 19/20 - 22/23)
* komunikacja (ts3, skype + mikrofon)
* zaangażowanie (chęć do gry i ciężka praca to klucz do sukcesu)
* współpraca
* MÓZG

CO OFERUJEMY :

* stabilny komunikator glosowy

* miłą atmosfere bez spiny

* branie udziału w turniejach,ligach wysokiej rangi ale też tych mniej ważnych by nabierać jak najwięcej doświadczenia

Jesteśmy stałą drużyną, znamy się i gramy ze sobą około 5 lat (wcześniej cs 1,6 z dużymi osiągnięciami top 3 esl). Naszą najwiekszą siłą jest zgranie,dobra atmosfera i chęć zaistnienia na polskiej scenie E-SPORTU.

Do naszej gry podchodzimy profesjonalnie i z pełnym zaangażowaniem i takie też oczekiwania kierujemy w Twoją stronę.

UWAGA ! Jeśli nie grasz supportem na codzien (soloq) to poprostu nie pisz.

respect3123 - AP CARRY
kubaxs556 - JUNGLER

SenSej21 - TOP

GTW OXE - AD CARRY

Poniżej zdjęcie z ostatniego turnieju WCG kiedy to graliśmy z MYM'EM

post-208530-0-31260600-1379848810_thumb.png

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

• Odpowiedzi 3,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Witam pomoże ktoś wycarrować z Bronze I ? Bo sam nie daję rady... Bardzo proszę ;)
Nick: zefirus90
Dywizja: Bronze I
Kontakt: W grze lub pw mpcforum
Dodatkowe informacje: Preferuje grę na każdej lini, ale najbardziej na jungli i midzie ;)

Opublikowano

Nick: flomax
Region: eune
Dywizja: (Opcjonalnie) Plat iv
Kontakt: league of legends
Dodatkowe informacje: Szukam ogarnietego supporta ktory ogarnia z 70% SUPPOW i ma mozg ,dzieki .

18706.png

12012395664c93b46ec7f29.jpg

Jeśli pomogłem, daj "+" ;D

Opublikowano

Witam jestem Michał. Mam 18 lat i wpadłem na pewien pomysł. ;) Chciałbym stworzyć drużynę składającą się z pięciu graczy, sam preferuję grę na Topie bądź jungla. Obecnie mam 30 lvl i siedzę w Silver III lecz nadal jestem amatorem w tej grze.. Gram coś około 8 miesięcy.. Wiem, że początki są czasem ciężkie, ale to jest gra drużynowe i nawet grając 3vs5 można wygrać grę. Trzeba tylko porozumieć się z drużyną.. Poszukuję osób które byłyby chętne do wspólnej gry.. Wymagam nie zbyt dużo:
-mile byłby widziany mikrofon i ts( wiadomo szybciej się mówi niż pisze. :))

-Kultura osobista! to najważniejsze. Nie potrzebna mi osoba która będzie wyzywać innych członków gdy będziemy przegrywać. Porażke trzeba przyjąć z honorem ;)

-wiek nie gra roli i płeć też nie ;)

-granicy lvl'wej też nie ma.

-trochę czasu by poświęcić grze

Ja mogę grać praktycznie od 15;00 do dość późna ;)

Ale myślę że byśmy mogli grać codziennie np od godziny 18:00 do 22:00 dziennie 5-6 meczy. Jak będzie czas to można i dłużej ;)

Osoby które byłyby chętne niech dadzą znać najlepiej tutaj na Pw ;)

Opublikowano

Nick: Podam na PW :)) jak będzie potrzeba
Dywizja: Bronze II
Kontakt: PW forum .
Dodatkowe informacje: Pomógłby mi ktoś wejść do silvera ? :) Mam brąz 2 i z 40 points . : ) Pisać PW FORUM

Opublikowano

Nick: Nick podam po kontakcie na forum.
Region: EUW
Dywizja: (Opcjonalnie) Bronze II
Kontakt: PW mpcforum
Dodatkowe informacje: Konto przeniosłem z Easta, gram już prawie 2 rok także wiem co i jak, robię małe błędy - Dość długa przerwa. Zaczynam od nowa na west. Na east (konto sprzedane) gold V było. Posiadam komunikatory głosowe w tym sam mikrofon. Mam 17 lat i mózg.

Opublikowano

Nick: SpiritOfZyzz
Dywizja: Bronze IV (zbyt często trafiam na bardzo słabe teamy)
Kontakt: Najlepiej tutaj na PW
Dodatkowe informacje: Mam słabą dewizie ponieważ często trafiam na bardzo złe Teamy. Właśnie dla tego postanowiłem napisać na forum i poszukać jakiegoś zespołu do gry.

Mam 20 lat i często gram w Lola, z komunikowaniem się nie będzie problemu ponieważ posiadam zarówno Skype jak i TS3. Czekam na jakieś ciekawe propozycje z waszej strony.

Dodam jeszcze że gram często ADC, chodzę na Jungle i wspieram Team jako Support.

Pozdrawiam

Opublikowano

nick:ProVine
Dywizja: Chwilowo Silver 1 Do konca tygodnia dam rade wbic w złote fatałaszki
Kontakt:Skype nodi889
Dodatkowe informacje: Były youtuber więc za dużo gadam , nie jestem śmieszny , za dużo gadam . 17 lat . Harcerz . Mózg chyba jest nie sprawdzałem dokładnie . Rozwalam top'a jak trzeba pójdę na mida albo solo bota (lubię sam być odpowiedzialny za swoje błędy na lini wtedy lepiej gram)

Opublikowano

Nick: SheverQ
Region: EUWest
Dywizja: Gold V
Kontakt: skype sebastian.hirsch3
Dodatkowe informacje:Gram Supp szukam ogarniętego adc żeby wyjść do platyny

Opublikowano

Nick: Hubert
Region: TR.
Dywizja: (Opcjonalnie)Gold V . Niedlugo platyna.
Kontakt:gra/skype hubrr.oko
Dodatkowe informacje:

Pomagam w pisaniu skryptów/programów itd..

POMOGŁEM DAJ +

Opublikowano

Nick: Skype - ghodter
Dywizja: (Opcjonalnie) mam 2 konta na 1 silver, na 2 bronze, na 3 dopiero zacznę rankedy
Kontakt: SKYPE wyżej
Dodatkowe informacje: Poszukuję DOŚWIADCZONEGO supporta 30 lvl do gry rankedów i normali. nie obchodzi mnie dywizja. Wiek 15+

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Nick: Kituone
Region: EU Północ/Wschód
Dywizja: Silver IV
Kontakt: na priv lub szukajcie na lol-u
Dodatkowe informacje: Jestem dziewczyną i szukam chętnych do gry. Samej gra się nudno ;) Z miłą chęcią widziany partner do duo --> gram mid/ ad carry/ support oraz drużyna rankingowa.

Opublikowano

Nick: Minibuli
Region: West
Dywizja: Bronze V
Kontakt: Skypa : Arturo7235
Dodatkowe informacje:Szukam kogoś do gry duo. Grałem kiedyś bardzo dużo aż przejadłem się lolem wiec przestałem w niego grać, teraz wracam po 1,5 roku. (Dlatego własnie mam bronza ;d)

Szukam kogoś na poziomie z poczuciem humoru ;D

59739_01_08_11_12_17_41.jpg
Opublikowano

Witam jestem Michał. Mam 18 lat i wpadłem na pewien pomysł. ;) Chciałbym stworzyć drużynę składającą się z pięciu graczy, sam preferuję grę na Topie bądź jungla. Obecnie mam 30 lvl i siedzę w Silver III lecz nadal jestem amatorem w tej grze.. Gram coś około 8 miesięcy.. Wiem, że początki są czasem ciężkie, ale to jest gra drużynowe i nawet grając 3vs5 można wygrać grę. Trzeba tylko porozumieć się z drużyną.. Poszukuję osób które byłyby chętne do wspólnej gry.. Wymagam nie zbyt dużo:

-mile byłby widziany mikrofon i ts( wiadomo szybciej się mówi niż pisze. :))

-Kultura osobista! to najważniejsze. Nie potrzebna mi osoba która będzie wyzywać innych członków gdy będziemy przegrywać. Porażke trzeba przyjąć z honorem ;)

-wiek nie gra roli i płeć też nie ;)

-granicy lvl'wej też nie ma.

-trochę czasu by poświęcić grze

Ja mogę grać praktycznie od 15;00 do dość późna ;)

Ale myślę że byśmy mogli grać codziennie np od godziny 18:00 do 22:00 dziennie 5-6 meczy. Jak będzie czas to można i dłużej ;)

Osoby które byłyby chętne niech dadzą znać najlepiej tutaj na Pw ;)

ja jestem chetny do grania 5tek . gram na midzie . nie czesto przegrywam. nick : tomager jak mozesz to zapros.

Opublikowano

Nick:YourLastVista

Region:EuNe

Dywizja: Gold II

Kontakt: Pw na forum/w grze

Dodatkowe informacje: Szukam partnera do duo , nie liczy się dywizja ale umiejętności - Preferuje Jungle/Top

Ps.Jeśli jesteś z dużo mniejszej dywizji licz się z tym że prawdopodobnie będziesz supportować.

@EDIT

Nieaktualne , jest aż za dużo chętnych ;)

Opublikowano

Nick;Pawcio882

Server; EUNE

LVL;30

Dywizja ; Silver 5

Kontakt; W grze

Szukam osoby do duo Ja gram na topie i jungli szukam osoby która gra na midzie ewentualnie suppie oraz nie flejmi i nie wychodzi podczas meczu.

ziomak ja ci moge pomóc nick: tomager zapros bo mnie sie nie chce

Opublikowano

Nick: xBILLYx
Dywizja: Silver III
Kontakt: forum/gra
Dodatkowe informacje: szukam osoby, osób do grania duo, moja linia top, jungla, czasem supp

g0Tef.jpg

Opublikowano

Nick:Avesomee
Region:EUNE Samo zuo -,-
Level:30
Dywizja: Silver 4 ;c
Kontakt:PW MPC
Dodatkowe informacje: Szukam dziewczyny do grania duo ;d

I am Avesomee

Opublikowano

Nick: Asqw8
Dywizja: max sliver II obecnie sliver IV
Kontakt: GG - 24007695 \ lub piszcze na LOL'u
Dodatkowe informacje: spoko byłoby sobie znaleźć drużyne do grania a potem by można myśleć o rankedach ;) oczywiście mikro obowiązkowe ;P +16 lat

Opublikowano

Nick: Lirnen
Level: 13
Kontakt: W grze lub forum, potem skype

Dodatkowe informacje: Szukam kogoś poprostu do wspólnej gry

Procesor: Intel Core i5-6400 3.3GHz (Turbo)   Karta graficzna: Gigabyte GTX 1060 6GB Windforce OC    Płyta główna:  MSI B150M Mortar

Zasilacz:  Antec VP 500    Dysk:  SSD 240GB + HDD 1TB    RA M:  4x4GB Kingston HyperX FURY 2133MHz CL14   Obudowa: SilentiumPC RG3

Mysz: Razer Viper Mini   Klawiatura: IBOX Aurora K-4   Monitor: iiyama XU2490HS-B1

Opublikowano

Team szuka ludzi na turniej+na stale plat+ top/jungle/mid

Witam. Wraz z moim kolegą supportem szukamy ludzi na turniej

surrenderat20. Wymagamy ts3, mikro, zgranie, komunikacja ,możliwość grania

treningów naj. codziennie żeby przygotować się do turnieju, najlepiej

plat+ ew. gold 1.

Propozycje proszę składać na pw lub ing AnysoN, barej123.

Nasze dywizje to:

Support Gold III

Adc plat 4.

Arayu_eune_67_3_logo.png

Opublikowano

Nick: FrumbleFoot

Poziom: 26+

Kontakt: Forum/Gra

Dodatkowe informacje: Mam na imię Paweł, mam 17 lat i szukam ludzi do wspólnej gry. Chciałbym pograć z ogarniętymi ludźmi. :)

Opublikowano

Nick - 3K Gaming

Region - EUNE

Poziom - 24,5

Kontakt - Forum/Gra

Dodatkowe Informacje - Mam na imię Adrian mam 14 lat po mutacji i ogarnięty gram głownie ADC - CORKI

3kgaming.jpg

By: Lolled Girl

Zbieram [ + ]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...