Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Oficjalna zapowiedź: Rise of Metin (dyskusje, opinie)

RiseofMetin

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 589
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Boli was że gra zapowiada się świetnie i co raz więcej użytkowników udziela się w tematach? A co się dziwicie na globale oprócz metin2.sg nie ma co wbijać a privy szybko padają :)

I oby nie popełnili błędu gameforge i nie zrobili wszystkiego dla kasy... przecież dawniej po 50lv na globalu jak nie zainwestowałeś w IS to nie miałeś gdzie expic..

Opublikowano

Ta gra mi sie przypomina z LastChaos a nie z metinem

Już pisali że wiele rzeczy na EU będzie podobne do metina wy serio musicie 100 post pisać że gra nie przypomina metina?Byle posta nabić

Na wersji EU będzie można dodawać punkty statusu chociaż HP/MP???

Uczeń
Opublikowano

O kur dodawać i to szybko w Polskiej wersji Bo bym zagrał > Zapowiada się ciekawie . Pytanie zasadnicze ile to ramu Potrzebuje i ile miejsca na dysku

Opublikowano

Widać tu duży wpływ Webzen'u. Marne fantasy, ta gra nie ma klimatu...

A co ty chcesz od Webzena? Grałem jako tester w C9 i potem jeszcze przez chwile i fajna gra tylko że bardzo trudne pvp :)

Opublikowano

I teraz pytanie :D

Jako, iż nie mam super ultra szybkiego Internetu to co lepiej ściągnąć ? Aion (od niedawna polska wersja) czy właśnie Rise Of Metin ? Mam dylemat :D

Może ktoś pomóc ?

da5e9f82fbb05240438e374847f4a6f9.gif

Opublikowano

Jako, iż nie mam super ultra szybkiego Internetu to co lepiej ściągnąć ? Aion (od niedawna polska wersja) czy właśnie Rise Of Metin ? Mam dylemat :D

Może ktoś pomóc ?

Aion lub Tera Online. :)

0LsM05U.png

Opublikowano

Może ktoś pomóc ?

Rise of Metin, to waży max 1gb po zainstalowaniu. Aion instalka 4gb.

dziendobry1sygnatura6.png

Opublikowano

Rise of Metin, to waży max 1gb po zainstalowaniu. Aion instalka 4gb.

Tak wiem. Ale chodzi mi, aby wybierać między fabułą, systemem walki, skille, grafika.

Tera i Aion jakoś szczególnie z grafiki się nie różnią, ale słyszałem, że w Terze jest bardzo rozbudowany system walk

da5e9f82fbb05240438e374847f4a6f9.gif

Opublikowano

Tak wiem. Ale chodzi mi, aby wybierać między fabułą, systemem walki, skille, grafika.

Tera i Aion jakoś szczególnie z grafiki się nie różnią, ale słyszałem, że w Terze jest bardzo rozbudowany system walk

Tutaj masz fajny system walki, ale zbliżony w wersji europejskiej będzie do tego z Metina.

dziendobry1sygnatura6.png

Opublikowano

Może ktoś pomóc ?

przeciez rise of metin jeszcze nie wyszlo, a aion nie ma 4gb tylko 15+...

Opublikowano

Tak to nie jest metin3, to jest rise of metin nie oficjalna kontynuacja metin 2, a ludzie mają wielką spinę że to nie metin3 i nigdzie nie było napisane że to jest metin 3... co do tematu to skorzystam z tutoriala jak mi doładują transfer :)

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Im not sure, but this project may be a little fail. Just look, we are bored as hell by MMOgames. Almost every month there is another game. In every game we see same mechanics, same quests etc. You have to do something diffrent to keep players with you. Just look arround, it's not 2009 anymore, now MMOgames are everywhere.

Opublikowano

Pograjcie se lepiej w aiona bo na to gowno strata czasu :)

Aiona? Do dopiero gunwo, grałem w to i jakoś nie przypadło mi do gustu ale nic dziwnego skoro to od gameforge :)

Już wole w silkroada pograć gdzie pełno botów biega(jak w każdej grze gdzie graja chinole i turki)

Opublikowano

Ja wiem doskonale, że to nie metin i tu w ogóle nie ma nic z METIN'a.

Gra jest podobna do wowa, a nie metina.

Metin to tylko w nazwie siedzi, a tak naprawdę to żadna gra nie zastąpi naszego metina ;)

Kolejny idiota który pisze bzdurne posty jak jeszcze wersja EU nie wyszła. Moim zdaniem jeżeli EU zrobią na wzór metina to może być to coś bardzo ciekawego. Czekam mocno :)

Opublikowano

Wtedy hejt, a nie gratki.

Miszczu, dlaczego hejt? Nie oszukujmy się. Gra ma swój urok (mówię o dwójce), ale problem jest z ludźmi, którzy w nią grają. Wszędzie żebrzący itemy, podszywający się pod gm'ow, wyłudzanie kont, hackerzy i nooby proszące się o podexpienie, do tego sami polacy.

Grałem w Metin2 gdy była jeszcze w wersji beta (zamiast wszystkich serwerów był jeden - POLAND). Więc myślę, że warto dać szansę nowej odsłonie. Zagram w polską wersję o ile wcześniej nie skusi mnie europejska. Pozostaje żyć w przekonaniu, że polska wersja trójki nie skundli się jak dwójka.

Pozdro.

graphic.png

76561198059318618.pngAddFriend.png

Opublikowano

Miszczu, dlaczego hejt? Nie oszukujmy się. Gra ma swój urok (mówię o dwójce), ale problem jest z ludźmi, którzy w nią grają. Wszędzie żebrzący itemy, podszywający się pod gm'ow, wyłudzanie kont, hackerzy i nooby proszące się o podexpienie, do tego sami polacy.

Grałem w Metin2 gdy była jeszcze w wersji beta (zamiast wszystkich serwerów był jeden - POLAND). Więc myślę, że warto dać szansę nowej odsłonie. Zagram w polską wersję o ile wcześniej nie skusi mnie europejska. Pozostaje żyć, że polska wersja trójki nie skundli się jak dwójka.

Pozdro.

Sądząc po gronie odbiorców moje prognozy na Twoją wizję są marne :P Ale fakt na razie w listopadzie zobaczymy co mniej więcej dla nas przygotowano. Zawsze można wybrać właśnie wersję europejską - tam większa kultura gry gdyż nie wszyscy ogarniją język angielski, całe szczęście !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...