Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Oficjalna zapowiedź: Rise of Metin (dyskusje, opinie)

RiseofMetin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bo kolezanko powiem Ci ze Europejska nazwa ChaosGate bedzie nazywala sie "RiseOfMetin" dlatego ten dzial sie tak nazywa, zapraszam Cie rowniez na forum EU wersji ChaosGate:

http://www.riseofmetin.com/

Moze juz zaprzestaniesz pisanie zbednych komentarzy jezeli nie czytalas w ogole wiekszosci tematow na forum zebys wiedziala dlaczego jest RiseOfMetin a nie ChaosGate.

Pozdrawiam JuicyPussy/PanZua.

PS: Markal tutaj masz na SS'ie gdzie zakupic Peta:

m5ax.png

Jeśli w oknie wierzcha kliknąłeś na taki czerwony button to on się jakby skasował (też tak miałem... :D ).

Natomiast Juicy powiem Ci, że ten dzik mi nie działał. Niby ten sam, co dostajemy z misji na 10(?) lvl, a na 38 nie mogłem go ubrać :D

727881401622271220780.jpeg
  • Odpowiedzi 589
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Trochę brakuje mi tu klimatu z drugiej wersji gry Metin ,ale ogólnie mogę powiedzieć , że bardzo podobna grafika wystąpiła w takich grach jak WoW , czy 4Story. Lecz postaram się zagrać , może mnie wciągnie ... Ja już nie mogę się doczekać Priv'ów , bo z tego co widzę autorzy wnieśli dużo do wyglądu Skilli , nie tak jak w poprzedniej wersji. Powodzenia! ;)

Opublikowano

Skoro to nowa odsłona metina to wiadomo że będzie się różnić! Przecież macie tego swojego metin2 więc sobie w niego grajcie, a co do gry zobaczymy jak ruszy EU. Wy tylko potraficie narzekać a szczerze to metin2 to dno bo byle jaki 11latek potrafi w to grać bo nic w nim trudnego nie ma! A takie gry wprowadzają pewny poziom :)

Opublikowano

z metinem to poza nazwą chyba nic wspólnego nie ma:P

I chwała bogu. Nareszcie nowy silnik, a co z tym idzie lepsza grafika i nowe klasy. CIesze się, że metin wreszcie będzie przypominał normalne gry mmorpg.

Opublikowano

Według mnie większość gier jest oparta na takim samym systemie gier co wow np Aion,4Story,Shaya dla mnie to normalne po prostu lubię takie gry gdzie nie chodzi tylko o tym jak w starym metinie spot i bijemy i tak w kółko aż nie dobijemy 99 poziomu muszą tacy ludzie być zboczeni na punkcie grania w tak bezsensowny klimat gry choć prywatne serwery jeszcze jakoś poprawiły mój światopogląd na metina cierpliwie czekam na wydanie tej wersji gry(metina) oraz heiterom życzę o kupienie maści na bul dupy zanim zaczną mnie wyzywać lub komentować...

Opublikowano

Właśnie kończe moją 15-minutową grę, jakie wrazenia? Chwilowo gra mi się podoba, grafika jest ok. Jak na chinski to calkiem ogarniam co mam zrobic w questach, uzywanie i wykminienie skilli jest proste. Czekam do lutego na polską wersję językową (na angielskim forum tej gry pisze ze wejdzie w lutym gra w polskiej wersji jezykowej)

Pozdr. Zapraszam do pobrania bo warto

Opublikowano

Według mnie większość gier jest oparta na takim samym systemie gier co wow np Aion,4Story,Shaya dla mnie to normalne po prostu lubię takie gry gdzie nie chodzi tylko o tym jak w starym metinie spot i bijemy i tak w kółko aż nie dobijemy 99 poziomu muszą tacy ludzie być zboczeni na punkcie grania w tak bezsensowny klimat gry choć prywatne serwery jeszcze jakoś poprawiły mój światopogląd na metina cierpliwie czekam na wydanie tej wersji gry(metina) oraz heiterom życzę o kupienie maści na bul dupy zanim zaczną mnie wyzywać lub komentować...

Polecam Ci kupić słownik.

Co do gry, może i byłaby fajna gdyby któryś MODów wreszcie się zlitował i zmienił tą nazwe z Rise of Metin na Chaos Gate teraz, zanim powstanie za dużo tematów z czym będzie za dużo dla nich roboty. Gra wyjdzie i okaże się, że nazywa się całkiem inaczej.

Potem będziecie się wykłócać z teamem, że to jest metin gdy powiedzą wam że tak nie jest? I że metin tego nawet nie zainspirował, tylko ktoś na epvp tak sobie wymyślił żeby zdobyć więcej graczy? :)

Już sobie wyobrażam calą chordę polaków poprawiających któregoś z Adminów gdy powita was w Chaos Gate.

emiiq.png

Zapraszamy na World of Metin2 :3!

metin2.co.nz

Opublikowano

Co do gry, może i byłaby fajna gdyby któryś MODów wreszcie się zlitował i zmienił tą nazwe z Rise of Metin na Chaos Gate teraz, zanim powstanie za dużo tematów z czym będzie za dużo dla nich roboty. Gra wyjdzie i okaże się, że nazywa się całkiem inaczej.

Potem będziecie się wykłócać z teamem, że to jest metin gdy powiedzą wam że tak nie jest? I że metin tego nawet nie zainspirował, tylko ktoś na epvp tak sobie wymyślił żeby zdobyć więcej graczy? :)

Już sobie wyobrażam calą chordę polaków poprawiających któregoś z Adminów gdy powita was w Chaos Gate.

po jaka cholere by CM mial nazywac teraz inaczej, a podczas startu inaczej? chaos gate to chinski odpowiednik,a tutaj sie nazywa rise of metin, poniewaz ma byc nawiazanie / prequel metina

Opublikowano

Hi, what will be the max lvl in RiseOfMetin ?

Will i also find some features that was in the old metin2 ? Or is there everything new ?

65339939328376711656.png

// spox, taka sygna tez moze byc. - IIC13

Opublikowano

po jaka cholere by CM mial nazywac teraz inaczej, a podczas startu inaczej? chaos gate to chinski odpowiednik,a tutaj sie nazywa rise of metin, poniewaz ma byc nawiazanie / prequel metina

Nie, to nie ma być prequel metina. O to mi właśnie chodzi. Ktoś sobie taką bajeczke wymyślił a Wy w to uwierzyliście? Wystarczy troche poszperać w internecie a zobaczycie, że jedyne co to jakiś idiota spamuje wszystkie fora dotyczące gier a nigdzie oficjalnie tego nie ma. Chrisowi chodzi o to, żeby zebrać jak najwięcej graczy z Metina, udając że to nie on wstawia te tematy. W rzeczywistości większość graczy wejdzie na start myśląc że to Metin (lub prequel metina, jak to nazwałeś) a potem większość odejdzie bo się okaże, że to następne Pay2Win od "TEC" (Znowu w cudzysłowiu bo zbankrutowali już dawno) zrobione aby zarobić na graczach a potem gra podupadnie jak Sevencore (też zresztą opublikowane przez tą samą osobe). Ta gra nie ma NIC wspólnego z Metinem. Nawet nazwy nie ma takiej samej, bo nazywa się Chaos Gate. Prequel to też nie jest, znajdz mi OFICJALNĄ strone gdzie jest napisane, że tak jest a Ci uwierze :)

emiiq.png

metin2.co.nz

Opublikowano

Co już dupka zabolała ??

Opublikowano

@Emichu

Daj sobie spokój i wyjdź bo i tak nic nie zdziałasz! Nie rozumiesz że europejska nazwa będzie nosiła nazwe Rise of Metin? Nie wiem czy ty próbujesz w ten sposób hejtować czy nie ale słabo ci to wychodzi :)

Opublikowano

Powie mi ktoś, kiedy dokładnie startuje polska wersja gry? :P Nie chce mi się przeglądać 20 stron spamu, a z angielskiego jestem słaby ^^.

Opublikowano

Powie mi ktoś, kiedy dokładnie startuje polska wersja gry? :P Nie chce mi się przeglądać 20 stron spamu, a z angielskiego jestem słaby ^^.

Początek roku 2014! Luty/Marzec czy coś takiego :)

Opublikowano

Nie, to nie ma być prequel metina. O to mi właśnie chodzi. Ktoś sobie taką bajeczke wymyślił a Wy w to uwierzyliście? Wystarczy troche poszperać w internecie a zobaczycie, że jedyne co to jakiś idiota spamuje wszystkie fora dotyczące gier a nigdzie oficjalnie tego nie ma. Chrisowi chodzi o to, żeby zebrać jak najwięcej graczy z Metina, udając że to nie on wstawia te tematy. W rzeczywistości większość graczy wejdzie na start myśląc że to Metin (lub prequel metina, jak to nazwałeś) a potem większość odejdzie bo się okaże, że to następne Pay2Win od "TEC" (Znowu w cudzysłowiu bo zbankrutowali już dawno) zrobione aby zarobić na graczach a potem gra podupadnie jak Sevencore (też zresztą opublikowane przez tą samą osobe). Ta gra nie ma NIC wspólnego z Metinem. Nawet nazwy nie ma takiej samej, bo nazywa się Chaos Gate. Prequel to też nie jest, znajdz mi OFICJALNĄ strone gdzie jest napisane, że tak jest a Ci uwierze :)

forum przez CM Zero

This is considered a prequel to Metin2. A new game designed and built

from scratch, following the success of Metin2 embarking on function and

unique features which Metin2 is lacking. Don't worry soon we will

disclose more info about ROM

Opublikowano

@up, a zastanowiles sie nad tym co wczesniej pisalam? Takie bajki wypisuja, a znajdz mi to na oficjalnej ich stronie :)

Zreszta znajdz mi oficjalna strone Rise of Metin2.

emiiq.png

metin2.co.nz

Opublikowano

@up, a zastanowiles sie nad tym co wczesniej pisalam? Takie bajki wypisuja, a znajdz mi to na oficjalnej ich stronie :)

Zreszta znajdz mi oficjalna strone Rise of Metin2.

Po pierwsze to nie "RiseOfMetin2" tylko "RiseOfMetin", i po drugie strony glownej jeszcze nie ma, ale jak sama nazwa forum wskazuje riseofmetin.com, to chyba powinna Ci sie zarowka w glowie w koncu zapalic ! Strona bedzie kilka tygodni przed startem Serwera.

Opublikowano

z metinem to poza nazwą chyba nic wspólnego nie ma:P

Tak ale zwykly metin2 jest z 1999 bodajże nie chodzi mi kiedy byl w Polsce ... :) a to cacko jest juz na rok 2013 prawie 14 :D to o czym my tu mowimy jezeli fabula bedzie ta sama czyli: misje, bossy, rajdy itd a w najwiekszej czesci rozwoj i eq postaci to bez gadania ta gierka nazbiera bardzo duzo ludzi ... poniewaz stary metin2 jest juz zabydkiem w ktory gra malo co osob :) Ja jestem za i czkam az wyjdzie w polskiej wersji :P ale oczywiscie za zagranicznej tez zaczne cos pykac aby ogarnac poczatki :> Jak dla mnie 5/5 gierka bardzo mocna wreszcie nowe klasy, skile, wyglad calkowiie Fresh, a takze cala reszta. Czekam i pozdrawiam :)

P.S. oby nie zrobili tego bledu co na pl'u ze rozbija go na 30 serwerow ... lepiej zrobic 1/2/3 serwery po 10ch aby ludzie sie znali mniej wiecej i bylo z kim grac ... a na 10ch nikt sobie nie bedzie ksul ... :) to moje zdanie

Początek roku 2014! Luty/Marzec czy coś takiego :)

A wersja zagraniczna ? Na kiedy mozna sie jej spodziewac ?

Mój PC 

Procesor: i7-6700k 4.0Ghz

RAM: GOOD RAM 16 GB DDR5 2400Mhz

Karta Graficzna: GTX 1060 6 Gb

Dysk: SSD

Opublikowano

Tak ale zwykly metin2 jest z 1999 bodajże nie chodzi mi kiedy byl w Polsce ... :) a to cacko jest juz na rok 2013 prawie 14 :D to o czym my tu mowimy jezeli fabula bedzie ta sama czyli: misje, bossy, rajdy itd a w najwiekszej czesci rozwoj i eq postaci to bez gadania ta gierka nazbiera bardzo duzo ludzi ... poniewaz stary metin2 jest juz zabydkiem w ktory gra malo co osob :) Ja jestem za i czkam az wyjdzie w polskiej wersji :P ale oczywiscie za zagranicznej tez zaczne cos pykac aby ogarnac poczatki :> Jak dla mnie 5/5 gierka bardzo mocna wreszcie nowe klasy, skile, wyglad calkowiie Fresh, a takze cala reszta. Czekam i pozdrawiam :)

P.S. oby nie zrobili tego bledu co na pl'u ze rozbija go na 30 serwerow ... lepiej zrobic 1/2/3 serwery po 10ch aby ludzie sie znali mniej wiecej i bylo z kim grac ... a na 10ch nikt sobie nie bedzie ksul ... :) to moje zdanie

tam to gameforge rozbilo na 30 serwow, wiec to tylko ich wina.

Opublikowano

Tak, dlatego oni nie powinni popelnic ich bledu :)

Mój PC 

Procesor: i7-6700k 4.0Ghz

RAM: GOOD RAM 16 GB DDR5 2400Mhz

Karta Graficzna: GTX 1060 6 Gb

Dysk: SSD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...