Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Oficjalna zapowiedź: Rise of Metin (dyskusje, opinie)

RiseofMetin

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 589
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Specjalista
Opublikowano

Widzę że coś się nieziemskiego zapowiada :D,tylko czekać aż zostanie "TO" uruchomione !

Pomogłeś,pomogę kiedy tylko brachu mogę!

graphic.png

Opublikowano

Moim zdaniem powinien ktos zrobic TS-3 z np tymi tylko 250 slotow zeby
mozna bylo sobie wejsc i porozmawiac, albo zeby ktos udostepnil TS'a, na
pewno byloby duzo chetnych osob biggrin.png.

Pozdrawiam JuicyPussy/PanZua.

PS: Mam nadzieje ze ktos wpadnie na pomysl zeby ogarnac to wlasnie biggrin.png.

Opublikowano

To nie jest metin, to jest gra poprostu jakas ku*wa mmo, nigdy nie bedzie lepsza od metina, tyle od de mnie .

NIE, METIN WCALE NIE JEST MMO. OGARNIJ

metin1 nie jest podobny do metina2 no kurwa, wiadomo ze to klasyk... a ty nawet nie grales w wersje europejska a oceniasz jak pojebany (zreszta jak co niektorzy tutaj)

Opublikowano

ROM nie ma nic wspólnego z metinem, poza podobną nazwą. Można to wywnioskować z plików clienta oraz oficjalnej strony chińskiej wersji i fb.
Nie wiem, dlaczego piszą sami twórcy, czy też CM eng wersji, że ma to być podobne. Musieliby całkowicie zmienić cały system plików i statystyk gry, a i tak by im się to nie udało.

Jedyne, dosłownie jedyne wspólne cechy, mt2 i ROm'a, jakie znalazłam w plikach to:

- kowal

- pety

- mounty

- Łowienie ryb, górnictwo
- Gildia

END.

Opublikowano

ROM nie ma nic wspólnego z metinem, poza podobną nazwą. Można to wywnioskować z plików clienta oraz oficjalnej strony chińskiej wersji i fb.

Nie wiem, dlaczego piszą sami twórcy, czy też CM eng wersji, że ma to być podobne. Musieliby całkowicie zmienić cały system plików i statystyk gry, a i tak by im się to nie udało.

Jedyne, dosłownie jedyne wspólne cechy, mt2 i ROm'a, jakie znalazłam w plikach to:

- kowal

- pety

- mounty

- Gildia

END.

Nie ma oficjalnych informacji kiedy zaczęli pracę nad EU, Wredna. Mogli zacząć rok temu, pół roku temu. :)

Opublikowano

- kowal

- pety

- mounty

- Gildia

END.

mowisz ze nic a potem nagle tyle wspolnych rzeczy...

Opublikowano

Ja tam chetnie zagram:) mimo, ze widze sporo podobienstw do WoWa (np. rasy typu Pandaren, interfejs podczas tworzenia postaci) to chyba jedna z niewielu gier tego typu w ktora zagram. WoW klasyk, ale sie przejadl, 4story moze byc, metin2 slaby imho, nawet skakac nie mozna. Nie widze sensu spin typu "metin2 to klasyg to guwno bendzie i wogule !!!!11!oneone!" bo po pierwsze: od metina co najmniej 80% gier tego rodzaju jest lepsze, zaczynajac na WoWie a konczac na mniej znanych grach. Po drugie - nie graliscie (90% hejtow) tylko ogladneliscie video i znalezli sie wielcy znawcy ktorzy maja spine bo nazwa jest podobna (lol). Pomijajac fakt, ze po ogladnieciu video i porownaniu tego do metka od razu widac, co jest lepsze (dla nieogarnietych - napewno nie to drugie).

Opublikowano

Ja nie wiem dlaczego wiele osób myśli, że to miała być gra, która miała zastąpić im ukochanego metina, że to można nazwać spokojnie metinem 3.

Ta gra będzie się różniła, to jest zupełnie inna gra, wszystko się rozwija, dlaczego mieliby stworzyć identyczną gre, ale polepszoną lekko graficznie i z innymi mapami? Ta gra ma w nazwie metin, bo ma pewne cechy wspólne, wredna wymieniła, oprócz tego kilka osób od metina 2 będzie robiło tego rise of metin. Tyle..

Opublikowano

Nie mam co robic i sobie czytam no kur** mac niektorych powinni leczyć innych do podstwówki itp, jakies płacze chu** wie co, dodatkowo pokazuje uzaleznienie nie ktorych od metina 2, żal i to w ch** nie ktorych z was.

Czekam na wersje ENG i zobacze jak smiga, i pytanie:

czy jesli wejdzie wersja eng to juz bedzie serwer na europe i potem dodadza jez polski, czy jak? :P

ahh, to beda angielskie serwery i polskie :P , to na eng sobie pogram 4fun aby sie zapoznac ze wszyskich a na PL na HARDA :D

"24/7 kijem nie rusza :D "

info z :

Q: Kiedy zostaną uruchomione Angielskie oraz Polskie serwery?

A: Angielskie serwery zostaną odpalone w połowie Listopada 2013, start Polskich serwerów planujemy na przełomie Lutego / Marca 2014.

Opublikowano

Nie mam co robic i sobie czytam no kur** mac niektorych powinni leczyć innych do podstwówki itp, jakies płacze chu** wie co, dodatkowo pokazuje uzaleznienie nie ktorych od metina 2, żal i to w ch** nie ktorych z was.

Czekam na wersje ENG i zobacze jak smiga, i pytanie:

czy jesli wejdzie wersja eng to juz bedzie serwer na europe i potem dodadza jez polski, czy jak? :P

ahh, to beda angielskie serwery i polskie :P , to na eng sobie pogram 4fun aby sie zapoznac ze wszyskich a na PL na HARDA :D

"24/7 kijem nie rusza :D "

Polska wersja językowa prawdopodobnie w lutym/marcu 2014.

Opublikowano

Polska wersja językowa prawdopodobnie w lutym/marcu 2014.

polska wersja jezykowa czy Polski serwer?, czy na tym "europoejskim" tzn bedzie jeden wielki na cala europe czy na kraje jak metin 2 podzielone?

cos wiecie na ten temat? bo jesli do tego eng dojdzie polski to juz jechac bede na tym eng bo jezyk to nie problem, lecz chodzi aby grac na Polskim serwerze jesli powstanie a nie

bo to wyczytałem

Q: Kiedy zostaną uruchomione Angielskie oraz Polskie serwery?

A: Angielskie serwery zostaną odpalone w połowie Listopada 2013, start Polskich serwerów planujemy na przełomie Lutego / Marca 2014.

Opublikowano

Dla Mnie szczerze mówiąc przypomina Mi to TERĘ, no ale każdy ma swoje zdanie.

Niemniej jednak spróbóję, bo RPG'i lubię, może zaciągnę też kilka osób.. :)

Good Luck ;>

c1107534da61bc47bb1675e52ddf542e.jpg

Opublikowano

Gameforge wydaje? Jak tak to podziękuję, pewnie zj***ą tak jak każdą grę -,-

Nie, nie Gameforge. Czytaj ze zrozumieniem poprzednie posty.

jeśli graficznie wersja eu będzie zbliżona do metina2 napewno zagram ;) narazie mnie to nie przekonuje gra ani troche nie przypomina mi metina :/

Na pewno graficznie nie będzie podobne do Metin2, no spójrz na Metin1.

To nie jest metin, to jest gra poprostu jakas ku*wa mmo, nigdy nie bedzie lepsza od metina, tyle od de mnie .

Będzie lepsza, tyle ode mnie.

dziendobry1sygnatura6.png

Opublikowano

Zastanówcie się jak to jest możliwe ,aby zedytować to tak ,aby było to podobne do metina2?. Przecież musieliby edytować cały silnik. Poza tym spinacie się ,że w chinach mają inne wymogi co do gier i w polsce inne. Dlaczego w takim razie metin2 polski od chińskiego graficznie się nie różni ,a różnica jest tylko taka jaką namalują w bazach...

hersygna.png
Opublikowano

Założę się że znowu będzie to samo. Czyli ?

"Ej podekspisz plis"

"Ej daj trohe jang na uleprzenie"

"CZEŚĆ JESTEM GM I DAM ITEMKI"

"Ej hcesz gg gma"

Tylko dajcie się dobrać dzieciom z M2 do RFM :)

Syn%20Fakera_eune_412_2_text.png

Szukasz supporta ? Pisz pw ;]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...