Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Oficjalna zapowiedź: Rise of Metin (dyskusje, opinie)

RiseofMetin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak to bedzie wygladac, tak jak w tych trailerach, to jest to bardziej pod wowa z gorsza grafika, niz zeby lezalo to , albo slyszalo o metinie, ale zobaczymy jak to bedzie wygladalo w praktyce.

• Odpowiedzi 589
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Hmmm Jak na metina to mi nie wygląda, ale z chęcią zobaczę ową nowość nawet w wersji zagranicznej kto wie, może jak mi się spodoba to będę walczył o topkę na Polskiej wersji gdy takowa zostanie opublikowana :P

Opublikowano

Po przeczytaniu połowy komentarzy za przeproszeniem srać mi się chce !! . Rozumiecie ludzie że technologia idzie do przodu bo przecież mogli użyć silnika metin2 i dodać nowe klasy i inne gówna . To tak samo jakby do stworzenia Skyrima użyli silnika The Eldell Scroll I ( Wiecie jak by to wyglądało ?? ) Nowy silnik graficzny jest co moim zdaniem powinni już dawno wprowadzić nawet do zwykłego Metin2 , chyba że wolicie grę która wygląda jak stary metin tylko ma nowe mapki to macie od tego Privy !!. A Rise Of Metin to nowa produkcja która da więcej frajdy z gry ze względu na nowy wygląd . Jeszcze napisze kilka słów do ludzi którzy mówią " to nie jest metin tylko taka nazwa z grafiki nic nie przypomina !!. " To pomyślcie po co ma ktoś tworzyć nową część metina na starym silniku graficznym to po prostu była by parodia , że po kilku nastu latach nie robią nic z silnikiem , technologia idzie do przodu a nie jak polowa z was zostaje w tyle ze starymi rzeczami jak np: Metin2 i wszystko do niego porównują . W Rise Of Metin pozostaje fabuła z Metin2 czyli : Zabij , Przynieś , Pogadaj itp itd. PvP wyglądają tak samo . A jeśli wam przeszkadza że ktoś pomyślał nad tym żeby dodać trochę koloru do gry , a nie jak w Metinie wszystko szare i tylko zbroja i mieczyk się błyszczą i Game***** myśli że jak doda takie coś że ludzie maja po 123498013248 bonów na itemki , bosy nowe i mapki to coś da . Ostatnia aktualizacją zwalili metina do cna :)

Opublikowano

Zgadzam sie Z Istavanem tutaj ten metin tylko w nazwie jest wyglada jak dragonnest . Ale czy to nie jest kontynuacja gry metin 1 ? tylko napewno metin2 ? Z tego co mi wiadomo cieżko zrobić kontynuację gry MMO

Opublikowano

Panowie mam kilka pytan, pewnie juz byly al nie chce mi sie czytac tego spamu..

1.To jest beta czy offical ?

2.Da sie juz grac ?

3.Jakie ma wymagania ?

Z gory dzieki, poleca lajki :)

Pozdrawiam.

10 Posts

20 Posts

50 Posts

75 Posts

100 Posts

150 Posts

300 Posts

500 Posts

750 Posts

1000 Posts

Opublikowano

W tej odsłonie Metin traci to co w nim było najlepsze.

Panowie mam kilka pytan, pewnie juz byly al nie chce mi sie czytac tego spamu..

1.To jest beta czy offical ?

2.Da sie juz grac ?

3.Jakie ma wymagania ?

Z gory dzieki, poleca lajki :)

Pozdrawiam.

2. "Oficialna zapowiedź" wiesz co to zapowiedź? RISE OF METIN - COMING TO YOU IN NOV 2013
Opublikowano

Nie grałem jeszcze w to bo metin 2 mi działa na low z lagami(niewiem czy to by mi poszło) all po obejrzeniu paru filmików stwierdzam to :

1.Plagiat 4story i WoW

2.Rozbudowana Wersja 4S (klasy wyglądają jak Feline i wróżki z 4S tak samo eq)

3.W żadnym wypadku to nie metin2

Znacie wymagania ? ? ?

RISE OF 4Story - COMING TO YOU IN NOV 2013

"Samogwałt to przyjemność, sam gwałt to już kara"

Opublikowano

Są może jakieś informacjie kiedy dokładnie wyjdzie wersja europejska?

Jeżeli piszę haotycznie to znaczy, że piszę na szybko i nie zwracam uwagi na to w jaki sposób piszę!

hjbu.jpg

Opublikowano

@ Up

W 2014 PL ma wyjść, pod koniec tego roku angielska. I ma być niby całkiem inna, podchodząca silnikiem pod metin2, ale zobaczymy ile w tym prawdy

Opublikowano

No jak na razie aktualna wersja według mnie tylko w nielicznych detalach może przypomina metina2 ;x Ale wiadomo, przecież metin3 nie może przecież wyglądać identycznie jak jego poprzedniczka, bo nie byłoby sensu jej wgl wyprowadzać :)

Tak na marginesie to nie podoba mi się ta wersja, ale popatrzę sobie, jak wyjdzie PL.

7u31.png

Opublikowano

Jak dla mnie to połączenie TRZECH Gier w jedno :3

-> world of warcraft | Grafiką gry |

-> silkroad |wygląd skili |

-> metin | postacie |

Całkiem świetnie sie zapowiada wchodze w to :D

Opublikowano

Jak dla mnie to połączenie TRZECH Gier w jedno :3

-> world of warcraft | Grafiką gry |

-> silkroad |wygląd skili |

-> metin | postacie |

Całkiem świetnie sie zapowiada wchodze w to :D

Jak ty tu widzisz postacie jak z metina, to albo ja jestem kompletnie ślepy, albo ty. Oprócz normalnych ludziów jest elf, jakiś inny elf, skrzyżowanie człowieka z bykiem, słit panda i liliputy, które mają z metinem tyle wspólnego, co gothic z call of duty.

Pomagam w projektach dotyczących programowania (C++/C/Java/C#/inne). Jak masz jakiś problem, napisz do mnie, wspólnie poszukamy rozwiązania ;).

Opublikowano

Nie grałem jeszcze w to bo metin 2 mi działa na low z lagami(niewiem czy to by mi poszło) all po obejrzeniu paru filmików stwierdzam to :

1.Plagiat 4story i WoW

Znacie wymagania ? ? ?

A co ty myslisz ? Ze teraz bedzie wychodzilo cos extra extra super nowego ?

Chlopie teraz wszystkie, ale to wszystkie gry zawsze beda bazowaly na innych.

Te pomysly nowosci coraz trudniej wymyslic, bo wiekszosc pomyslow juz jest wykorzystanych w grach. Teraz aby gra byla inna to grube lata aby ktos wymyslil autorska gre bez " zapozyczania " czegos z innej gry.

@ UP GZ :D

Zaraz sciagne i bede ciupal bo mi sie spodobala a nie mam w co grac :D

1386175744-U112610.png
Opublikowano

1.Plagiat 4story i WoW

Znacie wymagania ? ? ?

Człowieku a wejdz sobie zobacz gameplay metina (nie 2 tylko zwyklego)! Bardziej przypomina tibie niż metin2 więc mi tu nie pie*dol głupot... Pieprzysz jakieś głupoty by posta nabić a nic nie wiesz

Opublikowano

Tak smutno mi się nagle zrobiło :c Oczywiście, fajnie że nowa część wychodzi, no ale Metin2 to Metin2... Zbyt dużo miłych chwil żeby od tak zapomnieć... Z całego serca życzę im aby Rise of Metin utrzymało się na rynku jak najdłużej, ponieważ na to zasługują.

"Ogień topi lód, ale woda gasi płomień"

Opublikowano

Kazdy kto mowi ze ta gra to gowno chyba zagral tylko do 40 max i potem skonczyl gre, moze byscie pograli troszke dluzej i jakos probowali zapoznac niektore rzeczy w tej grze i potem byscie skomentowali, poniewaz siedze juz jakos 2 tygodnie na chinskim i musze powiedziec ze mozna sie duzo nauczyc i z dnia na dzien co raz wiecej wiem o tej grze, eventach, bossach, KD, ulepszaniu, misjach itd... :D. Czekam cierpliwie na EU wersje i zapraszam do sprobowania Chinskiej :D.

Pozdrawiam JuicyPussy//PanZua.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...