Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Oficjalna zapowiedź: Rise of Metin (dyskusje, opinie)

RiseofMetin

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 589
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

No, no widzę szykuję się ładny projekt i ponoć ma wyjść wersja polska na rok 2014. Ciekawi mnie czy różni go sporo od metin2 bo nazwa chyba wzięta z metka :)

A po za tym super te postacie widać sporo pracy i wysiłku w to włożyli lecz wolę poczekać na polską wersje i sprawdzić ;)

c5xw7d.png

Opublikowano

Here, im very intrested in that game because from the screenshots it could look pretty good, what about the engine and the maximum level that you could reach, would it be harder than the previous Metin?

Mój Komputer:

Procesor: Intel Core i5-7600k, COOLER: NOCTUA NH-U12S, Płyta Główna: ASUS PRIME Z270-A, Karta Graficzna: MSI NVIDIA GEFORCE GTX 1070 GAMING X, RAM : 2X8GB CORSAIR VENGEANCE 3000MHZ DDR4, ZASILACZ: EVGA SUPERNOVA 650W G3 FULLY MODULAR, OBUDOWA: COOLERMASTER MASTERBOX LITE 5, DYSKI: SSD 120GB, HDD 2TB

Opublikowano

Here, im very intrested in that game because from the screenshots it could look pretty good, what about the engine and the maximum level that you could reach, would it be harder than the previous Metin?

Max lvl bedzie taki jak w Chinskiej wersji czyli 120, w plikach jest wpisany 300 wiec zapewne jak na PL'u beda zwiekszac ten lvl lecz nie ma co sie spodziewac tego odrazu wszystko w swoim czasie. I jezeli bedzie wbijanie lvl'i polegalo na Misjach jak w Chinskiej wersji, to gwarantuje Ci ze ze znajomymi bedzie Ci lvl'e sie przyjemnie wbijalo aczkolwiek bedzie czasami pod gorke a czasami z gorki.

Opublikowano

Are you still looking for a translators from english > polish or polish > english ?

Mój Komputer:

Procesor: Intel Core i5-7600k, COOLER: NOCTUA NH-U12S, Płyta Główna: ASUS PRIME Z270-A, Karta Graficzna: MSI NVIDIA GEFORCE GTX 1070 GAMING X, RAM : 2X8GB CORSAIR VENGEANCE 3000MHZ DDR4, ZASILACZ: EVGA SUPERNOVA 650W G3 FULLY MODULAR, OBUDOWA: COOLERMASTER MASTERBOX LITE 5, DYSKI: SSD 120GB, HDD 2TB

Opublikowano

Max lvl is 120 but in files has been wroten 300. I suppose that it will be increased when some ppl will get first max lvl - 120. That's all what i know. I belive that u have understood all xD my english isnt best.

Opublikowano

ENG:

Hey,

A few more questions.

What with dynamics of the game? Killing mobs one by one or fighting with big spots of mobs?

Asked again: Will the game have a blacksmith?

Any apportionment of fractions (means "countries")?

What's about metin's stones, soul stones, etc.?

Regards, Beo :)

PL:

Hej,

Kilka pytań.

Co z dynamiką gry? Zabijanie po jednym potworze czy walka z całymi spotami?

Po raz kolejny: Czy w grze będzie kowal?

Jakikolwiek podział na frakcje (tutaj: kraje)?

Co z kamieniami metin, kamieniami dusz, itp.?

Pozdrowienia, Beo :)

Opublikowano

To nie jest metin moim zdaniem tego nawet nie powinno być na tym forum obraża tylko kultową i najlepszą grę swoją ,,Nazwą'' Zwiecie to metin3 a to jest jakiś WoW albo nie wiem co to jest :(

106ir79.png

Opublikowano

wie ktoś jak odpalić tego klienta?

Wlaczasz, wciskasz to kolko po prawo,

Pozniej masz takie 2 paski po lewo, wciskasz ten na dole, i jeszcze raz to kolko po prawo.

Opublikowano

Ja już sam nie wiem co o tym myśleć mieli raz tygodni na YT dawać filmiki z gry mija kilka tygodni nic nie otrzymaliśmy zero info nic boje się , że może to Fake :(

837371446280124127260.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...