Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Oficjalna zapowiedź: Rise of Metin (dyskusje, opinie)

RiseofMetin

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 589
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

tradycyjny metin jest lepszy- grafika itp. Myślałem, że "trójka" będzie kontynuacją metin2 (oczywiście z nowymi postaciami/skilami/mapami/eq/przedmiotami/missjami itp)

Czy to nie absurdalne, że wspomnienia o dobrych czasach o wiele częściej doprowadzają do łez, niż wspomnienia o tych złych?

EliteMt2     I3artiBM (sura 250lv)  sprzedany na moich warunkach ...(

NovaMt2    ProWojownik (wojownik 119lv serwer upadł 6 lata temu)

Opublikowano

Kocham wasze dopiski

" sorry for my bad english "

Bo wiem, że to nie jest poprawnie gramatycznie, ale przynajmniej gość wie co i jak. Nikt nei chciał mu pomóc, to ja chciałem spróbować.

Opublikowano

No i w koncu 70 LVL UP ! jadymy teraz do 75.

zget.png

I tyle do nastepnego lvl'a:

64l.png

Pozdrawiam JuicyPussy//PanZua.

Zapraszam wszystkich do zagrania w ChaosGate, przyblizy to wasza rozgrywke na wersji EU !

Opublikowano

Game Masterzy pisali już, że wersja chińska (Chaos Gate) jest dla chińczyków i wersja europejska będzie się wiele różnić.

Teksty typu "nie podobne do metina 2" nie powinny mieć miejsca bo:

-raz: Rise Of Metin jeszcze nie wyszedł, wersja chińska to Chaos Gate

-dwa: ROM to kontynuacja M2 a nie M3, to nie będzie Metin 2 z lepszą grafiką, nie.

Chcesz być na bieżąco z Rise Of Metin? Polub fanpage na facebooku: fb.com/riseofmetinpolska

Opublikowano

To nie jest metin... To inna gra, nawet nie podobne... znow cos w stylu WoW'a itd itp.

Najpierw niech zrobia Metin '1' a nie '3' ;d

Metin 1 od dawna istnieje google nie gryzie..

Co do "3" wątpię że to "coś" będzie no ale co kto woli..

Sig.png

Opublikowano

Polska strona gry ruszyła: riseofmetin.pl i wszystko byłoby okej gdyby nie to że strona blokuje ADBlocka i gdy chcemy zapisać się do bety wyskakują nam ankiety (reklamy).

Chcesz być na bieżąco z Rise Of Metin? Polub fanpage na facebooku: fb.com/riseofmetinpolska

Opublikowano

Kiedy wyjdzie eu Rise of Metin ?

Beta rozpocznie się w trzecim lub czwartym tygodniu listopada

Opublikowano

Pobrałem, zagrałem i stwierdzam: jeśli Rise Of Metin nie będzie dynamiczniejszy, to nie zdobędzie graczy.

Opublikowano

@up

Zbanujcie gościa po promuje fake strone do zarabiania kasy.

Strona jest jedna - riseofmetin.com co zostało potwierdzone tutaj (w razie czego link usunąć)

Opublikowano

If this game turns outs to be like Aion, Perfect World or 4Story this is going to be terrible as the original metin2 which was and still is pretty much only MMORPG of its kind. Never seen a game similar to Metin2 and all new MMORPGs start to look terrible as you can only kill 1 monster at a time and have to run for miles to get to your quest destination. So personally i would never agree to calling this game ''Metin'' as it has no similarities apart from level system (like in any other MMORPG Game) But yeh this is my opinion and i will not play this... But wish you guys luck with your game! Peace ;) The original Metin2 rules!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...