Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Oficjalna zapowiedź: Rise of Metin (dyskusje, opinie)

RiseofMetin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ma być eng wersja i potem polska, to będzie wyglądało tak jak metin2 że każdy graj będzie miał swojego globala? Ja już bym wolał tak jak w lolu, choć dla mnie mogli by wg nie tłumaczyć klienta na polski co zapewni mniej dzieci na serwerze :)

Możliwe, że to będzie pl serwer, ale informacji odnośnie pl jest bardzo mało.

• Odpowiedzi 589
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

a czy na 20 poziomie skila zmienia sie jego wyglad ?

Zwiększa się DMG tylko.

fajne ale slabo Twoj ludzik bije :D

Zagraj, a zobaczysz jak sam bijesz.

dziendobry1sygnatura6.png

Opublikowano

jak dla mnie, to to jest 2 WoW czy 4story :>, lecz i tak czekam na wersję europejską.

gdzie to przypomina wowa i 4story? bo mi jakos na pierwszy rzut oka zadna z tych gier nie wdala sie we znaki. grafa jest calkiem inna

Opublikowano

Ogólnie epilog najgorszy jaki widziałem... Sama grafika w grze bardzo typowa dla MMORPG, klimatem niestety odbiega od klasycznego Metin2. Dodatkowo te klasy... gdzie japoński klimat? -,- Krasnolud?! Dodatkowo rozwój postaci, w Metin2 aby wbić na skill na P, należało poświęcić godziny ze swojego życia na dropienie Yangów, KU itp. Tutaj mają się postacie same rozwijać?! O,o No i na koniec system walki, który jest conajmniej debilny...

Do plusów: Piękny Concept Arty ;) Gdyby gra nie była powiązana z Metinem 2, a była zupełnie oddzielną produkcją to byłaby conajmniej na poziomie Tery o nieco słabszych shaderach. Kolejny plus to soundtrack, bardzo ładne chińskie klimaty i te drzewa wiśniowe ^_^ po prostu kocham... Więcej napiszę dopiero po premierze w Europie ;)

Opublikowano

Ogólnie epilog najgorszy jaki widziałem... Sama grafika w grze bardzo typowa dla MMORPG, klimatem niestety odbiega od klasycznego Metin2. Dodatkowo te klasy... gdzie japoński klimat? -,- Krasnolud?! Dodatkowo rozwój postaci, w Metin2 aby wbić na skill na P, należało poświęcić godziny ze swojego życia na dropienie Yangów, KU itp. Tutaj mają się postacie same rozwijać?! O,o No i na koniec system walki, który jest conajmniej debilny...

Do plusów: Piękny Concept Arty ;) Gdyby gra nie była powiązana z Metinem 2, a była zupełnie oddzielną produkcją to byłaby conajmniej na poziomie Tery o nieco słabszych shaderach. Kolejny plus to soundtrack, bardzo ładne chińskie klimaty i te drzewa wiśniowe ^_^ po prostu kocham... Więcej napiszę dopiero po premierze w Europie ;)

czy metin koniecznie musi byc z azjatyckim klimatem, takim jaki jest w dwojce?

Opublikowano

Taka sobie ta gra. Osobiście nie zagram w Rise Of Metin, ponieważ w Metina2 gram od dzieciństwa i przy tym zostanę. Również ta gra nie ma nic wspólnego z Metinem tak mi się wydaje prócz nazwy.

sygna1.jpg

Opublikowano

Nie wypowiadam się odnośnie epilogu bo wolę nie palić sobie mostów ale resztę twojej wypowiedzi skomentuję. Nie wiemy tak na prawdę (do końca) jak będzie wygladać wersja EU/US (jak kto woli). Co prawda na sporo pytań developerzy już odpowiedzieli, ale myślę, że same "smaczki" (o ile takie będą ale myślę że się znajdą) zostawili tylko i wyłącznie na premierę gry w wersji EU.

Opublikowano

Ciekawie, a myślałem, że ta gra na zawsze będzie starym czymś ze starym silnikiem. No, tu wygląda porządniej, co prawda dalej z niektórymi rpgami nie ma porównania, ale na tej wersji fajnie by się już grało ;)

Swoją drogą po tym temacie widać ten brak angielskiego w Polsce. Ja nawet nie zwróciłem uwagi na to, że to zostało napisane w innym języku niż "ojczysty", a już na samym początku były jakieś dywagacje "about it" ^^

LoL Platinum noob | osu! #39k | http://youtube.com/user/DelterYT

Opublikowano

Weźcie pod uwage, że Rise of Metin wcale NIE JEST następną częścią metina. Prawde mówiąc z Metinem nie ma nic wspólego. Ta gra wyszła już dawno w języku Chińskim. Tu jest dowód, że "Rise of Metin" tak naprawde należy do "TEC Interactive" (w cudzysłowiu, bo TEC zbankrutowało już jakiś czas temu)

https://apps.db.ripe.net/search/query.html?searchtext=159.253.142.202&search%3AdoSearch=Search#resultsAnchor#resultsAnchor

Piotrku, mógłbyś przestać pisać bzdury na MPC o Rise of Metin gdy ta gra ma się nazywać Chaos Gate, Chrisowi nie wyszło robienie tego na epvp :)

Proszę, tu jest ta gra w języku chińskim

http://chaosgate.iahgames.com/

emiiq.png

Zapraszamy na World of Metin2 :3!

metin2.co.nz

Opublikowano

Weźcie pod uwage, że Rise of Metin wcale NIE JEST następną częścią metina. Prawde mówiąc z Metinem nie ma nic wspólego. Ta gra wyszła już dawno w języku Chińskim. Tu jest dowód, że "Rise of Metin" tak naprawde należy do "TEC Interactive" (w cudzysłowiu, bo TEC zbankrutowało już jakiś czas temu)

https://apps.db.ripe.net/search/query.html?searchtext=159.253.142.202&search%3AdoSearch=Search#resultsAnchor#resultsAnchor

Piotrku, mógłbyś przestać pisać bzdury na MPC o Rise of Metin gdy ta gra ma się nazywać Chaos Gate, Chrisowi nie wyszło robienie tego na epvp :)

Proszę, tu jest ta gra w języku chińskim

http://chaosgate.iahgames.com/

szybki jestes

Opublikowano

też nie mam konika ale ja to od poczatku :(

a co do skili to fajnie bo potem z 2 atakaów robi sie combo i wychodzi następny :)

7ddfbc0fa5.gif

likei.jpg

Opublikowano

szybki jestes

moze i szybkA nie jestem ale jakos zadnemu MODowi nie spieszy sie zmienic ani opisu gry ani nazwy.

Nazwa to Chaos Gate, NIE Rise of Metin, i mam nadzieje ze niedlugo to zmienicie :)

emiiq.png

Zapraszamy na World of Metin2 :3!

metin2.co.nz

Opublikowano

Generalnie zastanawia mnie czemu jeśli to jest gra zupełnie inna, innych autorów i teoretycznie miała się inaczej nazywać... Skąd wzięło się "Rise of Metin" i ten dział na forum, opiewający na 3 część metina? : o

LoL Platinum noob | osu! #39k | http://youtube.com/user/DelterYT

Opublikowano

moze i szybkA nie jestem ale jakos zadnemu MODowi nie spieszy sie zmienic ani opisu gry ani nazwy.

Nazwa to Chaos Gate, NIE Rise of Metin, i mam nadzieje ze niedlugo to zmienicie :)

Bo kolezanko powiem Ci ze Europejska nazwa ChaosGate bedzie nazywala sie "RiseOfMetin" dlatego ten dzial sie tak nazywa, zapraszam Cie rowniez na forum EU wersji ChaosGate:

http://www.riseofmetin.com/

Moze juz zaprzestaniesz pisanie zbednych komentarzy jezeli nie czytalas w ogole wiekszosci tematow na forum zebys wiedziala dlaczego jest RiseOfMetin a nie ChaosGate.

Pozdrawiam JuicyPussy/PanZua.

PS: Markal tutaj masz na SS'ie gdzie zakupic Peta:

m5ax.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...