Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dracos [Dedyk] [Medium]

Join

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mi tam serwer się podoba, w 300 minut mam prawie 60 lvl (na 2 postaciach) i 1kkk hajsu, bony wchodzą łatwo, jedynie ciężko ze skillami.

Serwer polecam, nie ma żadnych lagów.

• Odpowiedzi 266
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Okej moje ostatnie słowo na temat tego czegoś zwanego metinem.

Macie prawie 600 lików ( przed startem servera) Dlaczego?

Każdy uwielbiał małysza i tp. A za like miały byc nowe rzeczy na start ( pety i tp) Reklama u małysza. 0 ddosów od Isamu więc można grać/ Niby zero bugów? Boszee... Zero to wy mozecie miec graczy. Jest pełno bugów. Co z tego, ze bedzie grał 1k os jesli wbijesz 100 lv pro eqju a bedzie reset bo /............/ wieć wiecie.. 100 zł na is-a i już masz pro eqju. Respect bedzie nagrywał? Jesli juz nie nagrywa.. A sm-y sie zgadzają. Powiec mi kur*a skad jest niby 3k graczy? Z samego mpc i twojego durnego kanału, który miał miec tylko ''Prawda o fubu'' Ale jeśli widzów duzo to takze hajs sie zgadza. Nie polecam servera. I tyle. A ty małysz jestes gorszy niz FuBu aka 1 brefff.

d2dp.png

Opublikowano

#profesjonalizm

Ogólnie beka, że wyczyszczono Yangi wszystkim. Od tego są logi, żeby zbanować tych co używali buga/zabrać im Yangi, a nie usuwać niewinnych graczy.

#beka

ale po co logi sprawdzać ? to podkręceniu licznika 2,5k ludzi to dużo sprawdzania - im się pewnie nie chce sprawdzać tych dodanych ludzi do licznika :D

@antywarn - gdzie dropią metale ?

Opublikowano

Widzę, że nie ma co wracać do metina, bo nadal brak konkretnego serwera :)

Cały czas powstają jakieś imitacje tych lepszych... Małysz nie wiem czy takie były Twoje zamiary, ale z zewnątrz to wygląda tak : Wybiłeś sie na FuBu i Isamu, oczerniasz FuBu, a sam stawiasz serwer po is'a...

Nie wiem, nie grałem, ale wystarczy przeczytać większość postów w tej prezentacji i wiadomo o co chodzi. Trzeba sie powoli zastanowić, czy Pan '' mała mysz '' nie wyolbrzymił sprawy z 30-tona kaflami...

Powiedz gdzie te wszystkie dowody ? Sam FuBu do wszystkiego się przyznał, więc Twoje filmy teraz nie mają żadnego znaczenia, ponieważ nic więcej nie masz. To, że sprzedawał bryłki i tak dalej wiedział prawie każdy. Fajnie, że to udowodniłeś, ale co to zmieniło ? Jedynie tyle, że nabrałeś rozgłosu i reklamę dla serwera.

Kwestia czasu i będzie tutaj garstka ludzi, bo jeśli już na starcie są takie błędy... Yang bug ? Boże...

Oczerniałeś człowieka, który tak naprawdę ma to w dupie, bo kręci nadal i ciągnie bekę z Ciebie i teraz też z Twojego serwera.

Skoro nie ma dowodów, że zaj****ł Ci tą kasę, to po cholerę o tym mówisz ?

Sorry, ale dla mnie to jest śmieszne - inni żeby zarobić 30 tysięcy muszą pracować miesiącami i gdyby ktoś podpierdalał im pieniądze z wypłaty, to raczej nie siedzieliby w domu i robili filmów w internecie, tylko pojechali do tej osoby... Nie stoję po niczyjej stronie, ale cel wakacji Isamu '' wybrać się do FuBu '' też minął. Prawda jest taka, że Pan FuBu robi dalej filmy, ma w dupie łapki i ciągnie bekę z Ciebie i całego pompa teamu, który bez urazy, ale jak na razie potrafi zrobić tylko filmy w internecie.

Moim zdaniem serwer padnie raz dwa, albo będzie restart.

Opublikowano

@ Fajnie, że za napisanie prawdy na forum o serwerze i o pracy administracji zostałem zbanowany, dziękuję.

Reklama w sygnie.

Opublikowano

Dobry pomysl na serwer , ale źle wykonana robota. Zamknijcie ten serwer. Zrobcie z niego prawdziwy medium/easy closed bete i open bete i otworzcie za miesiac

Opublikowano

@up Ale to tak zawsze działa :) Mechanizm sterujący ludzkim umysłem nie zmienił się od kilkuset lat. Dasz palec weźmie rękę tak samo jest i tutaj.

Po Pierwsze ) Użytkownik Dracosmt2 (Laminero) został zbanowany za flame na 7dni więc nie spodziewaj się przyjęcia prawdy z honorem, bo tu go brak. Jest tylko twarz na vlogach nic więcej. Twój komentarz "miałeś nie pisać" strasznie mnie zmobilizował do tego abym jednak się wypowiedział.

Po Drugie ) Coś te wasze ściany kruche, nie jestem złośliwy ( nawiązuje do vloga ), tak przeglądam bardzo często youtube i lubie komentować :)

Po Trzecie ) YangBug ? Srlsy :D, Tylko i wyłącznie tym incydentem wykurzyliście z serwer grubo ponad 500/600 osób. A jest to najprostsza rzecz, sam kilkukrotnie wpisuje "jedno" query, które wykurzy ten cały syf z bazy. Napewno dodatkowo przed startem, aby uniknąć sytuacji z Nexanity.

Po Czwarte ) Hmm? "Naprawiono Padające Channele" Ooo, z tego co ty piszesz to ten błąd naprawili gracze, mniej graczy, mniejsze zapętlenie. To tak nie działa, ale logika jest xD

Po Piąte ) Raty, exp, yangi i cofka. No to było najlepsze rozwiązanie jakie kiedykolwiek miałem okazję zobaczyć. Cofając wszystkim yangi, a nie tylko tym wybitkom, które z buga korzystały pokazaliście swoją kompetencję.

Po Szóste ) Możesz mnie hejtować, że ja stawiałem serwery, na krótki okres czasu. Lecz one były stabilne, tylko był zły dobór teamu co potem skutkowało.

Po Siódme ) ItemShop, Graczy możesz za nos wozić ile ci się podoba, ale zobacz dając w IS coś za 81SM, a 80SM jest np za 17zł to jest ostre przegięcie.

Nigdy ale to nigdy na swoim serwerze nie dałem cen z kosmosu, przeważnie było tak że za 10zł spokojnie mogłeś kupić PD na 7Dni, oraz jakieś ulepki. po czym byłem okrzyknięty złodziejem xD (jestem ciekaw jakie miano przypadnie tutaj)

Po Ósme ) O licznik też bym podjął dyskusję, gdyż coś wiem, ale niech sam administrator się przyzna i napisze ;d

Wczorajsze wariacje licznika po 22:30 nie były same z siebie. Wstaw rekordy z MySql -> Player | Player

Może w następnym poscie podejmę dyskusję na ten temat.

Po Dziewiąte ) NAJWŻNIEJSZE xD : Pamiętasz swój komentarz " Ale w tym róznica, że ty mnie oglądasz a nie ja ciebie"?

Teraz to ja pisze konkrety o twojej robocie, a ludzie to lajkują :)

Po Dziesiąte ) Jak znajdziecie jeszcze kilka istotnych argumentów, o których zapomniałem wspomnieć to pw.

Post jest napisany tylko i wyłącznie z uwagi na prośbę paru użytkowników na PW

Jak to już w tym temacie tradycja się przyjęła!! Lajkujemy xD

P.S Wiem, że jak zawsze mało wiem dużo gadam. Tylko czemu moje słowa przeważnie się sprawdzają :D

@ 2x Down, Oczywiście jak najbardziej masz rację, przyznaje się do błędu za co was bardzo przepraszam.

Człowiek uczy się na WŁASNYCH błędach o ile jest gotów je dostrzec. Ja w przeciwieństwie do co poniektórych po porażce nie chowam się w piasek.

Tylko wstaje i pod swoją dewizą jak zacząłem od początku dożę do tego by 360tm jednak był tym kimś komu można zaufać. Bo dla mnie to jest o wiele ważniejsze niż miliony ludzi na serwerze i kupa hajsu.

@ down, Jestem nie mal w stu procentach pewny ze strzelili sobie w stopy i użyli subchanneli. A potem dziwne, że padają.

@ 5x down, Silver widać to np przy przykładzie głupiego Bao-Bao i Senior Bao-Bao (wymyśliłem nazwę tak z dupci), a tu nagle fejm samym Seniorem, następnie 10 następnych kolejno startujących serwerów miało co ? Oczywiście (Senior Bao-Bao).

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

@up Ale to tak zawsze działa :) Mechanizm sterujący ludzkim umysłem nie zmienił się od kilkuset lat. Dasz palec weźmie rękę tak samo jest i tutaj.

Po Pierwsze ) Użytkownik Dracosmt2 (Laminero) został zbanowany za flame na 7dni więc nie spodziewaj się przyjęcia prawdy z honorem, bo tu go brak. Jest tylko twarz na vlogach nic więcej. Twój komentarz "miałeś nie pisać" strasznie mnie zmobilizował do tego abym jednak się wypowiedział.

Po Drugie ) Coś te wasze ściany kruche, nie jestem złośliwy ( nawiązuje do vloga ), tak przeglądam bardzo często youtube i lubie komentować :)

Po Trzecie ) YangBug ? Srlsy :D, Tylko i wyłącznie tym incydentem wykurzyliście z serwer grubo ponad 500/600 osób.

Po Czwarte ) Hmm? "Naprawiono Padające Channele" Ooo, z tego co ty piszesz to ten błąd naprawili gracze, mniej graczy, mniejsze zapętlenie. To tak nie działa, ale logika jest xD

Po Piąte ) Raty, exp, yangi i cofka. No to było najlepsze rozwiązanie jakie kiedykolwiek miałem okazję zobaczyć. Cofając wszystkim yangi, a nie tylko tym wybitkom, które z buga korzystały pokazaliście swoją kompetencję.

Po Szóste ) Możesz mnie hejtować, że ja stawiałem serwery, na krótki okres czasu. Lecz one były stabilne, tylko był zły dobór teamu co potem skutkowało.

Po Siódme ) ItemShop, Graczy możesz za nos wozić ile ci się podoba, ale zobacz dając w IS coś za 81SM, a 80SM jest np za 17zł to jest ostre przegięcie.

Nigdy ale to nigdy na swoim serwerze nie dałem cen z kosmosu, przeważnie było tak że za 10zł spokojnie mogłeś kupić PD na 7Dni, oraz jakieś ulepki. po czym byłem okrzyknięty złodziejem xD (jestem ciekaw jakie miano przypadnie tutaj)

Po ente ) To be contiuned, nie chce mi się już nic więcej tutaj pisać, szkoda mi palcy.

ahahahah no i tu napisałeś całą prawdę ;d ale jestem ciekaw jak poradzili sobie z zapętlaniem graczy - chodzi o nadmiar graczy na channelu i padaniu ;D chciałbym zobaczyć ich obciążenie game z topa :D

Opublikowano

Po Trzecie ) YangBug ? Srlsy :D, Tylko i wyłącznie tym incydentem wykurzyliście z serwer grubo ponad 500/600 osób.

Po ente ) To be contiuned, nie chce mi się już nic więcej tutaj pisać, szkoda mi palcy.

Nie będa tutaj hamski ani nic. Ale popatrz także na siebie.

Miałes swietne pliki serverowe i duzo os. Spier***$%^&* to.. I miałes nas w dupie.

Ale oczywiscie z all sie z toba zgadzam. Ale takze popatrz sie na siebie jesli chcesz byc sprawiedliwy w obec graczy.

d2dp.png

Opublikowano

Nie będa tutaj hamski ani nic. Ale popatrz także na siebie.

Miałes swietne pliki serverowe i duzo os. Spier***$%^&* to.. I miałes nas w dupie.

Ale oczywiscie z all sie z toba zgadzam. Ale takze popatrz sie na siebie jesli chcesz byc sprawiedliwy w obec graczy.

Tylko że on w przeciwieństwie do tego serwera umiał coś wymyśleć i ruszyć głową żeby to wykonać bez błędów . Racja jego serwery też nie były "nie widadomo czym" , ale to była jego wina że szybko padały , przynajmniej nie po starcie jak owy Dracos. Ten serwer można już śmiało wyłączyć i zrobić pod nową nazwą (przynajmniej pierwsze komentarze w tej prezce od razu na to wskazywały). Miałem kilka serwerów , więc kilka słów do admina.

Jeżeli robisz serwer dla graczy to proszę zamknij go i otwórz go ponownie "kiedyś" , a jeżeli dla hajsu to dalej trzymaj i miej nadzieje że ktoś właduje w IS'a.

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano

Teraz ja się wypowiem.

Serwer miał być przełomowy, miała to być taka odskocznia od typowego metina, a okazało się zwykłym g*wnem!. Serwera nie polecam, administracja zapewniała Nas, że serwer nie jest pobugowany, że wszystko została sprawdzone, przez rzekomo 100osób ... Serwer zapowiadał się epicko, a okazał się crapem jakich mało.

Oczywiście muszę uzasadnić moją wypowiedź bo inaczej dostanę warna, ok to zaczynam. Serwer miał być easy/medium, a okazał się bardzo dziwnym hardem. Serwer miał być nie dla pieniędzy, a okazało się, że kto wyda na IS-a, ten będzie PRO. Miało nie być bugów, a były. Krótko mówiąc nie polecam tego serwera, ale tak to już jest jak po ładnej prezentacji i po kilku vlogach uwierzymy w coś idealnego, ale przecież idealne nie istnieje .... Dziękuje, dobranoc. Serwera nie polecam!

Opublikowano

Prezentacja ładnie wyszła.

Ale czy na stronie nie jest podkręcony licznik graczy ?? naprawdę jest te 1k + ??

I czy warto tutaj grać ??

Podchodzi bardziej pod harda czy medium ??

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...