Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dracos [Dedyk] [Medium]

Join

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 266
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Najlepiej to jak by ponaprawiali wszystko, zrobili z tego prawdziwego medium a i wystartowali od nowa. Ale cóż raczej taki cud się nie stanie :D

Edit: To jest podkręcone? Bo jakoś nie wierze że jest 850 osób...

76723107314286431894.png

Edit2: Haha laminero wymyślił nowy typ serwera "Sridium" ten człowiek się coraz bardziej pogrąża

13772727988895675723.png

23/7 na MPC ;__;

kccsoc.jpg

Opublikowano

Hahahahaha

Jaki profesjonalny Team...

Teraz to i pewna osoba z was wali beke..

Tak plules malysz na fubusa a ty co robisz ?

Jeszcze wieksze gowno..

Na serwerze byl YB z kasa i cofneli kazdemu do 3kk hahaha zalosne.

Ludzie potracili w cholere kasy i w ogole czasu na gre.

Jezeli tak ma wygladac ten "najlepszy" serwer to ja juz koncze i nikomu NIE POLECE TAKIEGO ...

goof2jpg_eqanqpq.jpg

Opublikowano

Taka mała rada dla osób chcących zacząć grę na serwerze:

- Drop z Metinów Jest jak na Pl-u.

- Był yangbug ( widać jaka ogarnięta administracja) ludzie kupowali zbrojkę na 18lvl sura za 8k a sprzedawali za 42k, WIĘC SZANOWNA ADMINISTRACJA STRZELIŁA SOBIE COFKĘ WSZYSTKIM, GDZIE W UJ LUDZI EXPIŁO I CZYSTO ZDOBYŁO PO 300/400kk yang ale nieważne cofneli i zostało mi z 257kk całę 12,8kk.

- Mnóstwo bugów: Pety nie dodają bonusów, nie widać petów, koń dodaje tylko 10% około obrażen a na hardach konie dodają około 40/50% obrażeń.

- Administracja robi sobie co chce a tu sobie zrobimy cofkę bo jakieś typy coś robił, a tu tym i tym nie oddamy itemów takie tam, MIAŁBYĆ! MIAŁ BYĆ SERWER MIESIĄCA A WYSZEDŁ SZIT ROKU. :)

Reklama w sygnie.

Opublikowano

nie wiem czemu narzekacie.. niby do 25 lvla nie macie max 2-3kk. jakoś ja spokojnie zrobiłem sobie wybonowane eq na pż, + miałem 11kk i fmsa+9.

YB- na każdym serwerze może się to zdarzyć. z tego co wiem raczej open bety nie było więc nie miał kto testować. chyba że 2-3 adminów.

drop z metinów jest właśnie świetny, choć mógł być lepszy. serwer polecam bo fajnie się gra.

@up serwer pod is ponieważ....? wszystko można zdobyć w grze i to bardzo łatwo. bojowca robi się około 1 dnia (medale świetnie dropią z rękawiczką fubu, około 40-50 na godzinę, dwie.)

Opublikowano

@UP: Polecaj skoro wydałeś na is-a beka drop z metinów to syf, bojowca sie robi dłużej niż na hardzie, bugi są, pety, YB był, do tego podkręcają licznik bo na 100 % jest na serwerze:

sereris_online.png

1226

hahaha beka małysz sobie chce zarobić, widać :D

Reklama.png

Opublikowano

Teraz juz mozna grac, zapraszam.

ZR_o79.gif

Opublikowano

Trochę się zawiodłam na tym serwerze , ponieważ administratorzy mówili , obiecywali że pety na start ze każdy sobie wybierze a tu lipa losowy ..

Dla każdej postaci jest przypisany pet. Woj-szop, sura-feniks itp

Opublikowano

@UP: Polecaj skoro wydałeś na is-a beka drop z metinów to syf, bojowca sie robi dłużej niż na hardzie, bugi są, pety, YB był, do tego podkręcają licznik bo na 100 % jest na serwerze:

sereris_online.png

1226
hahaha beka małysz sobie chce zarobić, widać :D

nawet grosza nie wydałem na isa więc nie pierdol :)

Opublikowano

Zapowiedz 500 likow a ta ledwo 5 dobija :D czekajcie az wyjdzie alistria...

Na serwer wbije jak wkoncu sie ogarna i dadza boja wszyskim, i ku do shopa albo cos bo to kurwa hard mial nie byc

[center][img=http://alistria.eu/pliki/sygny/sygna1.png][/center]

Opublikowano

Nie wiem czemu ale teraz te serwery co wyszly sa lipne... jednak trzeba grac na starych stabilnych serwerach.a nie marnowac czas na wkurzanie sie na bugi/ddosy ze nie da sie zalogowac.

Opublikowano

UPDATE `item_proto` SET `shop_buy_price`= gold * 0.8

:rolleyes:

Endy ale to jest podstawa .. widać to dla nich czarna magia xD

Opublikowano

Zjebali, doladowywuje sie 60 monet za 11 z vatem, a za 65 jest bojowiec takze pozdro ...., trzeba kolejne 6 zł wpakować na 35 monet zeby se boja kupic.

+ pojawil sie bug ze kazdemu cofnelo hajs do 0...

@aw, za to sie dosc szybko expi

1382793664-U576448.png

Opublikowano

Jakie to zabawne, kiedy ludzie, którzy tak bardzo czekali i tak słodzili chociaż nie widzieli serwera, a jedynie nacieszyli oczy prezentacją, która ma za zadanie zakręcić w głowie i pokazać serwer z jak najlepszej strony, teraz są tacy anty, że gónwo, że lipa, że nie dopracowany, słaby nie stabilny spadam stąd itd. A wystarczy poprawić ceny w IS, dać tego wierzcha obiecanego na 200h do czasu aż zrobi się boja, aby można było lvl bić chociaż a nie siać panike bo za 400 lików dali wierzcha na 30min. Przecież wiecie sami chłopaki, że to kpina jak za tyle lajków i obawiam się, że zaraz większość je wycofa. Wiadomo, że ingerencja w clienta nie zawsze przynosi porządane efekty, zwłaszcza, jeśli nie zna się tego na czym się działa od podszewki. Ile zajmuje update na PL ? przecież już dawno by mogli metina rozwinąć do stopnia mega gry, ale widocznie każdy update musi być sprawdzany i kilka krotnie testowany zanim dojdzie do użytku. A tutaj ? 20 dungeonów, 20 expowisk, 30 metinow, 20 nowych broni i zbroi, nowe npc, nowe mapy, inne eq, nowe misje. I jak tu może się coś nie zepsuć ? Zauważcie, że serwery ktore stoją najdłużej i cieszą się największą ilością graczy to właśnie...? Serwery najprostsze, mało modyfikowane, najczęściej hardy. Pozdrawiam :)

@edit: 2x się zrobiła wypowiedź :) / poprawione

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...