Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dracos [Dedyk] [Medium]

Join

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 266
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

No to tak :

Serwer pod is ( tak bardzo boli )

Medium , serio ?

Medium to raczej to nie jest a czemu już tłumaczę .

- brak butów wiatru

- normalny koń na start ( oczywiście w is bojowy )

- itemki +4 u handlarzy itp ( SERIO K**** na medium ?)

- yang też do dupy co do cen ( dropi po 3/2 k a 10 dodań 1kk)

Medium to nie jest jak już to Hard .

NIE WIEM KTO WAM LICZNIK KRĘCI BO NA PEWNO NIE GRACZE JAK KAŻDA ODPOWIEDŹ TO G**** SERWER , SERWER POD IS ITP . :)

Serwer pod is kto zajrzy ten będzie wiedział o co mi chodzi .

Jeżeli myślisz nad grą na tym serwerze przygotuj dobrze swój portfel żeby w miarę dobrze pykać .

Nawet te pety za free nie dają bonusów jak piszę ( pewnie z is działa normalnie )

Widocznie mi się wydaje że administrator próbuje odrobić troszkę hajsu po pewnym incydęcie , ale oczywiście to tylko moje zdanie .

Pozdrawiam nie polecam

@ Edit

Podobno ma być reset postaći ,is będzie tańszy , ku u handlarzy , exp zwiększony .

Jeżeli tak chętnie go ponownie zrecenzuje :D .

emo2kopials4.png

"Masz prawo wyboru miejsca, w którym będziesz robił, co Ci każą."

Opublikowano

Ściąganie clienta ciągle się zawiesza -.-

Dajcie jakiś porządny host lub nie wiem no - na dedyka wrzućcie czy jakoś tak - prawie każdy priv teraz tak robi...

io7e.jpg

Opublikowano

Bon na blok ciosów i trucie w petach nie działa a kryta nie ma 5% tylko max 1-2%, myslicie, ze jak podacie glupie liczby w okienku to nikt nie sprawdzi?

Malysz nie skacz i nie mierz tak wysoko lepiej bo sie wypierdolisz jak magik.

Opublikowano

SZKODA WASZEGO CZASU SERWER DO BANI, NAWET CLIENTA NIE POBIERAC.

DALISMY WAM 600 SRAPEK, A WY NAM ZBUGOWANEGO MOUNTA NA 30 MINUT?

KLADE CHUJA NA WAS SKĄPE PAZERNE SUKWY.

SZKODA MOJEGO CZASU, ELO

POZDRAWIAM
ALBO WY COS ZMIENICIE, ALBO JA ZMIENIAM SERWER

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

No to tak :

Serwer pod is ( tak bardzo boli )

Medium , serio ?

Medium to raczej to nie jest a czemu już tłumaczę .

- brak butów wiatru

- normalny koń na start ( oczywiście w is bojowy )

- itemki +4 u handlarzy itp ( SERIO K**** na medium ?)

- yang też do dupy co do cen ( dropi po 3/2 k a 10 dodań 1kk)

Medium to nie jest jak już to Hard .

Serwer pod is kto zajrzy ten będzie wiedział o co mi chodzi .

Jeżeli myślisz nad grą na tym serwerze przygotuj dobrze swój portfel żeby w miarę dobrze pykać .

Nawet te pety za free nie dają bonusów jak piszę ( pewnie z is działa normalnie )

Widocznie mi się wydaje że administrator próbuje odrobić troszkę hajsu po pewnym incydęcie , ale oczywiście to tylko moje zdanie .

Pozdrawiam nie polecam

Niestety sama prawda :/.
00381637475378013724.png
Opublikowano

Jak widać server wystartował bez najmniejszych problemów z atakami DDoS pozdrawiamy grożących :)

PIERDOLI MNIE WASZ DDOS, PATRZCIE CO GRACZE PISZĄ

NIEDŁUGO NIE BĘDZIE PO CO DDSOWAC TEGO SERWERA BO NIE STWARZA NAJMNIEJSZEGO ZAGROZENIA DLA INNYCH

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

No wiec kilka faktow po wbiciu 25 lvl

- To jest serwer typu HARD ( to nie jest nawet medium/hard )

- po wejsciu na serwer medium gracz sie pyta gdzie sie dostaje skile G a nie idzie do lochu dropic medale zeby potem robic konia 3-7 dni -.-

- W IS jest ostro napchane, a bonusy sa na serwer typu medium/easy ( taki mial byc ten serwer )

- w petach nie dziala bon na blok

- dodania sa nie dopasowane wzgledem dropu yang

Pytanko : skad 5 bon ? jak dojebiecie ze z bosow leci to NQ :) trzeba bylo pisac odrazu ze hard a nie...

[center][img=http://alistria.eu/pliki/sygny/sygna1.png][/center]

Opublikowano

Serwer zapowiadał się zajebiście a wyszło pobugowane gówno, co widać od 1lv z petami. Pety mieliśmy mieć do wyboru a nie losowo, dodatkowo każdy pet miał mieć inne bonusy a z tego co sprawdziłem każdy pet otrzymuje takie same bony. Peta widać tylko u Sury i Ninji -.-

Kolejna rzecz to jakiś skrypt do otwierania skrzynek, co to w ogóle jest? Nasrane w m1 skrzynek kwiatków od chu*a.

Serwer pod is. Jak na medium to chu*owy drop yang, zawyżone ceny u npc. Brak medalu do kucia eq, brak butów wiatru, brak militara.

Nie polecam nikomu tego serwera, nie wiadomo czy to hard z domieszką medium czy odwrotnie bo z easy to nie ma nic wspólnego!

Opublikowano

No fakt... Bardzo liczyłem na server, chciałem sobie urwać nockę, myślałem że coś z tego będzie i się zawiodłem...

Brak butów wiatru, można przeboleć bo jest pierścień tp, ale i tak poruszanie się jest wkurzające...

10 dodań za 1kk.. Serio?.. Mam 17 lvl i dopiero 250k... 1kk zarobię na 30 lvl? I to tylko na 10!?!? Może wbiję 4 bonusy do 1 eq, a co dalej?

Brak biżu na start i w sklepach... W drewnianych kolcach jest 10 zręki, a dla mnie - ninji, to ważne :)

Okienko od peta strasznie wkurza, jest dosyć duże i nie da się usunąć

Pety mają inne nazwy ( kościsty smok to lodowy feniks, a kostucha to jakiś czerwony smok... )

eq +8 na start.. niby jest bodzio za 5k, ale może spalić i jest nie fajnie ;x

Otwieranie skrzyń nie działa...

Mogły by być chociaż powiększone spoty bo przy 2k ludzi znalezienie czegokolwiek graniczy z cudem

Wierzchowiec miał być na jakiś czas.. no ok, ale na 30 min?...

Ogólnie server jest niedopracowany.. Szkoda ;( Liczyłem na przyjemną grę, bo na taką się zapowiadało, niestety zawiodłem się po raz kolejny na polskich serverach.

Na szczęście można usunąć like z zapowiedzi :) Nie wiem jak wy, ale ja tak zrobię..

A co do waszych DDoSów to wywalało mnie z ch chyba 2 razy... po czym ch było na chwilę niedostępne..

Zbieram like ;x

Opublikowano

Wlaczam patchera, biore rozpocznij gre a tam mi pisze " could not execute metin2.bin 2 " i mi ciagle usuwa pliki game.exe metin2.bin a jak wkleje to pisze " could not execute metin2.bin 5 " a potem znowu sie usuwaja.. Pomoze ktos?

Opublikowano

Wlaczam patchera, biore rozpocznij gre a tam mi pisze " could not execute metin2.bin 2 " i mi ciagle usuwa pliki game.exe metin2.bin a jak wkleje to pisze " could not execute metin2.bin 5 " a potem znowu sie usuwaja.. Pomoze ktos?

Stary, nie warto nawet tego odpalać, szkoda czasu :D

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Dali by cholernego bojowca na start i by mieli serwer wieku i wyjebali by w dupe nawet ravie ale nieee..

Trudno, jak serw postoi to najwyzej kupie.

Nie mam ochoty czytac co 3h z 33% szansy, to jest conajmniej tydzien.

Na Tiferii czy Rafii latwiej o boja.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...