Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dracos [Dedyk] [Medium]

Join

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

podrobić rozmowę jest bardzo łatwo :D

Jakos jak byly podrabiane rozmowy z fubu to trzepaliscie e-penisa hejtów i gównixo-żydo-Małysza i o niczym takim nie wspominaliscie, a teraz nagle problemy z podrabianiem :D

No nic, powodzenia :D

Nigdy go nie lubiłem i już po obejrzeniu 1 filmiku wiedziałem, że zalezy mu tylko na kasie, jeszcze przed Draconisem. I prosze, jestem cholernym magikiem ale nie skacze z okien.

Nie zdziwilbym sie jakby sprzedawal sie pod latarnia :D Myslalem, ze tylko kobiety to dzifffki.

@AW

Dlaczego jak bonusy petow zaczely dzialac to zmniejszyliscie blok ciosow?

• Odpowiedzi 266
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Pobrałem ten syf bo mi tak polecił go znajomy, co wyszło?

Po 20 minutach gry zrezygnowałem z gry i wyszedłem z domu xD

Gorąco nie polecam TEGO serwera.

Jeśli szukacie easy/medium to idźcie na coś stabilnego takiego jak hmm... nie wierzę że to piszę ale no cóż

idźcie na Cavis.pl Podobno tam nie ma żadnych problemów ostatnio xD

Pozdrawiam

Jak widzę tylkosz wyszedłes z domu. Radzę sie tego pozbyć

Moj tutorial. Myśle, ze pomogłem.!!

//Antywarm logowanie of?

d2dp.png

Opublikowano

Nie musicie wierzyć. Możecie grać dalej, admin kupował ode mnie PSD strony. :D

zapewne też kupił od ciebie pliki serwera, maszynę i wiele, wiele innych rzeczy :D

//top

i co z serwerem? chętnie bym pograł :< reset postaci czy może wyjebka? :D

Opublikowano

Bardzo ale to bardzo jestem ciekaw jak nazwany będzie włam i gm mode przez administrację.

O ile ktoś raczy zajrzeć do tematu i co kolwiek wam napisać.

A tak wtrące się do zabezpieczeń :

http://www.youtube.com/watch?v=1Otfhijlazw

Muhahaha!!! Kur*a mówili, ze mają zajebiste zabezpiecznia i wydali na maszyne 3k zł. Muhaha. Boszee.

d2dp.png

Opublikowano

Naucz się pisać infantylny pozerze.

Ulgi to Ty masz na policji jak sprzedajesz pół ośki.

Jesteście żałośni jeżeli potraficie kogoś hejtować bez powodu, my niby gówna itp. a pamiętam, że od około roku przegraliśmy może 2 wojny.

Zazdrość przez polaczków przemawią jak głód przez Arabusów.

Ja pisze o ulgach od administracji a ten mi wyjezdza, ze nie przegrali dawno zadnej wojny..A niby jak mieliscie skoro uciekacie gdy serwer sie rozkreca i wasze pomoce z nicosci przestaja wam wystarczac?Za kazdym razem tak jest, wszedzie w polowie gry piszecie, ze osiagneliscie wszystko i spieprzacie.

Przeciez Ty sam potwierdzasz moje slowa..

@AW

Czy są eventy ZUO?

Opublikowano

Muhahaha!!! Kur*a mówili, ze mają zajebiste zabezpiecznia i wydali na maszyne 3k zł. Muhaha. Boszee.

zabezpieczenia przed ddosami nic nie mówił o włamaniach :P

//top

jakie będą eventy i kiedy?

Opublikowano

No potwierdzam był "włam" ale to tak naprawdę tylko włączyli test_server i gmmode na ch1. Skapłem się po tym jak na stronce wyskoczyły 99lvle. Dodałem sobie baryłki i jakieś szkarłatny miecz+6 ale niestety mi cofło xDD.

Opublikowano

Ja pisze o ulgach od administracji a ten mi wyjezdza, ze nie przegrali dawno zadnej wojny..A niby jak mieliscie skoro uciekacie gdy serwer sie rozkreca i wasze pomoce z nicosci przestaja wam wystarczac?Za kazdym razem tak jest, wszedzie w polowie gry piszecie, ze osiagneliscie wszystko i spieprzacie.

Przeciez Ty sam potwierdzasz moje slowa..

@AW

Czy są eventy ZUO?

Jakich ulgach zjebie? Ulgi? cofanie lv + strata yang to ulgi? Walnij barana o ściane pajacu jebany.

Jak mamy grać na serwerze który jest gorszy niż gówno na podeszwie to pozdro.

Dla mnie takie osoby jak Ty były, są i będą ciotami które nie potrafią nic osiągnąć i potrafią tylko oczerniać innych.

12412png_nennnnw.png

»ωнαтєvєя yσυ sαy, sαy ιт ωιтн cσnvιcтισn.«

Opublikowano

masz sie czym chwalic "osiagniecia w metini2" a w zyciu to nawet ulamek nie potrafisz ^^

Mów sam za siebie, przynajmniej potrafie sam zapracować na swoje a nie na garnuszku mamusi i tatusia do usranej śmierci jak wy siedzieć.

12412png_nennnnw.png

Opublikowano

Mów sam za siebie, przynajmniej potrafie sam zapracować na swoje a nie na garnuszku mamusi i tatusia do usranej śmierci jak wy siedzieć.

twoje dochody to yangi w metinie

hahahahaha

siedzieć ? kto korwa nakurwia 24/7 w metina ? nawet nie wiesz jak slonce wyglada baranie ...

Opublikowano

twoje dochody to yangi w metinie

hahahahaha

siedzieć ? kto korwa nakurwia 24/7 w metina ? nawet nie wiesz jak slonce wyglada baranie ...

Moje dochody przez wakacje przekroczyły pensję Twoich rodziców przez rok.

12412png_nennnnw.png

Opublikowano

Jeśli ktoś ma jeszcze problem

Albo admini będa chceli zrobić reset. Zobaczcie co usunąć. Aby nie było zwrótów akcji

http://www.mpcforum.pl/topic/1042613-tutco-zresetowac-aby-nie-bylo-bledow-w-grze/

//Anty warm

Truta z ?

Jeśli nawet ma 2 rodzów. Nawet jesli każdy by zarabial po 1 tysiąc to było by 24 tyś. A watpie aby miał prace gdzie dają 12.5 tyś miesięcznie..

d2dp.png

Opublikowano

co związku z tym musisz sie pochwalić o tym na MPC ? bo w życiu społecznym nie istniejesz dla nikogo ^_^

@PLN to nie wszystko : ) ja przynajmniej nie mam patoli w domu i mnie rodzice wychowali w porównaniu do ciebie ktory gra 24/7 i nie wie jak wyglada świadectwo szkolne

spadaj szkoda lakieru na ciebie

Opublikowano

To nie jest temat od pogaduszek kto co i ile zarobi w wakacje tylko prezentacja serwera.

Prosze wypowiadac sie tylko i wylacznie na temat serwera, kazdy post wykraczajacy poza regulamin bedzie warnowany.

Jest to pierwsze i ostatnie ostrzezenie, nie bedzie taryfy ulgowej.

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Szczerze? to najlepiej zrobić restart, dodać ku do npc, bojowca na start, kamyki duchowe z metków, poprawić expa, poprawić wszystkie bugi itp, itd

Wtedy serwer będzie przyjemniejszy i może ktoś wróci ;] aa no i przydałoby się też, aby administracja zrobiła vloga z wyjaśnieniami bo teraz wygląda na to, że się boicie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...