Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dracos [Dedyk] [Medium]

Join

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chciałem pograć na medium/easy - jak zwykle nie pogram xD

Pozdro - przez ten o to serwer, twarz laminero będzie kojarzona z matołem zachłannym na hajs, podobnie małysz. Dodatkowo małysz załatwił sobie zapewne hejt przez co jego słowa przeciwko fubusiowi wieprzusiowi będą olewane :D

Oj małysz, jak chcesz robić serwery to podejmuj współpracę z tymi co mieli jakieś serwery STABILNE, nawet jeśli graczy nie mieli. :D

Pzdr.

AW@ - czy na serwerze występuje platynowy smok ?

io7e.jpg

• Odpowiedzi 266
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

w 2,5 H od startu na serwerze medium / easy Top 1 LVL ( Zapewne zapakowany konkretnie w IS ) to 57 ! Widzę pojęcie EASY / MEDIUM nabrało nieco nowego sensu poniekąd.

Jeżeli jakieś patologiczne bydło gnoi cię, tylko po to by zaspokoić swoje syfiaste ego. To ciśnij frajera jak tylko dasz radę! Zniszcz go, nie patrząc na koszta. Być może dostaniesz po gębie, Ale niech ten syf wie, że wkroczył na krwawą ścieżkę.

[N][e][k][a][r][e][S][T]

Opublikowano

Nie polecam !!! Server napewno nie jest easy/medium , jest to 100% hard.

Wydalem 4kk na zrobienie FMS a dalej mam go +6.... Sam osobiscie znalazlem 3 bugi , nie powiem jakie bo poco .

Oby padl jak najszybciej...

Opublikowano

Hmm... Nowe teorie tworzysz?

Co do serwera to tak jak podejrzewałem.

Wbiłem na chwile wywaliło 3 razy i ja już podziękuje :).

@Kongo, Nie dopracowałeś strony :|,(Aczkolwiek są to nowe i dużo lepsze skrytpty) lecz błędy w niej zawarte zostawie dla własnej wiadomości.

Przy Venoxie i Alienie pisałem co było nie tak, tutaj nie zamierzam :).

Strona ładuje prawie 15mb zanim się na nią wejdzie :D

Pozdro

@down Nie mogłem się powstrzymać, jak patrze jakie teorie kreujesz dla ludzi.

Między mną a tobą jest pewna róznica, żaden z moich napisanych postów w tym temacie nie jest spamem :)

Poproszę cię o SS z tabeli player|player z ilością rekordów :).

Wtedy może rozwiejesz wątpliwości dotyczące kręconego licznika, ja się nie wypowiadam bo wiem jak jest xD

lajkujcie Pana wyżej :) ma bardzo dużo do powiedzenia na temat serwera - jestem bardzo ciekaw

Opublikowano

Hmmm trochę mi szkoda wydanych 17zł na SMS ale niech chłopaki zarobią sobie :) Po 2,5h i wydaniu 17zł dorobiłem sie cały chuj. Na fms wydałem ponad 6kk i co ? 4x zjarał na 9 i za 5 razem u kowala zjarał. Ludzi gra mało z tego co widać na expowiskach to około 900 osób nie wiecej. W oczach Malysza 40lvl w 2h to easy serwer bo pewnie nie grał na żadnych niż hard i PL. Projekt fajny no ale brakuje mu dokonczenia jeszcze z dobry tydzien otwartej bety przetestowania a nie za ja mam 4 pety i 10 wierzchowców w pierwsze 10 min gry :)

do6qfp.jpg

Opublikowano

Na r@vii przynajmniej u handlarki kupie przepustki do v2, gdzie to hard, a na medium easy są tylko w is. Moze chcieliscie zrobic is na jakies punkty, ktorych dostaje sie po kilkaset za wbicie lvl-a / zabicie okreslonej ilosci moobow, bo ceny są smieszne. Juz na b@lmorze taniej w is, gdzie fóbó taki straszny pazerny zlodziej podobno. Serwer to dno, po tygodniu bedzie 300 online

Opublikowano

Już widze jak fubu się cieszy,strona do ogarnięcia jprd wczyta mi się do jutra?

Rozumiemy dałeś się wyruchać przez fubu ok chcesz zarobić ale serw pod isa to nie to Idz lepiej na showup'a

Granie nie ma sensu bug na bugu stracony czas,nie polecam

Opublikowano

pomysł na server jakiś tam jest ale nie polecam chyba ze lubicie wydawać dużo kasy na IS

Ps. zanim się zalogujecie i pobierzecie grę najpierw zerknijcie w IS znajdziecie tam wszystko łącznie z bojowcem i innymi głupotami =.=

Opublikowano

Ogólnie koncepcja na serwer jest dobra

Tylko brakuje dopracowania

Rly ? medium a eq +6 czy tam 7 dostajemy na start i w dodatku nie pełne .

Na 30 lvl dopiero kupisz dodania bo innego sposobu nie ma ...

Chuj już z tym expem tylko pozdro 600 że dali wierzchowca na 30 min kurwa a potem co ? w v1/v2 będziesz jebał z ziemi moby? Porażka - to jest wogóle niedopracowane

Ogólnie serwer bardziej pod harda ale nie dorównuje Ravi czy nawet tej Balmorce od Fubona bo tam chociaz bugów nie ma

Jak na harda- bardzo słabo

Jak na medium - w chuj ciezko

Powodzenia i życze Wam miłej gry

PS . Nwm po chuj nakręcalem to dla tego serwera -,-

http://www.youtube.com/watch?v=N3-RDW3HHSM

ZBCd.png

Opublikowano

Chyba poczekam aż wszystko zostanie dopracowane i uregulowane z cenami itp.

Bo na razie same błędy, bugi, i wywala co chwile.

zgadzam się ciągle kicka

Opublikowano

miał być serwer, a wyszło gówno!!! Medium/easy? Chyba nie. wy nie wiecie nawet co to Medium a gdzie tam easy. Dodania 1kk ?? no zal mi was... czekałem na otawarcie 4 dni. Zawiodłem się, jak każdy pewnie. nie umiecie zrobić medium... Serwer tylko pod IS. od kiedy na medium nie ma Boja? butów wiatru? Dodania po 1kk? Zmianki z jakiejś pierdolonej skrzynki?? to jest Hard bez żadnej nutki Medium!!!

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

@FAKLOGIK skoro miałbyc medium/easy to w takim razie powiedz mi co tu jest z tego typu serwerów .

Chuj z tym, że są te nowe mapy, bronie, zbroje jak graczy nie będzie ?

BuFu się już rajcuje z hejtu na was, i wiecie co ? Popieram to.

Już chyba wolałbym iść na serwer tej miernoty, niż na WASZ SHIT.

Co to wgl za pomysł z ukrytymi handlarzami ? Cos nowego ? Jeden wielki shit.

Czekam na TWOJEGO Vloga z usprawiedliwieniem tego co zrobiłeś, tamte lajki powinny być anulowane, w sumie czego można było się po Tobie spodziewać ?

Co daliście od siebie ? Typowa sklejka gówna z empisi.

@antywarn gdzie kupić buty wiatru ?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Czysty serwer z poradnikow ?

Dowod-

449e89acc419e364f92f533343f38415.png

SILNY PRZECIWKO LUDZIO"N"

Tak samo ma ten shit z mpc z poradnika , tkai sam blad .

Nawet tego nie zeedytowali:)

@antywarn gdzie kupić buty wiatru ?

Opublikowano

Jezeli do soboty za tydzien nie zrobia z tego medium to juz nawet nie wejde :) wiec zostaje czekac na alis*rie :) juz trawaja beta testy, jezeli chcesz pomoc to wbij bo to jest MEDIUM z prawdziwego zdarzenia a nie taki shit :P

[center][img=http://alistria.eu/pliki/sygny/sygna1.png][/center]

Opublikowano

Jak ja uwielbiam czytać posty graczy po starcie jakiegokolwiek serwera. Powodzenia z serwerem chłopaki, każdemu nie dogodzicie.

slysze-bol-dupy-pl-ffffff-2-1.jpg

Opublikowano

Hmm.. sypią się same negatywne wypowiedzi na temat servera, tyle osób tam już nie będzei grać, mamy 23:30 (prawie), a na serverze jest nadal 1700 ludzi (ponad).. hmm.. :)

Jak ja uwielbiam czytać posty graczy po starcie jakiegokolwiek serwera. Powodzenia z serwerem chłopaki, każdemu nie dogodzicie.

Zagrałeś chociaż na serverze? Może zagraj a nie wklejasz jakieś obrazki licząc że ktoś Ci lajknie :)

Zbieram like ;x

Opublikowano

P0Zdr0 100 ! mowi to gracz, ktory gra na tym scierwie z reklamą innego serwera w sygnie, joł

Odpalili Ci z iza cos ze tak piszesz? Ktos jest niespelna rozumu jesli chwali ten serwer.

@anty - opłaca się robić misje ?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

A czy ja zle sie wypowiedzialem na temat serwera? Po prostu inba z gimbusów i ich bólu dupy w tym temacie.

Masz coś wgl wspólnego z tym tematem ? Jeśli nie to znajdź inny temat, a jak nie to raportuje :3

@anty co sądzicie o cenach ?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

NIe mozesz sie juz powstrzymac? Miales nie pisac...

Zabolało, że 360 podał jakie g*wna miałeś wcześniej ? :)

Ile ten Venox stał kilka godzin i miał 2 starty o ile pamiętam? Aline2 postał trochę dłużej ale EQ z navi uzyskane pewnie przez luki w stronie o których wspomniał 360 przeważyło o losach serwera. Nie pamiętam czy stał 2 dni ale chyba daje mu za dużo.

Synek... Mam nadzieje, że tym razem wpier**isz gówno które wysrałeś i się nim udławisz, jesteś skurw**nem, złodziejem i nic nie potrafisz do tego trzymasz z debilami, pazerne g*wna...

Nazwę serwera to chyba z dupy wyjąłeś 0.o

Albo nadałeś ją na cześć największego noob'a jaki w świecie Metin'a się znalazł "Dracosia".

Sam serwer jest na prawdę lipny i robiony na szybko byleby był. Wiadomo wyciągnąć hajs (już w sumie po raz 3) i spierdolić.

Kwestia druga "Małysz" :D

Chłopak chyba się już spalił. Wyszło szydło z worka, że jest tak samo pazerny na hajs, jak twórca poprzednich g*wien.

Jakby teraz nagrał filmik, że nie wiedział z kim współpracuje i próbował zwalić winę na nich to na pewno bym nie uwierzył, na pewno pytał jakie ziomek miał wcześniej serwery. Pazera na pazere trafiła no i mamy takie g*wno robione byle jak i na szybko.

Małysz ma więcej za uszami niż sam FuBu pewnie, takie są tylko moje przypuszczenia. Nie wiem czemu mu wszyscy wierzą w te filmy na których nic nie ma, manipuluje wami, a wy sobie dajecie ch*ja w gębę pakować i jeszcze mu za to dziękujecie. Sam atakował serwery za hajs, jakoś jak był w teamie atakowanie Ravii to nie było nic złego, nagle wyleciał pewnie z własnej przyczyny a usiłuje to zwalić na kogoś durnymi filmami. Teraz nagle jest to coś nie do pomyślenia, poszedł do Isamu z podkulonym ogonem i zaczął żebrać jak biedak o rozgłos i pomoc, bo wiedział dobrze że Isamu to zrobi. Zrobi to, bo ma kosę z FuBu.

Moim zdaniem jest to taki cwaniaczek któremu wiecznie kasy mało, rozgłosu i musi się popisywać, bo go roznosi. Taki zwykły pizduś, moim zdaniem do olania typek, nie wiem czym on wam imponuje, nagrał tego vloga i sam gadał w nim, że nagrywa po to żebyście mu bardziej wierzyli - No k**wa tylko totalny idiota nie zauważy w tym manipulacji. Mówi, że macie mu wierzyć, a wy słuchacie się wszystkiego co powie, zero samodzielnego myślenia.

Dobra koniec wypocin, nie chce mi się dalej pisać o dwóch pazerach i g*wnie "Dracos" - Tak był taki znany noob w metinie, kto grał w 2010-2011 na pewno go zna z tsów.

linki poza mpc

Opublikowano

Dodanie do handlarzy egzo, rad, przepustek, zwojow cofania um, butow wiatru, boja na start, usuniecie ulepkow, zmniejszenie ceny dodan, zwiekszenie dropu kasy, zwiekszenie dropu ku i moge wrocic na serwer :P

Opublikowano

Dodanie do handlarzy egzo, rad, przepustek, zwojow cofania um, butow wiatru, boja na start, usuniecie ulepkow, zmniejszenie ceny dodan, zwiekszenie dropu kasy, zwiekszenie dropu ku i moge wrocic na serwer :P

To jest medium a nie 4 Fun czy Easy do potęgi zastanów się 2 razy zanim coś napiszesz. Jak Ci sie nie podoba prosta rada "nie gra", albo zró własny serwer.:>

Opublikowano

jak dla Malysza to jest easy to oni nigdy nie zrobia servera Medium :)

To jest medium a nie 4 Fun czy Easy do potęgi zastanów się 2 razy zanim coś napiszesz. Jak Ci sie nie podoba prosta rada "nie gra", albo zró własny serwer.:>

idz na pierwszego lepszego Mediuma (nie hard/medium) tam masz x200 dodan/zmianek za 1kk :) gdzie do 30 lvl masz 5kk

do tego cale eq w m1 1-54lvl +9 ... no i bojowca na start .... nawet militara..

56096062140461666809.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...