Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dracos [Dedyk] [Medium]

Join

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak chwala serwa i leja z ddosow a kicka co chwile.

Jednak chujnia z grzybnia, ide na Konkorydyje Em Te Dwa i z usmiechem na twarzy zaladuje w ISa tam niz mialbym karmic tego gownozjeba malysza, jestes gorszy nawet od takiego fubu.

Jaki masz nick na konkordji? tez tam gram w jinno, nick Revixus.. napisz, bo nudno xD

tez moge wyebac troche w is, zebys sam nie byl. xD

• Odpowiedzi 266
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Sram na skąpych administratorów

ogólnie sram na wszystkich skąpców

dlatego sram na ten serwer zrobiony w 99-ciu %-ach pod IS

FuBu nie jest taki skąpy jak Ty małysz

Kurwa zmarnowałem tylko 5h na pobieranie clienta..

14 września (chyba) startuje podobny serwer do tego tylko że normalny easy/medium ,a nie hard jak to ścierwo

NIE POLECAM !!!

41196912334212939960.png

Opublikowano

Napewno macie 2,4k skoro kazdy post w tym temacie jest

a) neutralny

be) negatywny

Ilosc postow zadowolonych graczy równa się zeru. I nie piszcie, ze zadowoleni gracze zajeci sa graniem bo ta dzieciarnia po kilku minutach pisze, ze serwer zajebisty i poleca.

Opublikowano

Nie polecam, nie ma butów wiatrów (kpina), na serwer medium mam 30lvl i ani jednego bona w eq tak ciężko zdobyć yangi, bony w zwierzaku nie działają ( jak masz zwierza z is to działa), pisze ze przedmiot znika po minute a tak naprawde po 5 seci przez to stracilem dobrego fmsa, za misje dostaje się eq +7 chociaż na start jest +8, dzikiego wieprza nie można bić bo tekstury blokują, licznik podkrecony ( padly 2ch a liczba graczy rosla caly czas ) . pozdro

Opublikowano

Nie ma co, ten serwer miał być niby medium/easy, a wygląda na niedopracowanego harda. Zmianki powinny być normalnie u handlarzy za normalną cenę i co ważniejsze buty wiatru na start. Powiadasz, że serwer nie ma nic wspólnego z Santrielem ?, ale jedną mapkę macie od niego "4 strony świata". Tyle na temat.

xD 

Opublikowano

Nie ma co, ten serwer miał być niby medium/easy, a wygląda na niedopracowanego harda. Zmianki powinny być normalnie u handlarzy za normalną cenę i co ważniejsze buty wiatru na start. Powiadasz, że serwer nie ma nic wspólnego z Santrielem ?, ale jedną mapkę macie od niego "4 strony świata". Tyle na temat.

Sa ale u ukrytego npc ktorgo musisz szukac po calej mapie, co za kurwa kpina..

Opublikowano

Gdyby to był easy/medium to by dali normalnie skille, boja. Myślałem, że chociaż będzie medium/hard a wyszedł hard/veryhard aka is. Nie polecam, dopóki admini nie wezmą się w garść i nie zrobią tego czego chcemy. A gdyby był to easy/medium to serwer marzeń, szkoda że woleli zrobić harda. :/

Opublikowano

Szczerze? Watpie aby gralo tutaj 2.4k osob.Licznik jest ladnie podkrecony.W m1 pustki,rozumiej kazdy expi aczkolwiek spota latwo znalezc a na ogolnym malo kto sie wypowiada wporownaniu do pando** czy virtua**,ktore maja ok 2k graczy.

Nie wiem czy to jest bug lecz nie widze swojego peta.Spatchowalem klienta.Dodatkowo bonusy peta prawdopodobnie nie dzialaja.Moj daje niby szanse na otrucie a jak dotad nie otrulem zadnego mooba z lvlem nizszym od mojego.Liczylem na cos innego.Jak dla mnie to druga ravia z maksymalnym lvlem 140.Zapewnialiscie,ze z ddosami sobie poradzicie a co 5min kicka.Yang leci malo wporowaniu do cen u handlarzy.Na 30lvlu nie stac mnie nawet na dodania.I to ma byc medium?

Edit; Wybaczcie za moja polszczyzne,pisalem na szybko.

Opublikowano

Wy chyba nigdy na hardzie nie graliscie...

Gralem kurwa na hardzie i gram, w 400 minut w grze( w real life po trochu przez 2 dni) na cholernym hardzie Konkorodyjiyjj(kazdy wie ocb) zrobilem boja, zdobylem fms sr 25 z kd +4, ofc +9, zalatwilem sobie eq do expa do prawie 50, a to dopiero byl 33 i 2 kulki. A na Waszym jak to TY ZAZNACZYLES - MEDIUM - tak pisze w temacie - boja nie zrobie nawet w 3 dni. Na cholernej rafii boja zrobie szybciej niz tu. Na Rafii kilka min w lochu i mam medal - tutaj gowno.

Opublikowano

Wy chyba nigdy na hardzie nie graliscie...

Ja osobiscie gralem na wielu hardach i nie pamietam takiego na ktorym bylo trudniej o boja, ani serwera typu medium na ktorym trzeba bylo dropic ku , pozdrawiam :)

Pieczec na 30 min, kpina ...

[center][img=http://alistria.eu/pliki/sygny/sygna1.png][/center]

Opublikowano

Gralem kurwa na hardzie i gram, w 400 minut w grze( w real life po trochu przez 2 dni) na cholernym hardzie Konkorodyjiyjj(kazdy wie ocb) zrobilem boja, zdobylem fms sr 25 z kd +4, ofc +9, zalatwilem sobie eq do expa do prawie 50, a to dopiero byl 33 i 2 kulki. A na Waszym jak to TY ZAZNACZYLES - MEDIUM - tak pisze w temacie - boja nie zrobie nawet w 3 dni. Na cholernej rafii boja zrobie szybciej niz tu. Na Rafii kilka min w lochu i mam medal - tutaj gowno.

to musisz miec pecha medal leci srednio co 50 malp

A kicka co 5min nie od DDoSow tylko channele padaly od zapetlenia i ilosci graczy.

Opublikowano

A kicka co 5min nie od DDoSow tylko channele padaly od zapetlenia i ilosci graczy.

Hmm... Nowe teorie tworzysz?

Co do serwera to tak jak podejrzewałem.

Wbiłem na chwile wywaliło 3 razy i ja już podziękuje :).

@Kongo, Nie dopracowałeś strony :|,(Aczkolwiek są to nowe i dużo lepsze skrytpty) lecz błędy w niej zawarte zostawie dla własnej wiadomości.

Przy Venoxie i Alienie pisałem co było nie tak, tutaj nie zamierzam :).

Strona ładuje prawie 15mb zanim się na nią wejdzie :D

Pozdro

@down Nie mogłem się powstrzymać, jak patrze jakie teorie kreujesz dla ludzi.

Między mną a tobą jest pewna róznica, żaden z moich napisanych postów w tym temacie nie jest spamem :)

Poproszę cię o SS z tabeli player|player z ilością rekordów :).

Wtedy może rozwiejesz wątpliwości dotyczące kręconego licznika, ja się nie wypowiadam bo wiem jak jest xD

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Hmm... Nowe teorie tworzysz?

Co do serwera to tak jak podejrzewałem.

Wbiłem na chwile wywaliło 3 razy i ja już podziękuje :).

@Kongo, Nie dopracowałeś strony :|, lecz błędy w niej zawarte zostawie dla własnej wiadomości.

NIe mozesz sie juz powstrzymac? Miales nie pisac...
Opublikowano

Czyli dziurawe ścierwo pod IS ? Nie warto nawet tracić transferu na załadowanie stronki ? ;/

Jeżeli jakieś patologiczne bydło gnoi cię, tylko po to by zaspokoić swoje syfiaste ego. To ciśnij frajera jak tylko dasz radę! Zniszcz go, nie patrząc na koszta. Być może dostaniesz po gębie, Ale niech ten syf wie, że wkroczył na krwawą ścieżkę.

[N][e][k][a][r][e][S][T]

Opublikowano

Czyli dziurawe ścierwo pod IS ? Nie warto nawet tracić transferu na załadowanie stronki ? ;/

Powiem tak

Gracze IS vs Gracze bez IS to tak jak niedorozwiniętę małpy vs doswiadczone małpy z jebanymi laserami.

Ktos powie - dziecko Smerf uzywa przeklenstw - ale jak to by brzmialo? vs dowiadczone malpy z pięknymi ciekawymi okazalymi laserami.

Słittttt!

Takto ma siłe! Nie ma Isamu a jest pompa!

Opublikowano

Wbiłem 40 lvl i tak:

- ledwie wybonowane eq

- drop kasy nie dopasowany do cen

- Drop tych skrzyń z moobów (od początku gry tylko 1 szt.)

- Robienie konia to porażka totalna a drop medali jeszcze większa.

- IS przeładowany i za drogi...

- Resp metków powinien być co 5-10 min i zwiększony 2x.

- Pobugowane pety

- drop yang nie jest dostosowany do expa

- Zanim zrobię tego konia bez isu będę mieć 80 lvl..

- Skille powinno się chociaż na G dostawać na takim 40 lvl+ lub z jednego metka 5-10 ku bo lipa..

- na start nie pełne eq

- ulepszacze na nawet zbroję na 1 lvl -.-

Mógłbym wymieniać tak dalej.

Zawiodłem się..

graphic.png

Opublikowano

Tak, tak. A licznik nalicza każdego jako 5/6 graczy. Channel nie padnie Ci z dużej ilości graczy na takiej maszynie jaką wy "MACIE" .

Opublikowano

tak

@antywarn:

jak zrobic boja?

g5nrqj.jpg

Chejter na emeryturce

Zapraszam na servery : ConcordiaMT2 [Najepszy Hard], Alistria [Najlepszy Medium/Easy]

Nie polecam servera : Ravia.eu

Opublikowano

Szkoda :/ Szukałem serwera na noc a z doświadczenia wiem że w takich sprawach nie ma dymu bez ognia :/

Czekam być może daremnie na jakieś poprawki administracji. Wtedy może się odpalę na serwer. :)

Jeżeli jakieś patologiczne bydło gnoi cię, tylko po to by zaspokoić swoje syfiaste ego. To ciśnij frajera jak tylko dasz radę! Zniszcz go, nie patrząc na koszta. Być może dostaniesz po gębie, Ale niech ten syf wie, że wkroczył na krwawą ścieżkę.

[N][e][k][a][r][e][S][T]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...