Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dracos [Dedyk] [Medium]

Join

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 266
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jeżeli macie Windows 7 nawet nie pobierać tego syfu! Jeżeli kojarzycie błąd C++ to na tym serwerze będzie Was prześladował co kilka minut. Sam tego doświadczyłem.

Jako gracze daliśmy Wam rekordową sumę lajków a Wy zrobiliście nas w chu*a za przeproszeniem. Pet'a do wyboru brak, wierzchowiec na 30min. rly, rly???

Wypadałoby teraz aby wszyscy unlike'owali tamtą zapowiedź, bo słowa nie umiecie dotrzymać. A serwer to jedno dno, chce ktoś tracić czas na sciąganie klienta z chu*owego hostingu, aby wejść tylko na bug na bug'u to zapraszam. Ludzie jadą na cheatach, a team nie reaguje! Pozdro mnie już na Waszym syfie nie zobaczycie.

Opublikowano

Od poczatku bylem sceptycznie nastawiony, ale nawet chcialem wbic zobaczyc chociaz.

Lecz po tym co tutaj sie dowiedzialem na temat servera to nawet nie uruchomie pobierania ^^

@antywarn

w ile wbije 2lvl?

g5nrqj.jpg

Chejter na emeryturce

Zapraszam na servery : ConcordiaMT2 [Najepszy Hard], Alistria [Najlepszy Medium/Easy]

Nie polecam servera : Ravia.eu

Opublikowano

Też się zawiodłem. Miał być medium/easy. Chłopaki z administracji chyba nie ogarniają jak wyglądają medium/easy ^^

niedługo startuje zajebisty medium/easy Drei kon (połącz sobie spacje :P ) Elo !

Opublikowano

Malysz mowil nawet na filmiku u siebie ze serwer easy / medium a to typowy hard wiec WTF !? Do tego bledy na serwie no calkowita LIPA.

00381637475378013724.png
Opublikowano

Na serwerze niestety się zawiodłem :(

1. Pety miały być do wyboru przez gracza, a każda klasa postaci ma już przypisanego peta.

2. Z tego co pamiętam to wierzchowiec którego dostajemy na start miał być na 3h, a jest na 30min.

3. Ceny w is są z kosmosu, serwer przy takich cenach, raczej długo się nie utrzyma, bo nikt prawie nie będzie wydawać na to kasy.

4. Okno peta, moglibyście dać możliwość przeniesienia go w inne miejsce.

5. Misje u biologa, miały być zedytowane, aktualnie są zedytowane, ale nie do końca. Za misje u biologa dostajemy zbroje i broń na 1lvl +7, ale po co nam one skoro na start dostajemy to samo tyle że +8.

6. Wielkim minusem jest to że na mapie widać kwiaty i skrzynie, nawet nie trzeba się trudzić by je znaleźć.

7. Z mobów miały lecieć szkatułki, aktualnie chu*a leci.

Czekam na odpowiedź ze strony administracji.

Serwer może i jest fajny, ale ładnie okłamaliście graczy

e78af1e09121015a74fd8f502d1985b2.jpg

Nie rozumiem, mogłem urodzić się w Śródziemiu, Rivii, Skyrim. Mogłem dostać list z hogwartu, a jestem sobie w jakiejś tam Polsce, w której nawet nie mogę nikogo porządnie pieprznąć fireballem.

Opublikowano

Serwera nie polecam.

To był czysty zabieg marketingowy według mnie, Małysz pewnie na to wpadł może po 3 odcinku z dowodami na Bufona, że może sobie postawić serwer, ludzi będzie, bo przecież masa mięsa wie o co chodzi z Jarusiem.

Najbardziej perfidny był ten PD na tydzien za 91 SM, a doładowanie dawało 90 SM, to przechodzi już ludzie pojęcie :)

Ale 30 kafli samo się nie odrobi nie :D?

a co mi tam

@Jak długo mniej więcej zajmuje wbicie max lv?

Opublikowano

Oj przykro malysz sie zachował. Najpierw wypromowany na sprawie FuBu głównie rzez isamu, a co do czego zrobił mu konkurencyjny serwer, na początku miał być easy, wyszedł medium ale tylko z nazwy, to jest swoisty hard. Najpierw dał się wypromować, potem zrobił mu konkurencje, typowe zachowanie polaków. IsAmU wybaczyl mu dd-osowanie i dodal do teamu jako moda ts-a, a ten wystawił mu dupsko. no nie kiepsko. Na serwerze szkoda grac, 30 lvl wbijalem dlugo i mialem 700k (wtf?) 10 dodan 1kkk, no dobra dobiłem ten 33 na którym miałem 1kkk, do tego weszły mi 4 bony do 1 itemka i 1 do kolajnego (wtf?) az szkoda gadac. Poprostu hard, zaden medium.

Opublikowano

Również się bardzo zawiodłem.

-Buty wiatru, gdzie są?! -.-

-Dodania 1kk, pozdro :*

-Medale co 2h, szansa 33%, również pozdro :*

-Wierzchowiec na 30 min. ŻART?

-Gdzie są jakieś roski, ew. dopalacze?

-Peta na woju nie widać.

-Eq na start +8/6 i nie w całym komplecie

-Bardzo kijowy drop kasy, na potki idzie w uj kasy. (niebieskie 100k, wp ma kichę)

-IS, IS, IS, IS, IS! (wierzchowiec 80% NA POTWORY! WTF?!!?!??!?!???!?!)

-Admini olewają graczy. Na Pv pisałem pytania do GM, nie otrzymałem odpowiedzi. A on się chwalił licznikiem na wołaczu jak głupi.

Ahh, dzisiaj 2,5k osób jutro 1,5 i tak spadnie z czasem. :) Tak jak na większości hardów, a dlaczego? Głównie IS, oraz niedopracowania. Wiadomo - lepiej zrobić łatwiejszy serwer, niż trudniejszy. Wam się raczej nie udało, tak kolorowo jak na prezce w grze nie jest. : )

Opublikowano

Jest masa ludzi to fakt... Temat miał dużo lików, dużo wypowiedzi, dużo wyświetleń, sporo youtuberów chciało nagrywać z tego serva i robili zapowiedź... Tyle poza tym nic dzisiaj nowego nie wychodzi ;/

Zbieram like ;x

Opublikowano

Tak chwala serwa i leja z ddosow a kicka co chwile.

Jednak chujnia z grzybnia, ide na Konkorydyje Em Te Dwa i z usmiechem na twarzy zaladuje w ISa tam niz mialbym karmic tego gownozjeba malysza, jestes gorszy nawet od takiego fubu.

Opublikowano

Dojebaliscie po calosci :D beka w chuy z isa "ma ulatwiac gre" ta a nie kurwa ja ustawic jebnijcie glowa w sciane dajac na serwie medium/easy konia tylko i medale co 2h 33% szansy ? Poebaobao ?! Jak ktos ma neta na limity lepiej nie pobierac szkoda transferu pozmieniajcie to lepiej jezeli chcecie by liczba graczy sie utrzymala bo teraz to mozecie wszystko zjebac : ).

42421797.jpg

Opublikowano

To nei gracze, to hejterzy, nikt im ladowac w IS nei karze. IS to wspomaganie , a nie wydawanie z przymusu...

Nie wykrecaj kota ogonem , kazdy gracz ma prawo do wyrazenia opini na temat serwera . Niezalezenie od tego czy to jest opinia pozytywna czy negatywna .

Moje spostrzezeni po 1,5h gry

1. Drop yang zanizony , ulepki od poczatku w eq smieciowym potrzebne jak na GLOBALU .

2. Szansa na ulepszenie? Szkod ze nie ma % ale podejrzewam ze na +6 tak jak n globalu lub jeszcze mniejsza . Osobiscie uzbieralem 3kk yang i max fms mialem na +7 , pozniej spalone do +4

3. Medale praktycznie nie wchodza , wbilem tutaj z 4-ma osobami wiec nam 5 , zaden nie wszedl czyli prawdopodbnie szansa mniejsza niz 20%

Serwer hardkorowy na poczatku , naprawde nie omamiajcie ludzi ze to medium , bo z medium nie ma nic wspolnego . Hard z domieszką medium ? Być moze , ja tego nie weryfikuje dalej .

Serwer nastawiony pod ITEM SHOP pełna parą .

Nie polecam jesli to medium , jesli hard to jak najbardziej .

Opublikowano

Jeśli piszecie posty typu polecam / nie polecam to napiszcie od razu dlaczego, inne posty będą odpowiednio nagradzane.

graphic.png

i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB

Opublikowano

Polecam na serwer wbic serwer naprawde dobry .. nie dziwie sie ze dla was za trudny jak wbiliscie max 15lv to nawet kasy nie ma a Warto robic wszystkie misje , Na 30lv jest juz cale eq wybonowane :) z full hp .

Opublikowano

Serwer typowo pod IS. Egzo, nawet przepustki są w is na serwerze "MEDIUM" to jakis zart. bojowiec tylko z isa jak chcesz sam wbijac powodzenia musisz tydzien czekac zeby spokojnie pojsc expic. nie polecam serwera

Opublikowano

Polecam na serwer wbic serwer naprawde dobry .. nie dziwie sie ze dla was za trudny jak wbiliscie max 15lv to nawet kasy nie ma a Warto robic wszystkie misje , Na 30lv jest juz cale eq wybonowane :) z full hp .

Ciekawe jakim cudem :) Na prawie 20 lvl miałem jakieś 250k.. Do 30 lvl MOŻE miał bym 1kk... co daje 10 dodań bonusów ;) Nie zrobił byś całego eq ^^ Nawet na farcie gdybyś miał do 30 lvl 2kk yang to miał byś 20 dodań..

Zbieram like ;x

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...