Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dracos [Dedyk] [Medium]

Join

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Może mi ktoś wytłumaczyć jakim sposobem Ins1ide z fearless który był wczoraj w topce i wrzucił ss że chce odzyskać kase ma :

5x skille m1 ?? wiadomo że 5x ma się na 86lv !!

i jakim sposobem ma 3x statystyki po 90 ?!

ładnie coś tu nie gra...

ss znajduje sie na forum Draconisa pod działem

Jeśli jest coś w IS co robi skille 5x m1 to serdeczne gratulacje administracji pomysłu -.-

o to ss ...

090810074_nwsxxpp.jpg

wczoraj był jakiś exp x100000 przez ten czas wbił spory lvl, i mu cofnęli lvl do tego przed tym bonusem expa, a skille i statystyki zostały :)

• Odpowiedzi 266
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Do IS dodajcie jeszcze poty i itemy do biologa <3 Nie polecam, gorszego serwera dawno nie widziałem.

i włam ? ? haha smieszne xD

Opublikowano

Ahh :P dodałem raptem 4 pzm górnictwa :< Myślałem że będzie na dłużej :D Ktoś się na serva włamał :P

Zbieram like ;x

Opublikowano

Beka w chuy z serwa tyle w temacie : D Obiecywac jest dobrze ale zrobic serwer taki jak sie obiecuje co to kurwa nie bd na nim jaki to on zajebisty jakie zabezpieczenia i wgl w chuy wyebany a potem wychodzi cos takiego . Tak wiem ze poczatki serwera itp ale nie pierdoli sie takich glupot ...

42421797.jpg

Opublikowano

hahahahahahahahahahahahahahahahaahhahahahahaha

Małysz beka lekka z cb :D

aw: ile kosztuje 1 zmianak buahahahahahaha

31.07.13 - Astium !

16:00 Start!

Najlepszy Serwer 2013!

Opublikowano

Niestety hejty w moją strone wam nie wyjdą wczoraj byłem w topce 77 lv cofneli lv zostawili staty/skile.

Dzisiaj miałem 50 lv i od 50lv mogłem dodawać pkt statystyk oraz skile więc chować się pod ławkę.

12412png_nennnnw.png

»ωнαтєvєя yσυ sαy, sαy ιт ωιтн cσnvιcтισn.«

Opublikowano

Dobrze, że nie ściągałem, bo chciałem już go ściągnąć i bym stracił już 800mb z limitu xD

Tak i teraz mówią, że włam ? Pozdro dla administracji. Ludzie z fearless mają znowu ulgi od administracji, który to już raz ?

Proszę, tylko nie zganiajcie też winy na nich, bo w sumie to administracja dała Im te 1000% expa, all skile m1, 3x90 pkt.

Chyba wszystkie itemy są w is, a oni dają jeszcze -30% na is, bo hajs się musi zgadzać.

Myślałem, że serwer będzie ogarnięty, a tu jedna wielka lipa.

Up:
No i tak wychodzi na to, że administracja wgl nie ogarnia i ciekawe czemu dodali 1000% expa ?

UggNk9.gif

ExMod WoT SP  ExLider MMT exMentor

http://www.twitch.tv/jugensik

Opublikowano

Niestety hejty w moją strone wam nie wyjdą wczoraj byłem w topce 77 lv cofneli lv zostawili staty/skile.

Dzisiaj miałem 50 lv i od 50lv mogłem dodawać pkt statystyk oraz skile więc chować się pod ławkę.

No i co z tego? To zmienia tylko to, ze fearless nie sa pizdami bo obciagaja administracji a ona im ulatwia gre tylko dlatego, ze bugują i oszukują.

Na tym serwerze bo na wielu innych mieliscie ulgi od administracji.

Pozatym hejty nam chyba wychodzą bo każdy kto interesuje sie fearless ich nienawidzi oprocz was samych.

Czy na 5 lv dostaje sie skille P ?

Opublikowano

Gratuluje ludziom ktorzy wydali do IS :P a jest ich sporo :P i niech wam nie wmawiają że po przez logi usuną all itemy jakie ludzie sobie porobili z kont GM.ow hahah : } teraz tylko patrzeć jak na allegro beda Bryłki truty itp ; p

Opublikowano

No i co z tego? To zmienia tylko to, ze fearless nie sa pizdami bo obciagaja administracji a ona im ulatwia gre tylko dlatego, ze bugują i oszukują.

Na tym serwerze bo na wielu innych mieliscie ulgi od administracji.

Pozatym hejty nam chyba wychodzą bo każdy kto interesuje sie fearless ich nienawidzi oprocz was samych.

Naucz się pisać infantylny pozerze.

Ulgi to Ty masz na policji jak sprzedajesz pół ośki.

Jesteście żałośni jeżeli potraficie kogoś hejtować bez powodu, my niby gówna itp. a pamiętam, że od około roku przegraliśmy może 2 wojny.

Zazdrość przez polaczków przemawią jak głód przez Arabusów.

12412png_nennnnw.png

»ωнαтєvєя yσυ sαy, sαy ιт ωιтн cσnvιcтισn.«

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...