Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dracos [Dedyk] [Medium]

Join

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 266
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Szczerze? to najlepiej zrobić restart, dodać ku do npc, bojowca na start, kamyki duchowe z metków, poprawić expa, poprawić wszystkie bugi itp, itd

Wtedy serwer będzie przyjemniejszy i może ktoś wróci ;] aa no i przydałoby się też, aby administracja zrobiła vloga z wyjaśnieniami bo teraz wygląda na to, że się boicie

Prawda , sam bym zagral od poczatku jakby tak było + szansa na ulepszenie z % wyświetleniem , i lekko zwiekszona .

Ale trzeba było zwiekszyc resp mjetkow , dodac troszke ich na mapce .

Licze na restart ! yO!

Opublikowano

Serwer rusza dzisiaj w nocy lub jutro z rana info z ts`a

Start o 16 i SM`y zwrocone i jakies zmiany co ulepsza gre i to mamy potraktowac jak beta testy ;/

Opublikowano

WiesMack, dnia 08 Wrze 2013 - 19:25, napisał:

Serwer rusza dzisiaj w nocy lub jutro z rana info z ts`a

Start o 16 i SM`y zwrocone i jakies zmiany co ulepsza gre i to mamy potraktowac jak beta testy ;/

Będzie restart serwera.

Aby uniknąć uporczywego spamu tymczasowo zamykam temat.

Jak serwer będzie online / bądź macie konkretne informację proszę kogoś z administracji o pw.

NA PROŚBĘ ADMINA

http://youtu.be/L5zsAYvXKOQ

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Wystartował? : P Moim zdaniem będzie za niedługo zamknięty...

Informacja dla wszystkich graczy którzy nie są wtajemniczeni : )

Laminero - FILMIK PT. "OKRADLI MNIE"

Pisał na forum o tym że wraz z Małyszem rezygnują z serwera i że stracił on dostęp do wszystkiego wraz z - uwaga - "PIENIĘDZMI" (gimby uwierzą).

Twierdzi że ma on również kontakt tylko z Małyszem a w dodatku ktoś mu zmienił nick na forum - tylko kto? o.O

258x99c.jpg

v8nalt.jpg

Znowu wszystko pójdzie na Fubu? To już się robi nudne... zwłaszcza że w tej chwili brak dowodów jak widzę.

Małysz - Film Pt. "Dracos koniec - wyjebane na kase"

Czyli Małysz twierdzi że został okradziony oraz nie ma dostępu do niczego, to samo jego kolega Laminero. Ale Asek i Razer mają dostęp?

Oraz w swoim vlogu twierdził że admini mieli dostęp do tych "niby płatności" co mówi samo za siebie. Najlepiej nakręcić vloga bez dowodów i kręcić te beke dalej i dalej...

3007bjq.jpg

Po prostu ręce opadają, ja się wgl. dziwię że jeszcze ludzie wam wierzą - ponad to dlaczego nie kasują wam wiadomości z forum właśnie tego typu? Tylko zmieniają nicki?

Ja wiem jedno, czekam na filmik pt. jak zrobić z siebie ofiarę bo w tym to Małysz jest the best i jego porady przydadzą mi się na pewno na całe życie : )

A serwer dalej stoi i nie wiadomo kto nim kieruje xD BEKA W UJ : D

Opublikowano

chu mu w dupsko niech wsadzą sobie ten hajs głeboko i szeroko nie zagram już na ich serwerze bo nie warto(Mówie o tym razerze asku i chu wie kim jeszcze). Biedaki polaki polecieli na hajs to ich sprawa ;). Fubu musiał sypnąć ładny hajs tym co pozmieniali te passy. No chyba ze sa debilami i zrobili to bo myśleli że gracze zostaną i nie będą musieli się dzielić hajsem z malyszem i laminera. Nie wiem jak wy ale ja spadam na drei*** bo tu nie ma co siedzieć.

Opublikowano

Po prostu chcą sie wzbogacić i wyjść z tego jako poszkodowani. Logiczne, że jeśli ktoś pozbawia kogoś prawa do czegoś, to napewno nie bawił by się w zmienianie nicku na forum, tylko usunął by jego profil aby nie było po nim śladu. Plus jeszcze, laminero stworzył temat na forum, a "obecni" admini tak po prostu go zostawili... śmieszne. I na dodatek z tego co wiem to chyba tylko HA, mogą robić takie rzeczy a nie zwykli GM'i.

Żenada, czy ktoś naprawdę w to wierzy, co oni mówią?

Opublikowano

Wystartował? : P Moim zdaniem będzie za niedługo zamknięty...

Informacja dla wszystkich graczy którzy nie są wtajemniczeni : )

Laminero - FILMIK PT. "OKRADLI MNIE"

Pisał na forum o tym że wraz z Małyszem rezygnują z serwera i że stracił on dostęp do wszystkiego wraz z - uwaga - "PIENIĘDZMI" (gimby uwierzą).

Twierdzi że ma on również kontakt tylko z Małyszem a w dodatku ktoś mu zmienił nick na forum - tylko kto? o.O

258x99c.jpg

v8nalt.jpg

Znowu wszystko pójdzie na Fubu? To już się robi nudne... zwłaszcza że w tej chwili brak dowodów jak widzę.

Małysz - Film Pt. "Dracos koniec - wyjebane na kase"

Czyli Małysz twierdzi że został okradziony oraz nie ma dostępu do niczego, to samo jego kolega Laminero. Ale Asek i Razer mają dostęp?

Oraz w swoim vlogu twierdził że admini mieli dostęp do tych "niby płatności" co mówi samo za siebie. Najlepiej nakręcić vloga bez dowodów i kręcić te beke dalej i dalej...

3007bjq.jpg

Po prostu ręce opadają, ja się wgl. dziwię że jeszcze ludzie wam wierzą - ponad to dlaczego nie kasują wam wiadomości z forum właśnie tego typu? Tylko zmieniają nicki?

Ja wiem jedno, czekam na filmik pt. jak zrobić z siebie ofiarę bo w tym to Małysz jest the best i jego porady przydadzą mi się na pewno na całe życie : )

A serwer dalej stoi i nie wiadomo kto nim kieruje xD BEKA W UJ : D

Tu masz rację, ta cała śpiewka że ich okradli to JEDNO WIELKIE GÓWNO.

Nie wiedzieli co już zrobić i trzeba było coś wymyślić, a najlepszym sposobem była śpiewka że ich ojebali ~~ takie jest moje zdanie.

Opublikowano

Pozdrawiam wszystkich, ktorzy uwierzyli w te przesmieszne bajeczki xD

To żaden wlam, nikt nikogo nie okradl - to pierdolenie :) Malysz z tą swoją Lamą nie umieli servera ogarnac, wiec postanowili zamknac, przynajmniej troche zarobili, dobre i te 1-2k :D ale zeby hejtu nie bylo postanowili zrobic te swoje smieszne filmiki, ze niby "okradli" xD beke mam z ludzi, ktorzy w to wierza :) Dlaczego nie kasuja ich postow wyjasniajacych z tymi filmami ? :D zeby lud mogl zobaczyc i uwierzyc w ta bajke :) Malysz - zlodziejem zawsze byl i dalej jest.

Nie polecam tego gowna (bo serverem tego nazwac nie mozna)

@antywarn

Gdzie expic na 2lvlu?

g5nrqj.jpg

Chejter na emeryturce

Zapraszam na servery : ConcordiaMT2 [Najepszy Hard], Alistria [Najlepszy Medium/Easy]

Nie polecam servera : Ravia.eu

Opublikowano

Pozdrawiam wszystkich, ktorzy uwierzyli w te przesmieszne bajeczki xD

To żaden wlam, nikt nikogo nie okradl - to pierdolenie :) Malysz z tą swoją Lamą nie umieli servera ogarnac, wiec postanowili zamknac, przynajmniej troche zarobili, dobre i te 1-2k :D ale zeby hejtu nie bylo postanowili zrobic te swoje smieszne filmiki, ze niby "okradli" xD beke mam z ludzi, ktorzy w to wierza :) Dlaczego nie kasuja ich postow wyjasniajacych z tymi filmami ? :D zeby lud mogl zobaczyc i uwierzyc w ta bajke :) Malysz - zlodziejem zawsze byl i dalej jest.

Nie polecam tego gowna (bo serverem tego nazwac nie mozna)

@antywarn

Gdzie expic na 2lvlu?

Beke mam z ciebie.Małysz dokładnie wie ile przez pierwszy tydzień może kasy wpaść i jeśli rzeczywiście chcieli by zarobić i zamkąć nie zrobili by tego po kilku h tylko po tygodniu-dwóch.
Opublikowano

Takie małe info od małysza i laminero

http://www.youtube.com/watch?v=7FkXq3adsWM&feature=player_embedded

https://www.youtube.com/watch?v=Hz16-aK-Eek

Jeśli sprawa się wyjaśni proszę administratora o PW do któregoś z moderatorów, to prezentacja zostanie otworzona

graphic.png

i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...