Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dracos [Dedyk] [Medium]

Join

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

3gb na dysku tylko mi to teraz zaśmieca , jeśli to jest medium no to pozdro .. Wolę w to miejsce wybrać inne serwery a tego póki co zostawię bo wątpię że poprawię tyle rzeczy ..

sygnatura to nie miejsce na takie oferty, skorzystaj z działu giełda.

• Odpowiedzi 266
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Tak się zapowiadało a:
-Jest sporo bugów.
-Ciągle Kicka.
-1000% w grze expa , podejżewam włam.
-Przepustek nie ma 24zł trzeba wydać żeby iść do v2.
-Exp o troszke wiekszy niz na R*vii a przecież to easy/medium.
-Ulepszacze jak na PL.
-Misje standardowe jak na harda.
Jednym słowem gorzej niz na A**ium....

A to? Co to jest : -.-

m1bq.png

Żegnam serwer a tak się zapowiadało.
Serwer pod Is-a.

Opublikowano

Jakaś przybliżona godzina ponownego włączenia serwera? Czy można iść spać? :)

Jakaś przybliżona godzina ponownego włączenia serwera? Czy można iść spać? :)

jjwxlXl.jpg

Sygna by

Nathalie <3

Opublikowano

Grając na servwie i ak zobaczyłem te raty. Odrazu wyjebałem i usunołem ten server. Nie wiem po co go małysz robił. I powiem tak do małysza.

Nie mow, ze on chce miec hajs bo jestes prawie taki sam. On chcoiaz ma server gdzie gra z 1k os i nie jest pod is jak ten twój. Pozdrawiam.

Jestescie tyle samo siebie warci. Już myslałem małysz, że bedzie z ciebie człowiek. Ale wlisz pieniądze niz widzów i dobry server. No szkoda.

d2dp.png

Opublikowano

Z tego co widze to dracos to klapa ; x

Zapraszam na mój kanał youtube - www.youtube.com/MrDjKaspa

Masz jakieś pytania? GG : 44051502

Chciałbyś polubić mnie na facebooku? https://www.facebook.com/MrDjKaspa

Grałem na serwerach takich jak : Ravia.eu , Balmora.pl , Tradior.pl , ShivaMT2 , Almeria.pl , s2 feniks ( METIN2.PL )

81096437081965088413.png

Opublikowano

Zabolało, że 360 podał jakie g*wna miałeś wcześniej ? :)

Ile ten Venox stał kilka godzin i miał 2 starty o ile pamiętam? Aline2 postał trochę dłużej ale EQ z navi uzyskane pewnie przez luki w stronie o których wspomniał 360 przeważyło o losach serwera. Nie pamiętam czy stał 2 dni ale chyba daje mu za dużo.

Synek... Mam nadzieje, że tym razem wpier**isz gówno które wysrałeś i się nim udławisz, jesteś skurw**nem, złodziejem i nic nie potrafisz do tego trzymasz z debilami, pazerne g*wna...

Nazwę serwera to chyba z dupy wyjąłeś 0.o

Albo nadałeś ją na cześć największego noob'a jaki w świecie Metin'a się znalazł "Dracosia".

Sam serwer jest na prawdę lipny i robiony na szybko byleby był. Wiadomo wyciągnąć hajs (już w sumie po raz 3) i spierdolić.

Kwestia druga "Małysz" :D

Chłopak chyba się już spalił. Wyszło szydło z worka, że jest tak samo pazerny na hajs, jak twórca poprzednich g*wien.

Jakby teraz nagrał filmik, że nie wiedział z kim współpracuje i próbował zwalić winę na nich to na pewno bym nie uwierzył, na pewno pytał jakie ziomek miał wcześniej serwery. Pazera na pazere trafiła no i mamy takie g*wno robione byle jak i na szybko.

Małysz ma więcej za uszami niż sam FuBu pewnie, takie są tylko moje przypuszczenia. Nie wiem czemu mu wszyscy wierzą w te filmy na których nic nie ma, manipuluje wami, a wy sobie dajecie ch*ja w gębę pakować i jeszcze mu za to dziękujecie. Sam atakował serwery za hajs, jakoś jak był w teamie atakowanie Ravii to nie było nic złego, nagle wyleciał pewnie z własnej przyczyny a usiłuje to zwalić na kogoś durnymi filmami. Teraz nagle jest to coś nie do pomyślenia, poszedł do Isamu z podkulonym ogonem i zaczął żebrać jak biedak o rozgłos i pomoc, bo wiedział dobrze że Isamu to zrobi. Zrobi to, bo ma kosę z FuBu.

Moim zdaniem jest to taki cwaniaczek któremu wiecznie kasy mało, rozgłosu i musi się popisywać, bo go roznosi. Taki zwykły pizduś, moim zdaniem do olania typek, nie wiem czym on wam imponuje, nagrał tego vloga i sam gadał w nim, że nagrywa po to żebyście mu bardziej wierzyli - No k**wa tylko totalny idiota nie zauważy w tym manipulacji. Mówi, że macie mu wierzyć, a wy słuchacie się wszystkiego co powie, zero samodzielnego myślenia.

Dobra koniec wypocin, nie chce mi się dalej pisać o dwóch pazerach i g*wnie "Dracos" - Tak był taki znany noob w metinie, kto grał w 2010-2011 na pewno go zna z tsów.

Powiedzial koles ktory otwiera serwer i zamyka go srednio po miesiacu no brawo brawo

Co do serwera te raty napewno chcieli zwiekszyc i pewnie cos sie spieprzylo ale tak to jest ok nie wiem po co ten bol dupy.

Chociaz w sumie mial byc medium/easy a nie hard...

0skarR0bak/Santrielmi3szk4 w P4czk0wi3 n4 ul.P0ln3j13 -.-

Opublikowano

W sensie że to ma być medium? Bo chyba Laminero nie wie co to jest medium, na 30lv miałem 2kk :D mogłem sobie kupić aż 20 dodań...a co z fms? zmiankami? no właśnie, kasa niby dobrze dropi ale ceny w sklepach nie są w ogóle dostosowane. Bojowca trzeba robić porażka na jakim medium bojowca się robi? Chyba tylko na tym. Wszystko w is załadujesz 100zł i już jesteś ustawiony. Jednym słowem nie polecam jak zmienią kilka rzeczy to może znów zawitam.

23/7 na MPC ;__;

kccsoc.jpg

Opublikowano

Zmienili coś, czy wciąż to jest hard? ;)

A zresztą co za idiota daje robienie bojowca na serwerze easy/medium. -.- Ja z serwera rezygnuję, spodziewałem się czegoś o wiele wiele lepszego. Nie polecam :)

Opublikowano

Ja czekam jeszcze 2 dni , macie szanse jeszcze trochce naprawic i dac czytanie medali co 1 s , kazdy medium na jakim gralem dawal boja na start buty wiatru i all eq + 9. Ulepszanie fms na medium? Wam sie cos w tych pustych lbach pojebalo....

@edit na forum serwera przeczytałem zmiany , chwała wam za to ale to i tak za malo.... medale co 1 sec 100 %

Opublikowano

Zmiany ktore sa na forum serwera :)

dziś, 03:49

Zmiany podczas konserwacji 08.09.2013r:

Gra

-Eq +9 u handlarzy

-Usunięte ulepszacze "syfiaste"

-Pety dają bonusy

-Zwiększony Drop Yang

-5 bon u handlarzy

-Medal czytamy co 2h (66%)

-Przepustka u Handlarzy

-Poprawiona Magiczne Skrzynie <Drop itd>

-Biolog co 1s

-Poprawione Zielarstwo

-Zwiększony drop rad/egzo

-Poprawione błędne id z IS <kto źle kupił, niech zgłosi się na tsie>

-Zwiększony drop broni/zbroji 65+

-Zoptymalizowany EXP

-Poprawiono ulepszanie kd <potrzeba Olejek Niebios(dropi z mobów)>

-Cofniety lvl postaci <1 administrator postanowił zniszczyć server>

-Dodany kamień duchowy do handlarki

Serwerowe zmiany

-poprawienie wydajności strony poprzez skrócenie kodu

-Naprawione wywalanie ch

-naprawiony skrypt przypomnienia hasła

-poprawienie zabezpieczeń przed ddosami

-Poprawienie cen w Itemshopie

*

Serwer jak najbardziej polecam :) zwiekszyc troche expa i zajebiscie bedzie

Opublikowano

Już gracze niezadowoleni i wszystko zmieniają kur to widać 100% is

Najlepszym rozwiązaniem będzie offnięcie serwera

Niech ddosują ile wejdzie,wybieram balmore...

Opublikowano

Nie wiem jak wy, ale ja już wysłałem sms-a o tresci POMOC na nr 7262.

@LIcznik aż tak podkręcony ? Naprawde?

d2dp.png

Opublikowano

Serwer lipa nawet BUG NA YANG jest :)

Gdzie masz bug na yang?

@Topic

No, no wreszcie coś zrobiliście, lecz te ceny wciąż wdg. mnie są zbyt duże. 30kk kamyk, to jest serwer easy/medium, nie hard. Medale też, tylko 66%? Dajcie te walone 100%, albo co 1 sec. Bojowca się będzie robiło ok. 3 dni, na hardzie zrobię bojowca szybciej. :)

@Edit

A peta na woja wciąż nie widać :)

@2x Edit

Serwer off, może naprawiają błędy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...