Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dracos [Dedyk] [Medium]

Join

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 266
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

http://www.mpcforum.pl/topic/1042433-tut-uwiez-ze-licznik-jest-podkrecony/

Tutorial jak zobaczyc czy licznik jest odkręcony

@AntyWarm

Czemu server nie działa ?

Zazwyczaj liczba graczy jest w 50% nieparzysta a tutaj mamy sytuację gdzie jest ciągle parzysta, a liczbą parzystą jest zawsze x*2 niezależnie od x-a

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Zazwyczaj liczba graczy jest w 50% nieparzysta a tutaj mamy sytuację gdzie jest ciągle parzysta, a liczbą parzystą jest zawsze x*2 niezależnie od x-a

x2 albo x4 :) serwer jest off a ponad 1200 graczy wow ? :D

Opublikowano

Jestem wydać parę złoty na ISa, nic mi to nie przeszkadza - wielce od tego nie zbiednieję. Ale te ceny ISu na Dracosie? Chyba komuś słoneczko w główkę przygrzało..

Opublikowano

Server to niewypal ^^

Jak na medium - za trudny, jak na harda - zbyt nawalone zbrojek broni i innych syfow i przede wszystkim zbyt pobugowane ^^ No i ten IS... szkoda slow

Radze wszystkim olać ten server i pograc na C**nc*rdiaMT2

g5nrqj.jpg

Chejter na emeryturce

Zapraszam na servery : ConcordiaMT2 [Najepszy Hard], Alistria [Najlepszy Medium/Easy]

Nie polecam servera : Ravia.eu

Opublikowano

Server to niewypal ^^

Jak na medium - za trudny, jak na harda - zbyt nawalone zbrojek broni i innych syfow i przede wszystkim zbyt pobugowane ^^ No i ten IS... szkoda slow

Radze wszystkim olać ten server i pograc na C**nc*rdiaMT2

gównordia? to jeszcze gorsze gówno haha :D Pamiętam jak tam jakiś czas temu działała komenda : /ÁÖ»çŔ§ −2147483648 2147483648

która wyjebywała cały channel.. na ts'ie postraszyłem właścicielów, że będę nadal to robił (XDD) no chyba, że zapłaci.. no i zapłacił mi w postaci DM'ów na Ravii. Za te DM'y powiedziałem jak to robię i jest naprawione. Pozdrawiam tych debili xD

Opublikowano

Ja tez nie polecam tego serwa is ceny omg :( i cofki itp.Serwer hard który bym polecił concordia a fajny easy to ethana oba serwy zaj**iste :).A medium Nervil bardzo dobry serwer stabilny :)

Opublikowano

Ja tez nie polecam tego serwa is ceny omg :( i cofki itp.Serwer hard który bym polecił concordia a fajny easy to ethana oba serwy zaj**iste :)

Robiła go niekompetentna osoba....

Napisał, że IS leci do zmiany, także nie płaczcie na IS, a serwer off bo :

Zmiany podczas konserwacji 08.09.2013r:

Gra

-Eq +9 u handlarzy

-Usunięte ulepszacze "syfiaste"

-Pety dają bonusy

-Zwiększony Drop Yang

-5 bon u handlarzy

-Medal czytamy co 2h (66%)

-Przepustka u Handlarzy

-Poprawiona Magiczne Skrzynie <Drop itd>

-Biolog co 1s

-Poprawione Zielarstwo

-Zwiększony drop rad/egzo

-Poprawione błędne id z IS <kto źle kupił, niech zgłosi się na tsie>

-Zwiększony drop broni/zbroji 65+

-Zoptymalizowany EXP

-Poprawiono ulepszanie kd <potrzeba Olejek Niebios(dropi z mobów)>

-Cofniety lvl postaci <1 administrator postanowił zniszczyć server>

-Dodany kamień duchowy do handlarki

Serwerowe zmiany

-poprawienie wydajności strony poprzez skrócenie kodu

-Naprawione wywalanie ch

-naprawiony skrypt przypomnienia hasła

-poprawienie zabezpieczeń przed ddosami

-Poprawienie cen w Itemshopie

1382793664-U576448.png

Opublikowano

gównordia? to jeszcze gorsze gówno haha :D Pamiętam jak tam jakiś czas temu działała komenda : /ÁÖ»çŔ§ −2147483648 2147483648

która wyjebywała cały channel.. na ts'ie postraszyłem właścicielów, że będę nadal to robił (XDD) no chyba, że zapłaci.. no i zapłacił mi w postaci DM'ów na Ravii. Za te DM'y powiedziałem jak to robię i jest naprawione. Pozdrawiam tych debili xD

dowody kolego :)

Ja moge napisac ze tutaj dzialal mi bug z kopiowaniem itemow i zrobilem 500 fmsow +9 sr 50 ale administracja mi dala (wiadomo Malysz kumpel Isramu) 10k DM na ravii to powiedzialem jak to robie i naprawili

@antywarn

skad zmianki?

g5nrqj.jpg

Chejter na emeryturce

Zapraszam na servery : ConcordiaMT2 [Najepszy Hard], Alistria [Najlepszy Medium/Easy]

Nie polecam servera : Ravia.eu

Opublikowano

Pobrałem ten syf bo mi tak polecił go znajomy, co wyszło?

Po 20 minutach gry zrezygnowałem z gry i wyszedłem z domu xD

Gorąco nie polecam TEGO serwera.

Jeśli szukacie easy/medium to idźcie na coś stabilnego takiego jak hmm... nie wierzę że to piszę ale no cóż

idźcie na Cavis.pl Podobno tam nie ma żadnych problemów ostatnio xD

Pozdrawiam

JI5Zwld.png

Opublikowano

Ze strony głównej:

Rejestracja włączona, dodam , że IS działą w 100% bez zarzutu...

czyli wszystko jasne. Nie mam zamiaru nawet tego syfu sądząc po komentarzach ściągać.

Opublikowano

tez juz sobie przeczytalem ten poradnik i z niego skorzystałem :) dziekuje za taki zalosny server :P malysz umywasz sie przy servie fubu. dziekuje za uwage.

JurexGCW

Opublikowano

Gdyby te zmiany, ktore wprowadzili/wprowadza byly od poczatku byloby lepiej..Ale i tak to bylby Hard wiec nie wiem skad te Medium

Opublikowano

Może mi ktoś wytłumaczyć jakim sposobem Ins1ide z fearless który był wczoraj w topce i wrzucił ss że chce odzyskać kase ma :

5x skille m1 ?? wiadomo że 5x ma się na 86lv !!

i jakim sposobem ma 3x statystyki po 90 ?!

ładnie coś tu nie gra...

ss znajduje sie na forum Draconisa pod działem

Jeśli jest coś w IS co robi skille 5x m1 to serdeczne gratulacje administracji pomysłu -.-

o to ss ...

090810074_nwsxxpp.jpg

Możesz szczekać, a i tak mnie nie ugryziesz.

Opublikowano

Ciekawe ;) ciekawe jaki nick miałeś ziomus ;]

AW@ serwer masa bugów

1377985352-U1006379.png

//Bez reklam ts. Dektored.

Opublikowano

Może mi ktoś wytłumaczyć jakim sposobem Ins1ide z fearless który był wczoraj w topce i wrzucił ss że chce odzyskać kase ma :

ładnie coś tu nie gra...

Jeśli jest coś w IS co robi skille 5x m1 to serdeczne gratulacje administracji pomysłu -.-

o to ss ...

090810074_nwsxxpp.jpg

po ty włamie czy co to tam było z expem była cofka lvl a skile zostały ;]

Opublikowano

ładnie coś tu nie gra...

o to ss ...

090810074_nwsxxpp.jpg

ahhahahahaha śmiechłem :D

podziękujcie Wszyscy za gre :D

@aw

skąd dodania ?

Opublikowano

ładnie coś tu nie gra...

o to ss ...

090810074_nwsxxpp.jpg

Haha, to już wiadomo czemu kat lizał dupe administracji i bronil serwa - znowu fearless aka żałosne kurwy mają ulgi od administracji o oni śmią pisać, że sa lepsi od np. Harry'ego Potter'a? Wezcie mozgi sobie kurwa doexpcie jebani oszusci. Na kazdym serwie maja ulgi, a potem dra sie jak to sa najlepsi i dobrzy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...