Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CaviS.pl [Dedyk] [Medium]

�Gruby

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 589
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

POWIEDZCIE MI SKAD WY MACIE NIBY TE ULEPY , NA MAPIE OD 100lvla expilem z 3h wczoraj z rekawicą i nic ani jednego ulepa , a bylem na koncu mapy na tym wywalonym spocie .

Co do tego bossa , mam trute 49sr ,12 siła . kd +5 , eq full perfect . WP i jakos temu bossowi zleci hp troche i odrazu sie leczy. ty go chyba biles na Wh zes dal rade .

Na serwie powinno byc tak zeby kazdy mogl sobie dropnac ulepa na okreslony lvl , np jezeli z bojowego robi sie trynona na 89 lvl , to od 85lv powinny dropac ulepy na zrobienie go . A tu chuj do 125 jedyne ulepy jakie mam to te z ksiegi gracza . nic pozatym i wez potem lataj na 125 lvl z bojowym , i szmaragdem na 89lvl . . No bardzo genialny sposob, aby ulepy kupowac w IS , i zeby znowu dzieci typu "za hajs matki banuj" mialy juz wyjebane eq a taki sredni ziomek . musi biegac z zanizonym eq.

SERWA WCIAZ NIE POLECAM !

Brawo mistrzu. Ulepki dropią z metinów i bossów, nie z mobów do expa. Ile biłeś w tego bossa że go nie ubiłeś z taką trutą ?

Opublikowano

Mam pytanko do Was.

Żeby móc wbić sobie na kanał VIP przy wyborze kanału wystarczy, że kupię w "Strefa VIP gracza" PD na 7 dni za 150 sm ?

1377863814-U611928.png

Opublikowano

POWIEDZCIE MI SKAD WY MACIE NIBY TE ULEPY , NA MAPIE OD 100lvla expilem z 3h wczoraj z rekawicą i nic ani jednego ulepa , a bylem na koncu mapy na tym wywalonym spocie .

Co do tego bossa , mam trute 49sr ,12 siła . kd +5 , eq full perfect . WP i jakos temu bossowi zleci hp troche i odrazu sie leczy. ty go chyba biles na Wh zes dal rade .

Na serwie powinno byc tak zeby kazdy mogl sobie dropnac ulepa na okreslony lvl , np jezeli z bojowego robi sie trynona na 89 lvl , to od 85lv powinny dropac ulepy na zrobienie go . A tu chuj do 125 jedyne ulepy jakie mam to te z ksiegi gracza . nic pozatym i wez potem lataj na 125 lvl z bojowym , i szmaragdem na 89lvl . . No bardzo genialny sposob, aby ulepy kupowac w IS , i zeby znowu dzieci typu "za hajs matki banuj" mialy juz wyjebane eq a taki sredni ziomek . musi biegac z zanizonym eq.

SERWA WCIAZ NIE POLECAM !

Na moich oczach mental go położył w 2 min xD Wh? Po co? Wystarczy pod ściankę i Wp w 30 sec padnie :] Gorzej z dropem, był ostro kijowy :D 0 ulepek ^^

Opublikowano

Mam pytanko do Was.

Żeby móc wbić sobie na kanał VIP przy wyborze kanału wystarczy, że kupię w "Strefa VIP gracza" PD na 7 dni za 150 sm ?

Wbijesz i bez vipa. Przynajmniej ja wbijam normalnie jak na ch1-4.

Opublikowano

Mam pytanko do Was.

VIP w IS w Zakładce VIP .

Opublikowano

Nie wiem, czy ja tylko tak mam, ale jak się tepam na inne mapy to wyskakuje mi Error lub jakieś znaki zapytania. Przydało by się to naprawić, bo naprawdę czasami jest to denerwujące. A tak poza tym serwer naprawdę godny uwagi. Polecam.

xD 

Opublikowano

Nie wiem, czy ja tylko tak mam, ale jak się tepam na inne mapy to wyskakuje mi Error lub jakieś znaki zapytania. Przydało by się to naprawić, bo naprawdę czasami jest to denerwujące. A tak poza tym serwer naprawdę godny uwagi. Polecam.

Uruchom autopatchera. Błędy powinny się ograniczyć.

Opublikowano

lepsze rozwiazanie to zlikwidowanie tego a nie ograniczenie poniewaz ja mam tak ciagle przy teleportacji np tera na ox. To co bylo tera to byl zart czy co ? bo nie wiemco o tym myslec

5sc6.jpg

Opublikowano

Hahah ciekawe !!

Screeny z dzisiejszego włamu, spokojnie :)

Okej, sprawa wygląda tak :)

Nasz były technik KeySo zostawił po sobie drobny ślad na stronie, ufałem mu więc niczego nie sprawdzałem, jednak okazał się zwykłym gównem który poleciał na Wasze pieniądze z IS.

Sprawa została przekazana Policji, wszystkie luki i śmierdzące gównem ślady po nim usuwam. Serwer zostanie uruchomiony do godziny 24. Osoby które zakupiły SM otrzymają permanentną blokadę konta. Osoby które otrzymały cokolwiek od niego będą miały to usunięte :)

Spokojnie, będziemy trwać do ostatniego gracza :D

Opublikowano

Nasz były technik KeySo zostawił po sobie drobny ślad na stronie, ufałem mu więc niczego nie sprawdzałem, jednak okazał się zwykłym gównem który poleciał na Wasze pieniądze z IS.

Sprawa została przekazana Policji, wszystkie luki i śmierdzące gównem ślady po nim usuwam. Serwer zostanie uruchomiony do godziny 24. Osoby które zakupiły SM otrzymają permanentną blokadę konta. Osoby które otrzymały cokolwiek od niego będą miały to usunięte :)

Jasne, jasna ;). Dalej sobie tak wmawiajcie ! -.-

Opublikowano

HAHA A OSOBY KTÓRE NORMALNIE KUPIŁY SM? HAHAH

Opublikowano

HAHA A OSOBY KTÓRE NORMALNIE KUPIŁY SM? HAHAH

Mamy logi wszystkich zakupów sm, zakupów przedmiotów z is itp. :)

Logi handlu także są, nic nam nie umknie :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...