Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CaviS.pl [Dedyk] [Medium]

�Gruby

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Teraz nie patrz na ceny w IS, normalnie za 30zl bylo 3200 SM (chyba cos takiego) i moglbys za to 2x baobao kupic.

• Odpowiedzi 589
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer wydawał się fajny, ale jak zobaczyłem IS to aż Zal w du*e ściska. Pet BaoBao kosztuje 1600 SM a za 30zł sms można kupić 500 SMS więc prawie 100 zł za jakiegoś Peta??? Masakra.... Tak samo EQ na 75 lvl . Zatruty miecz 1200 SM to jest 70 zł. Masakra. najdroższy serwer jaki widziałem. widać że tylko dla kasy.

No i co z tego że BaoBao w itemshopie, jak nie dość że inne pety możemy zdobyć w grze wykonując questa "zabij 2,5k moobków", to do tego w sklepach jest pełno kuponów sm, więc wystarczy zarobić w grze i kupić, co do truty, tego również jest pełno w sklepach i można ją zdobyć z bossów na mapie 160 lub na zinach.

xD 

Opublikowano

a ten pet bao bao, to ktoś może już miał? jak wyglądały jego bonusy jeśli można spytać ? :)

Ja go nie mialem, ale z tego sie orientuje to daje 2 razy lepsze bonusy od standardowych petow, tj normalny pet daje max 10 na ludzi a baobao daje 20. Mam nadzieje, ze pomoglem =)

Opublikowano

godzina 8.00 a serwer nadal OFF. Ma to sens ściągać klienta czy tak zawsze będzie?

Byłem tak zmęczony, że nawet budzika nie słyszałem ;_;

Gruby wstał i zaczyna serwer stawiać na nogi :)

Opublikowano

Byłem tak zmęczony, że nawet budzika nie słyszałem ;_;

Gruby wstał i zaczyna serwer stawiać na nogi :)

hmm to już kiedy będzie śmigać serwer normalnie ?

andmo3.png
Moj Fanpage 

Opublikowano

Serwer wydawał się fajny, ale jak zobaczyłem IS to aż Zal w du*e ściska. Pet BaoBao kosztuje 1600 SM a za 30zł sms można kupić 500 SMS więc prawie 100 zł za jakiegoś Peta??? Masakra.... Tak samo EQ na 75 lvl . Zatruty miecz 1200 SM to jest 70 zł. Masakra. najdroższy serwer jaki widziałem. widać że tylko dla kasy.

człowieku chyba pomyliłeś serwery .. 500sm za 30zł ? dodaj 2700 więc nie jest tak źle bo kupisz sobie baobao vipa i pare szkat ripa za te 30zł . Nikogo nie namawiaja do kupna w IS :) lecz od początku pieniądze nie poszły na marne, zarobili na nową maszyne bo na starej padało logowanie - na nowej takiego problemu nie ma .

9744614511434431437261.jpeg

Opublikowano

ERROR:

• errorno=1054
  • error=Unknown column 'last_visit' in 'field list'
  • query=UPDATE account.account SET cash='2', last_visit='310813' WHERE login='*********'
  • file=/login.php

Dlaczego nie mogę się na konto zalogować na stronce ? :O

20348011.jpg

Opublikowano

ERROR:

• errorno=1054
  • error=Unknown column 'last_visit' in 'field list'
  • query=UPDATE account.account SET cash='2', last_visit='310813' WHERE login='*********'
  • file=/login.php

Dlaczego nie mogę się na konto zalogować na stronce ? :O

Ponieważ serwer oraz strona jest tymczasowo naprawiana przez grubego, ponieważ był włam na serwer.

xD 

Opublikowano

Serwer godny polecenia!
Swietne ceny w itemshopie, moża wykupić wszystko co chcemy!
Dodatkowo te runy, nie widziałem ich na żadnym innym serwerze. Administracja świetna, choć GRUBY banuje za byle gówno. Lecz i tak odwala kawał dobrej roboty.

Serwer bez bugów, lecz miał jedną lukę.

Twoja reklama tutaj - Pisz na pw xD

Opublikowano

Akurat runy robił keyso .

Okienko run*

Czy ktoś może wie o co chodzi ... Chce pobrać Clienta gry a wszystkie linki padły ;< A bardzo mi się server spodobał :D

Będą wszystkie poprawione.

Serwer powoli ładnie się podnosi, opcja przypomnienia hasła już śmiga ładnie ;)

Opublikowano

Podnosi się? Na ile % już gotowe?

83,72 ;)

Wszystkie hasła zostały zresetowane, ponieważ KeySo posiadał kopię Waszych kont. Hasło możecie ustawić używając opcji przypomnienia hasła na stronie.

Opublikowano

Moim zdaniem serwer to wielki syf. Większość dostała perma za darmo, w dodatku administracja nie wie co to jest poprawna ortografia i interpunkcja. Dosłownie z nikim się nie da dogadać, co ich drugie słowo to wielki błąd, z czego nie można nic zrozumieć. Większość pewnie myśli, że nie potrafi dobrze czytać ze zrozumieniem, ale się mylą, to administracja jest nie ogarnięta. Nie mam zamiaru nawet już tam wchodzić, nie wiem jak Ty Gruby, ale na Twoim miejscu nawet bym nie robił ponownego startu, bo to już nie ma sensu. Z czego teraz Ty chcesz mieć tam zysk? z graczy, których nie będzie ?, a może z tych, którzy zostali zbanowani ?, jestem pewien, że tam dobre 60 osób nie zagra.

Trzymaj się i powodzenia w czymś, co Ci nie wyjdzie.

@szeffjakub

To ma być jakiś ostry hejt?, bo hejtowanie obrazkami Ci za bardzo nie idzie szczerze mówiąc, zamiast się śmiać, to mi się płakać chce...skąd tacy kretyni się biorą. Oczywiście poleciał raport za spam.

2643750055.png

- Nie pisać w sprawie uploadu, bo i tak nikomu nic nie uploaduje ;)

Opublikowano

nie ogarnięta

O kurwa ziomek, Ty uczysz tutaj kogoś ortografii?

Dzięki za poprawę humoru :D :D :D :D :D :D

nie wiem jak Ty Gruby, ale na Twoim miejscu nawet bym nie robił ponownego startu,

Ale nie jesteś na moim miejscu, więc pożegnam Cie serdecznym wypierdalaj, bo kto jak kto, ale Ty nie będziesz mi mówił co mam robić :)

Btw. to nie będzie ponowny start :D

Można wiedzieć kiedy ma być onnline? I czy jeskies 50% będzie?

Już powoli kończę :)

Raty będą :)

Z czego teraz Ty chcesz mieć tam zysk? z graczy, których nie będzie ?, a może z tych, którzy zostali zbanowani ?, jestem pewien, że tam dobre 60 osób nie zagra.

Jeszcze zapomniałem się odwołać do tego. Mówisz tutaj o interpunkcji, a spójrz na to co Ty choćby w tym cytacie zrobiłeś, pozdrawiam Cie ;)

Opublikowano

83,72 ;)

Wszystkie hasła zostały zresetowane, ponieważ KeySo posiadał kopię Waszych kont. Hasło możecie ustawić używając opcji przypomnienia hasła na stronie.

Tylko, ze ja nie widze zadnej opcji przypomnienia hasla na stronie. Juz znalazlem, tak jestem slepy.

Opublikowano

Mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze.

Mogę wiedziec gdzie najlepiej zarobić kaske ? na 110 lv.

d2dp.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...