Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CaviS.pl [Dedyk] [Medium]

�Gruby

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 589
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

hm, miałem 3200 SM a mam na koncie 2SM.....

mam na dzieje ze odzyskam stracone sm, dajcie Ts

i kiedy będzie już online serwer 100%

andmo3.png
Moj Fanpage 

Opublikowano

hm, miałem 3200 SM a mam na koncie 2SM.....

mam na dzieje ze odzyskam stracone sm, dajcie Ts

i kiedy będzie już online serwer 100%

Podobnie ja . . . mialem 850sm a w chwili obecnej 17 . . .

Opublikowano

UP wydaje mi się, że gruby w ten sposób "znaczy" konta, dodaje 2 sm do kont które już sprawdził ;)

Twoja reklama tutaj - Pisz na pw xD

Opublikowano

1: Ja mam 15 lat i co masz jakiś z tym problem ?

2. Ja potrafię to i owo nie można nazwa tego tym twoim "coś" ale jednak .

3: A ja nie trzymałem ?.

4. A ja nie szanowałem ? .LOL

5. No dojebałeś :| poczułem się gorzej.

Ale mój serwer stoi, a Twój nie :D :D :D :D :D :D :D

up mieliście poprsotu zhackowane sm i dlatego wam je zabrano.

KeySo wbijał się na konta i kupował różne przedmioty ;)

Opublikowano

Noi chyba serwer szybko nie wystartuje:
Baza danych (złe kodowanie) Rozwaliła stronę + nie ma sidebaru (panelu bocznego ;) )

Coraz więcej kłopotów.

Twoja reklama tutaj - Pisz na pw xD

Opublikowano

Noi chyba serwer szybko nie wystartuje:

Baza danych (złe kodowanie) Rozwaliła stronę + nie ma sidebaru (panelu bocznego ;) )

Coraz więcej kłopotów.

CIERPLIWOŚCI

1377774857-U369478.png

Opublikowano

Screeny z dzisiejszego włamu, spokojnie :)

Okej, sprawa wygląda tak :)

Nasz były technik KeySo zostawił po sobie drobny ślad na stronie, ufałem mu więc niczego nie sprawdzałem, jednak okazał się zwykłym gównem który poleciał na Wasze pieniądze z IS.

Sprawa została przekazana Policji, wszystkie luki i śmierdzące gównem ślady po nim usuwam. Serwer zostanie uruchomiony do godziny 24. Osoby które zakupiły SM otrzymają permanentną blokadę konta. Osoby które otrzymały cokolwiek od niego będą miały to usunięte :)

Spokojnie, będziemy trwać do ostatniego gracza :D

Zgłosiłeś kogoś powiadasz? a masz licencje na serwer? albo jakiś dowód że zeznawałeś na policji ;> Bajki to możesz opowiadać dzieciom w przedszkolu. A nie na forum :) nie ma to jak zajebać nick ale w sumie nie jest on jakiś oryginalny ^^

Opublikowano

yyy bo naprawiają stronę ?

Zgłosiłeś kogoś powiadasz? a masz licencje na serwer? albo jakiś dowód że zeznawałeś na policji ;> Bajki to możesz opowiadać dzieciom w przedszkolu. A nie na forum :) nie ma to jak zajebać nick ale w sumie nie jest on jakiś oryginalny ^^

nie Płacz już placku <3 Każdy daje sobie taki nick jaki chce więc nie ma co płakać <3

Opublikowano

Zajebałem nick? Kim Ty kurwa jesteś?

Jesteś kolejnym dzieciakiem gadającym o licencji. Nie wiem czy wiesz, ale Policji mało to obchodzi co mam na moim serwerze dopóki Ymir tego nie zgłosi.

Po 2. celowe wgranie backdoora do czego KeySo się przyznał jest karalne.

Po 3. udostępnianie nie swojej bazy danych (Tak, KeySo ją udostępnił kilku osobom) także jest niezgodne z prawem.

Po 4. logując się do naszej bazy także złamali prawo, bo to tak jakby ktoś wszedł do Twojego domu bez żadnego nakazu :)

Nadal twierdzisz, że ich będzie obchodzić co ja na tym serwerze mam? Złamał prawo, to wszystko :)

Opublikowano

yyy bo naprawiają stronę ?

nie Płacz już placku <3 Każdy daje sobie taki nick jaki chce więc nie ma co płakać <3

po jakiego chu*a się wpierd*lasz jak do Ciebie nie pisałem :) jak taki cwany jesteś to napisz na pw :)

Opublikowano

Ja tam czekam na serwer. Ma swój klimat, ddosy go nie ruszają, Administracja bardzo pomocna, w sumie to same superlatywy mozna o Cavis opowiadać. A jak ktos odpocznie od neta 15 godzin to nic sie wielkiego nie stanie.

Wasze/Nasze paluszki nabiorą wiecej sił do expa ;)

Czekam z niecierpliwością

414636.gif

Opublikowano

No to pro jak bez licencji zglosil na policje hahhahahaha on jest naprawde idiota i ludzi oklamuje jak ch*uj

40117680099074104760.gif                                                 

Opublikowano

Zajebałem nick? Kim Ty kurwa jesteś?

Jesteś kolejnym dzieciakiem gadającym o licencji. Nie wiem czy wiesz, ale Policji mało to obchodzi co mam na moim serwerze dopóki Ymir tego nie zgłosi.

Po 2. celowe wgranie backdoora do czego KeySo się przyznał jest karalne.

Po 3. udostępnianie nie swojej bazy danych (Tak, KeySo ją udostępnił kilku osobom) także jest niezgodne z prawem.

Po 4. logując się do naszej bazy także złamali prawo, bo to tak jakby ktoś wszedł do Twojego domu bez żadnego nakazu :)

Nadal twierdzisz, że ich będzie obchodzić co ja na tym serwerze mam? Złamał prawo, to wszystko :)

Ja nie wiem nic o tym serwerze szczerze ? gówno mnie on interesuje ale napisali mi że jest ktoś z moim nickiem na tym forum i się pytali czy to nie mój serwer dlatego wpadłem zobaczyć co i jak a dla Twojej wiadomości jestem byłym technikiem emperiusa i założycielem innego serwera :) i nie wiem czy wiesz ale trochę więcej siedzę w metinie niż Ty i jednak policję obchodzi jaki jest to serwer i do jakiej gry i pytają się czy to jest legalne

Opublikowano

jestem byłym technikiem emperiusa

Emperiusa? Co to Emperius?

i nie wiem czy wiesz ale trochę więcej siedzę w metinie niż Ty i jednak policję obchodzi jaki jest to serwer i do jakiej gry i pytają się czy to jest legalne

Widać, że mało wiesz :(

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...