Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CaviS.pl [Dedyk] [Medium]

�Gruby

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 589
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Powiedzcie mi oplaca sie grac na serwerze? :)

Kocham Pomagać ludzią w grze i na forach.

Nie interesuja mnie +/-

etinpl1309962255u15607.jpg

Opublikowano

MI nadal ten serwer nie dziala wyskakuje mi program metin2client przestal dzialac. Juz nie wiem co mam zrobic robilem wszysko. Dacje jakomś podpowiedz??

Uruchomcie jako administrator clienta i powinno być okej .

Opublikowano

ściągam i expimy !!!!

niestety ale nie ściągamy, bo nie da się :) stoi na 20% zawsze, pauza i start nie pomaga, przykro mi.

Gruby nie dziala jako Administratora

ŁATKA NA STRONIE...

Opublikowano

niestety ale nie ściągamy, bo nie da się :) stoi na 20% zawsze, pauza i start nie pomaga, przykro mi.

ŁATKA NA STRONIE...

Ja tak mam tyle, że na 1% na przeglądarce firefox. Zmień na chrome, mi pobiera jeszcze lepiej i nie pauzuje.

Opublikowano

nie polecam, runtime CC error, zawiechy, lagi w maistach, ODRADZAM

to ja juz nie wiem czy warto grac czy nie.

Kocham Pomagać ludzią w grze i na forach.

Nie interesuja mnie +/-

etinpl1309962255u15607.jpg

Opublikowano

nie polecam, runtime CC error, zawiechy, lagi w maistach, ODRADZAM

no to chyba u Ciebie :) nie dziwie się ,że nie mogłeś ściągnąć clienta ... runtime CC error to twój problem :) wygugluj sobie jak to zwalczyć. Jakie lagi? hahahah!

Opublikowano

server w miare... nie wiem czy stabliny czy nie bo po wbiciu 77lv w 10minut wywalilo mnie i nie moge sie juz połaczyc ;x na pierwszy rzut oka wydaje sie OK 4fun

Opublikowano

Raty w %, 3h

Usuń odnośnik do forum

3h

Bohaterze już usuwam i nadal czekam na warna dla Pana którego jako pierwszego zacytowałem za zbędny spam bo raty w prezentacji są ale swój swojego nie dotyka jak to sie mówi .

Opublikowano

Dawno nie witałem w świat MT2 ;) Pytanko do ogarniętych osób które grają już parę lat. A wprawdzię zainteresował mnie serwerek, Tylko czy nie wydając ani zł i licząc na dośw. w Metku dam radę dorównać bogatym paniczom zwykłą grą ? :)

Jeżeli jakieś patologiczne bydło gnoi cię, tylko po to by zaspokoić swoje syfiaste ego. To ciśnij frajera jak tylko dasz radę! Zniszcz go, nie patrząc na koszta. Być może dostaniesz po gębie, Ale niech ten syf wie, że wkroczył na krwawą ścieżkę.

[N][e][k][a][r][e][S][T]

Opublikowano

Dawno nie witałem w świat MT2 ;) Pytanko do ogarniętych osób które grają już parę lat. A wprawdzię zainteresował mnie serwerek, Tylko czy nie wydając ani zł i licząc na dośw. w Metku dam radę dorównać bogatym paniczom zwykłą grą ? :)

Tak ale ludziw którzy wydają pieniadze na is osiagna cel w 1 dzien a ty w 3 nie wydając ani złotówki

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...