Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CaviS.pl [Dedyk] [Medium]

�Gruby

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Te kupony znikną po prostu :)

mam nadzieje ze tob edzie dokładnie sprawdzone, bo duzo ludzi kupiło kupony na 100sm z isu "legalnie"
1377774857-U369478.png

• Odpowiedzi 589
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

mam nadzieje ze tob edzie dokładnie sprawdzone, bo duzo ludzi kupiło kupony na 100sm z isu "legalnie"

Tak jak mówiłem, normalnie kupione kupony nie zostaną usunięte ;)

Opublikowano

Pisał Gruby ze do 00:00 powinno być okej, ale nie bądzcie tacy szczególowi, bo jak by sie was kazdy miał czepiać tak, to byscie mieli przejebane.. wiadomo ze czasem moze przedłuzyć sie o pare minut do nawet godzinki

1377774857-U369478.png

Opublikowano

Co z serwerem gruby ? będzie dzisiaj on ?

Sprawy się skomplikowały, nasz drogi GównoSo skopiował sobie bazę, więc wymagany będzie reset wszystkich haseł, właśnie się tym zajmuje :)

Opublikowano

No maniacy, normalnie maniacy ;D jak wszystko skończą to będzie przecież ;) a jak się dłuży czekanie to można się przespać 1h przecież

nie chce spac od 19 bylo napisane ze bedzie do 24 wiec czekalem ,tera znowu cos wyszlo tak trudno napisac było ile to okolo trwa bo ja sie na tym nie znam i nie wiem czy czekac czy sobie odpuscic

5sc6.jpg

Opublikowano

wiesz jak bywa niby prosta robota a zawsze coś się może wyjść w praniu. Niektórych rzeczy nawet wróżka nie przewidzi ;D

idac twoim tokiem myslenia to nigdy by mogl nie wystartowac tak wiecznosc a to moze wyjsc a to z tego i tak dalej.Rozumiem o co ci chodzi ale napisalem ile to moze zajac bez dodatkowych problemow ,jak gruby pisal ze robi reset hasel to mogl tez napisac ze bez problemow trwa to np 2 godziny i wtedy uzytkownik wchodzi czyta aha 2 godziny to nic pojde spac jutro wejde a nie takie czekanie .

5sc6.jpg

Opublikowano

człowieku daj spokój, przecież to jest piękne tylu niecierpliwych graczy czeka. Prawie 70 osób obserwuje ten temat i cały czas czeka i czeka aż ktoś napisze "JUŻ ON!!" i wtedy będzie jakieś 100 logowań na minute na serwer i te jakże cudowne emocje i myśli graczy "aaa to napier... :) " wszystko ma swoje dobre strony :)

20348011.jpg

Opublikowano

"JUŻ ON!!"

chyba nie o tym servie mowimy .Ide spac mam nadzieje ze to ogarna bo server dobry nawet nie mialem zamiaru wbijac ale cos sie skusilem i nie zaluje dawna astoria nawet nie zedytowali wszystkich szkat z metka na 85 wylatuje astorianska szkatułka

5sc6.jpg

Opublikowano

chyba nie o tym servie mowimy .Ide spac mam nadzieje ze to ogarna bo server dobry nawet nie mialem zamiaru wbijac ale cos sie skusilem i nie zaluje dawna astoria nawet nie zedytowali wszystkich szkat z metka na 85 wylatuje astorianska szkatułka

Nazwa jest od dawna poprawiona :)

Wszystko będzie śmigać :)

Opublikowano

Wybaczcie za to całe opóźnienie ale troszkę się narobiło

Ogólnie rzecz biorąc jestem na nogach ponad 24h, muszę odpocząć przynajmniej godzinkę, tak więc mam nadzieje, że do 8 rano się z wszystkim wyrobie.

Przepraszam i obiecuje, że jeśli zaczekacie to się nie zawiedziecie :)

Opublikowano

Kur*a! Ludzie dajcie mu sie wyspac. Robi juz z 12h server a wy macie nadal w dupie źle..

d2dp.png

Opublikowano

Wyszła mu taka lipa z kolesiem w teamie, pewnie cały dzień miał co robić do 3 w nocy, a po 4 godzinach snu to i tak ciężko się cokolwiek robi. Cierpliwości.

Opublikowano

Serwer wydawał się fajny, ale jak zobaczyłem IS to aż Zal w du*e ściska. Pet BaoBao kosztuje 1600 SM a za 30zł sms można kupić 500 SMS więc prawie 100 zł za jakiegoś Peta??? Masakra.... Tak samo EQ na 75 lvl . Zatruty miecz 1200 SM to jest 70 zł. Masakra. najdroższy serwer jaki widziałem. widać że tylko dla kasy.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...